Long Stay

Long Stay

Det å forlate kulden og mørket, regn og ruskevær til fordel for varmen i sydligere strøk blir mer og mer populært. Spill golf og bli kjent med kulturen i fred og ro, på langtidsferie har du god tid, i motsetning til en hektisk ferieuken hvor man skal ha med seg mest mulig. Dessuten er det gode priser på slike reiser – det er derfor Golf Plaisir anbefaler langtidsferie for alle livsnytere.

Spania, Tenerife

Amarilla Golf

På sørspissen av Tenerife ligger Amarilla Golf i et område som i stor grad er assosiert med golf. Tenerife har bare syv virkelig gode golfbaner, men anses fremdeles, sammen med Gran Canaria, som de beste golføyene på Kanariøyene.

Fra 20 483 ,-

Spania, Alicante

La Sella

Helten og Ryder Cup kapteinen José Maria Olazabal gjorde ikke bare et mirakel med det Europeiske laget i Chicago høsten 2012. Han har også skapt et antall veldig fine golfbaner. En av disse er 27-hullsanlegget La Sella Golf Course som ligger nord for Alicante.

Om Long Stay

Bestilling

Bestilling av Long Stay skjer enklest via online-booking her på vår hjemmeside. Alle selgerne kjenner reisemålene for langstidsferien og kan gi detaljert informasjon om dem alle.

Transport

Den som skal på langtidsferie, reiser på samme fly som dem som skal være borte en uke. Naturligvis kan du kjøpe flybillett med Golf Plaisir, men du kan også ordne flyreisen på egen hånd, eller gjøre som en del av våre gjester – de kjører egen bil.

Overnatting

Pakken inkluderer 28 dagers (fire uker) opphold i leilighet uten måltider. Leilighetene inneholder det meste en trenger for en lengre ferie: standardleilighetene har separat soverom og oppholdsrom med minikjøkken med enkelt kjøkkenutstyr, samt badekar/dusj og toalett. Alle har terrasse eller balkong av varierende størrelse. Strøm, håndklær og rengjøring er inkludert; rengjøring én gang i uken. Det kan forekomme at depositum må betales ved ankomst. Det refunderes ved avreise dersom det ikke har oppstått skader eller andre problemer med leiligheten i løpet av oppholdet. Kontakt Golf Plaisir for ytterligere informasjon.

Long Stay

Flygplasstransfer

Dersom du reiser på samme dager og til samme tider som Golf Plaisir bruker for sine ukesgjester, kan du kjøpe transport fra og til flyplassen. Kontakt Golf Plaisir for ytterligere informasjon.

Golf

Fra 16 til ubegrenset antall greenfees er inkludert under oppholdet – avhengig av hvilket reisemål du har valgt. For at du skal være sikker på å få spille, så har vi forhåndsbestilt starttider på ettermiddagen. Disse tidene kan endres på reisemålet – senest dagen før du skal spille, og under forutsetning av at det er ledig. Skulle det altså finnes ledig tid tidligere på dagen, har du rett til å bytte dagen før.

Service av Golf Plaisirs personale

På alle langstidsreisemålene er det svensktalende personale som er ansatt av Golf Plaisir, hovedsakelig i de periodene vi har ukesreiser til de respektive reisemålene. Personalet er der først og fremst for å ta hånd om våre ukesreisende, men de vil også være tilgjengelige for de langtidsferierende. Personalet vil arrangere golfkonkurranser, utflukter osv. og se til at oppholdet blir så hyggelig som mulig. Nøl ikke med å kontakte personalet om det skulle være behov for det.

Leiebil

Når en oppholder seg så lenge på ett sted har man alle muligheter til å bli kjent med den lokale kulturen. Golf Plaisir bestiller gjerne leiebil slik at du kan reise rundt på egen hånd – enten du vil ha den en dag eller en uke. Leiebil bestilles på reisemålet, og leveres som oftest til overnattingsstedet.