Long Stay

Long Stay

Å forlate kulde, mørke, regn og rusk og heller tilbringe de mørke månedene i varmere strøk blir mer og mer populært. I motsetning til en vanlig ukestur når timeplanen er tettpakket, har man på Long Stay god tid til å spille golf, samt oppdage kulturen og landet i fred og ro. Det er også en meget gunstig pris for denne type reiser, derfor anbefaler Golf Plaisir en Long Stay-reise for alle livselskere!

Det å forlate kulden og mørket, regn og ruskevær til fordel for varmen i sydligere strøk blir mer og mer populært. Spill golf og bli kjent med kulturen i fred og ro, på langtidsferie har du god tid, i motsetning til en hektisk ferieuken hvor man skal ha med seg mest mulig. Dessuten er det gode priser på slike reiser – det er derfor Golf Plaisir anbefaler langtidsferie for alle livsnytere.

Spania, Malaga

Almerimar

Almerimar har vært et feriested for skandinaviske golfere i over 30 år. Spanias beste klima og den avslappende atmosfæren har lokket tusenvis av golfere på jakt etter den optimale golfdestinasjonen.

Fra 32 495 ,-

Spania, Malaga

Valle Romano Golf

Valle Romano ligger en kilometer fra kystbyen Estepona med en fantastisk utsikt over Middelhavet. Klubbhuset er fint og anlegget utstråler kvalitet uten å være stivt og upersonlig. Den anerkjente golfarkitekten Cabell B Robinson er hjernen bak denne fine kreasjonen som åpnet i 2010.

Om Long Stay

Hvorfor dra på Long Stay?

Å forlate kulde, mørke, regn og rusk og heller tilbringe de mørke månedene i varmere strøk blir mer og mer populært. I motsetning til en vanlig ukestur når timeplanen er tettpakket, har man på Long Stay god tid til å spille golf, samt oppdage kulturen og landet i fred og ro. Det er også en meget gunstig pris for denne type reiser, derfor anbefaler Golf Plaisir en Long Stay-reise for alle livselskere!

Hva er en Long Stay-reise?

Det finnes sannsynligvis like mange definisjoner på Long Stay som det er reiser. Det som vanligvis er kjennetegnet er at det er en reise på minst fire uker og at man spiller golf. Vi i Golf Plaisir ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for våre gjester. Vi har derfor inkludert så mye som mulig i prisen. Så det er vanligvis inkludert flyreiser, transport, overnatting, forhåndsbestilte starttider og golfvert på stedet. Dette skiller oss fra andre reisearrangører som kun selger overnatting og en eller annen type golfpakke hvor du selv kan bestille et antall ganger på stedet. Våre golfverter fyller også en viktig funksjon og har ofte en sentral rolle i å skape en god og hyggelig gruppedynamikk under oppholdet.

Les også om våre attraktive 3-ukers reiser. Her bor du komfortabelt på hotell og har halvpensjon inkludert i prisen.

3-ukers reiser med Golf Plaisir

Fem grunner til å dra på Long Stay


  • Reise til varmen når det er kaldt hjemme

  • Spille golf når det er sesongstengt hjemme

  • Møte andre hyggelig golfere

  • Oppleve et annet land og kultur i en hel måned

  • Nyte god mat og drikke i et annet land

Booking

Bestilling av Long Stay gjøres enklest gjennom vår online booking her på nettsiden.
Ta også gjerne kontakt med våre selgere som har erfaring med våre Long Stay-destinasjoner og kan gi deg detaljert informasjon om hver destinasjon. Når du skal være borte i 28 dager kan det være spesielt viktig at du har god oversikt over alle detaljene.

Fly og transport til reisemålet

På de fleste av våre Long Stay-destinasjoner prøver vi å ha felles ankomstdag for fly. Vi inkluderer fly, busstransport eller leiebil når du bestiller våre Long Stay. Du kan også arrangere turen selv og bare kjøpe overnatting og greenfee. Det betyr at du kan kjøpe flybilletter selv og ordne transporten fra flyplassen. Det er ikke uvanlig at våre Long Stay-reisende kjører til destinasjonen i egen bil. Velger du å reise til en Long Stay-destinasjon på egenhånd, kan du velge den ankomstdagen som passer deg best avhengig av hva som gjelder på den respektive Long Stay-destinasjonen.

