Golf i De Forente Arabiske Emirater

De Forente Arabiske Emirater finner du ved innløpet til Persiabukten. Emiratene består av 7 emirater. For de fleste er Dubai og Abu Dhabi de mest kjente og det er relativt få som kjenner til Fujairah, Sharjah, Umm Al-Qaywayn, Ajman eller Ras Al-Khaimah. I tillegg til så å si garantert varme og sol har du fantastiske golfbaner og golfresorts.

Totalt bor det 9,2 millioner mennesker i De Forente Arabiske Emirater, og av disse er 7,8 millioner migranter eller gjestearbeidere. Dette er grunnen til at De Forente Arabiske Emirater oppleves som vestlig. De ulike emiratene er som fyrstedømmer hvor alle har hver sin hersker, av disse velges en som president for hele De Forente Arabiske Emirater. Det er ikke Dubai som er hovedstaden, som mange tror, det er Abu Dhabi. Abu Dhabi er også det emiratet som har mest olje og dermed rikest. De Forente Arabiske Emirater har gjort seg kjent for sine storslagne prosjekter og her finner man verdens høyeste bygning, største shoppingsenter, lengst innendørs skibakke, raskeste berg- og dalbane, og mye, mye mer…

Når det gjelder golfen finnes det 20 golfklubber hvor flesteparten av disse ligger i Dubai. Spontant så skulle man tro at det var betydelig fler da både Dubai og Abu Dhabi har etablert seg som golfmetropoler. Kvaliteten på de fleste toppklubbene er ekstremt bra og servicen ligger på et nivå som vi ikke er vandt med i Europa. Race to Dubai har virkelig satt De Forente Arabiske Emirater på det internasjonale golfkartet. Finalen spilles på Jumeirah GC etter et antall år på Emirates GC. En av de mest populære turneringene på Europatouren går på Abu Dhabi GC. Alle disse banene er blant de topp rangerte i verden, men best anses Yas Links.

Selvom Dubai kanskje har de mest annerkjente golfbanene, vil vi si at kvaliteten på golfbanene i Abu Dhabi er like så bra. Abu Dhabi Golf Club er blant annet vert for en av de største turneringene på Europatouren hvert eneste år, og bare en halvtime utenfor Abu Dhabi finner du Yas Links Golf Club, som er kåret til en av verdens topp 50 golfbaner av Golf Digest.

Hvis det viktigste med ferien er sol og bad på kritthvite sandstrender og total avslapping på femstjernes hotell vil vi anbefale Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort i Ras al-Khaimah emiratet.

Golfvert i de Forente Arabiske Emirater 

Når du reiser med Golf Plaisir til de Forente Arabiske Emirater kan du nyte servicen til våre populære golfverter. Alt for at du skal kunne nyte og konsentrere deg om golfen.

De Forente Arabiske Emirater

Abu Dhabi

Med en golfferie i Abu Dhabi har du mulighet for å kombinere en herlig badeferie på luksushoteller med spill på noen av verdens beste golfbaner. Alt sammen i et skjønt og behagelig klima.

De Forente Arabiske Emirater

Ras al-Khaimah

Ras Al Khaimah er den perfekte destinasjonen for soltørste nordmenn. Her venter fantastiske strender med hvit sand og en ustresset hverdag. Shoppingmulighetene er gode og verdensmetropolen Dubai ligger bare ni mil unna. Innlosjert på herlig Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort bor man rett i nærheten av den fabelaktige golfbanen - Al Hamra Golf Club.