Santo da Serra

Santo da Serra

Fantastisk golf på Madeira!

Madeira har lenge vært et favorittreisemål for mange skandinaver. Denne grønne og utrolig vakre øya et lite stykke ut i Atlanteren lokker mange turister for å utforske den dramatiske naturen, eller bare nyte det behagelige klima året rundt. For oss golfere tilbys også to populære golfbaner. Santo de Serra og Palheiro. Golf Plaisir har valgt å tilby spill på den beste av disse to – 27-hullsbanen Santo da Serra Golf, som ved flere tilfeller har vært vert for Europatouren.

Det er vakkert på Madeira, landskapet er grønt og dramatisk, en fryd for sjelen. Hovedstaden Funchal, flott plassert ved Atlanterens bølger er sentrum av Madeira. Her finnes mengder av restauranter, shopping og severdigheter. Tar man seg en bit vekk fra Funchal er tempoet betydelig roligere og naturens skjønnhet brer om seg. Det er veldig populært å vandre på Madeira, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor – den fjellrike naturen byr på mektige opplevelser på turstiene.

Et par mil øst for Funchal ligger den pittoreske lille landsbyen Santa Cruz, her ligger Golf Plaisirs hotell. Valget av boende er vel uttenkt, da beliggenheten er perfekt. Med direkte nærhet til flyplassen og bare ca. 10 minutter fra Santo da Serra Golf finner du her et veldig hyggelig og prisgunstig hotell direkte ved havet, med herlig utsikt over det bølgende blå!

Fakta

GolfvertJa
Golf AcademyNei
Avstand golfbane6 km
Avstand flyplass2 km
Golfbaner på Madeira2
Nærmeste byFunchal, 18 km
ArrangementerKonkurranser, utflukter etc.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 17 495,-

7 netter i dobbeltrom
7 frokoster och 5 middager
6 heldagsgreenfee
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Madeira Golfpass
Når du reiser til Santo da Serra har du mulighet til å spille på andre baner også. For et tillegg på 1495 kr kan du på plass bytte ut et valgfritt antall spilledager fra Santo da Serra til Palheiro Golf. Transport hotell-golfbanen t/r er ikke inkludert de dagene du spiller på Palheiro Golf.
For å bestille disse greenfeepakkene gjør du ditt valg under "Greenfee" i trinn 1 etter at du har påbegynt bestillingen. Observer at du må gjøre det samme for alle personene i bestillingen og tilbudet gjelder kun ved bestilling innen avreise.

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon24.1℃

Santo da Serra Golf

I vår greenfeepakke på den aller beste av de to golfbanene på Madeira – Santo da Serra, som er et komplett 27-hullsanlegg. Her har man spilt Europatourenturneringen Madeira Open et antall ganger de siste årene. Banen holder naturligvis derfor veldig høy standard og er en liten juvel med makeløs utsikt over Machiobukten. Den velkjente amerikanske golfarkitekten Robert Trent Jones Jr har tegnet 27 fantastiske hull av beste parkkarakter. Banen er oppdelt i tre sløyfer som veksler byttes på i løpet av uken så du får spilt en variasjonsrik bane av absolutt høyeste kvalitet. Banen er ikke alt for lang, men det kreves knivskarp presisjon ved innspill og greenene er raske og jevne. Banen ligger relativt høyt over havet, med en magisk utsikt fra klubbhuset der alle sløyfene går fra. Den gule sløyfen er relativt flat men det finnes nivåforskjeller på den blå og røde sløyfen og de to siste hullene opp mot klubbhuset kjennes i bena. Det er flere potensielle signaturhull på banen, men både hull 3 og 4 på den røde sløyfen har en så fantastisk utsikt at det er vanskelig å konsentrere seg på spillet.

Fakta

Antall hull 27
Banekarakter Kuperet parkbane
Banefakta Desertas, par 36 3105 2863 2534 2286
Machico, par 36 3136 2890 2613 2424
Serras, par 36 2920 2743 2506 2213
HCP-grense 54
Drivingrange Ja
Banedesign Robert Trent Jones Jr.

Vila Galé Santa Cruz

Vila Galé Santa Cruz er et 4-stjerners hotellet med beliggenhet ved havet i den lille byen Santa Cruz, ca. 10 minutter fra Santo da Serra Golf. Her kan man lytte til havets bølger og koble av mellom golfrundene. Den strategiske beliggenheten gir rom for gåturer i pittoreske Santa Cruz som ikke er jamførbart med Funchal, men allikevel er verdt en liten utflukt på egenhånd. Eller nyt en skjønn gåtur langs strandpromenaden som ligger rett utenfor hotellet. Hotellet er tilstrekkelig stort for å ha de fasiliteter som man forventer seg, men fortsatt så lite at man opplever det som koselig og personlig. Her finnes to restauranter, barer og utendørsbasseng som vender mot havet. Rommene er moderne innredet og har en sofistikert stil, de fleste med hav- og bassengutsikt. Det er lett å trives på Vila Galé Santa Cruz – Den avslappende atmosfæren og den perfekte beliggenheten er akkurat hva de fleste søker under et opphold på Madeira.

Fakta

Standardstarstarstarstar
BeliggenhetVed sjøen i Santa Cruz.
Rom262. Alle rom har telefon, TV, minibar, safe, AC og balkong.
RomkategorierOppgrader til havutsikt mot ekstra kostnad. På forespørsel.
FasiliteterUtendørs basseng, innendørs svømmebasseng, restauranter, barer etc.
WifiPå hotellet er det trådløs internettilgang uten ekstra kostnad.

Greenfee-pakke

Vi er glade for å kunne tilby flere forskjellige greenfee-pakker på våre golfreiser til Madeira. Hvilken greenfee-pakke passer deg best?

6 x Santo da Serra

Dette er den tradisjonelle greenfee-pakken inkludert hvor du spiller 6 dager på Santo da Serra Golf.

Nyhet! Madeira Golf Pass

Den nye greenfee-pakken som du kan velge i forbindelse med bestillingen. Du vil motta Madeira Golf Passport ved ankomst. Det gjelder 6 heldags greenfee på Madeiras to baner. Tee-tider er forhåndsbestilt for Golf Plaisirs gjester på Santo da Serra hver dag. I resepsjonen på Santo da Serra kan du endre et hvilket som helst antall dager til Palheiro Golf. Transport hotell-golfbane t/r er ikke inkludert de dagene du spiller på Palheiro Golf.

Tillegg: 1495 kr/person

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.