Overnatting

Du kjøper overnatting i minimum 28 dager (4 uker). Overnatting er i leiligheter med det meste du trenger for et lengere opphold. Som standard har leilighetene separat soverom, bad med toalett og kombinert kjøkken og stue. Alle leilighetene har selvsagt terrasse eller balkong i varierende størrelse. Som Long Stay-reisende er ingen mat inkludert, men overnatting er selvbetjent. På alle destinasjoner er det restauranter i nærheten av overnattingsstedet, så du kan velge mellom å gå ut på restaurant eller lage din egen mat på kjøkkenområdet i leiligheten. Strøm, vann, sengetøy, håndklær og sluttrengjøring av leiligheten er generelt inkludert. Det kan være behov for betaling av depositum for bruk av leiligheten ved innsjekking, dette depositumet returneres ved utsjekking dersom det ikke oppstår skader eller andre problemer med leiligheten under oppholdet – for mer informasjon kontakt Golf Plaisir.

Long Stay

Golf

Under oppholdet er det fra 12 og opp til ubegrenset greenfee inkludert, avhengig av hvilken destinasjon du velger. På de fleste av våre destinasjoner har vi forhåndsbestilt starttider for hele oppholdet og ingen medlemskap eller begrensede tilgjengelighetstider som mange andre reisearrangører bruker. Golfverten setter fortløpende opp en liste med den forhåndsbestilte starttidsblokken hvor du så kan bestille dine starttider selv og velge hvem du vil spille med. Våre forhåndsbestilte starttider er hovedsakelig på ettermiddagen. Det er en viss fleksibilitet når det kommer til starttider og det kan vanligvis endres avhengig av plassering, men det er forskjellig fra destinasjon til destinasjon. På de fleste destinasjoner kan Golf Plaisir tilby ekstra greenfee til redusert pris på din «hjemmebane» eller på en av de nærliggende golfbanene. Snakk med golfverten vår på stedet om eventuelle ekstra greenfee.

Golf

Fra 16 til ubegrenset antall greenfees er inkludert under oppholdet – avhengig av hvilket reisemål du har valgt. For at du skal være sikker på å få spille, så har vi forhåndsbestilt starttider på ettermiddagen. Disse tidene kan endres på reisemålet – senest dagen før du skal spille, og under forutsetning av at det er ledig. Skulle det altså finnes ledig tid tidligere på dagen, har du rett til å bytte dagen før.

Service av Golf Plaisir personell

På alle Golf Plaisirs Long Stay-reisemål har vi vår egen golfvert ansatt av Golf Plaisir. De er på stedet under hele perioden når Golf Plaisir arrangerer Long Stay-reiser til det respektive reisemålet. Det kan være individuelle unntak der vi selger Long Stay-reiser på egenhånd uten Golf Plaisirs golfvert utenom høysesongen. På destinasjoner hvor vi har både Long Stay og ukereisende kan vi ha golfverter som tar seg av både Long Stay og ukereisende. Vår golfvert vil arrangere golfturneringer, utflukter, etc. og er tilgjengelig for å gjøre oppholdet ditt så bra som mulig. En av våre golfverters viktigste funksjoner er å skape en atmosfære hvor det er lett å møte og bli kjent med andre golfere under oppholdet. Ikke nøl med å kontakte golfverten vår om nødvendig. Alle våre golfveter er ansatte og vi betaler lønn, skatt og trygdeavgift.

Leiebil

Å holde seg borte over en lengre periode gir naturligvis mange muligheter til å oppdage severdighetene og kulturen på reisemålet på egenhånd. Golf Plaisir tilbyr tjenesten med å bestille leiebil for å reise rundt på egenhånd. Kanskje du ønsker å leie en bil for dagen eller kanskje for en uke, valgfriheten er opp til deg. Biler ordnes på stedet og leveres vanligvis direkte til overnattingsstedet ditt.

Sikkerhet og reisegaranti

Det må være trygt å reise på Long Stay uavhengig av hva som skjer på stedet eller i verden. Golf Plaisir er Nordens største arrangør av golfreiser og våre pakkereiser er omfattet av Pakkereiseloven og Alminnelige vilkår for pakkereiser, mens de øvrige produktene er omfattet av egne vilkår. Reisegaranti og økonomiske ressurser er noe man bør være observant på, spesielt når det gjelder Long Stay-reiser. Det er flere mindre aktører som spesialiserer seg på Long Stay og flere av disse er lokalisert i utlandet. Det kan derfor i enkelte tilfeller være vanskelig å få erstatning dersom noe skjer. Golf Plaisir beviste under pandemien at vi står opp for våre reisende og chartret blant annet vårt eget fly til Spania for å kunne ta våre gjester hjem så raskt som mulig. Nå håper vi at det er noe vi aldri trenger å gjøre igjen, men det kan være trygt å vite at vi følger regelverket som gjelder, selv om det kan koste mye. Våre golfveter er også en sikkerhet på stedet dersom noe skulle skje under oppholdet. Det er trygt å kunne henvende seg til noen som kan hjelpe på stedet dersom ulykken først er ute.