Alcaidesa Golf Resort

Bli med Østmarka GK til Costa del Sol!

I november blir det golftur til varmere strøk med Østmarka Golfklubb. Turen går til Costa del Sol og Alcaidesa Golf Resort. Steffen blir med som reiseleder og de som ønsker vil kunne få litt instruksjon. Dette blir først og fremst en sosial tur med turneringer, god mat og drikke. All Inclusive på hotellet og hyggelige golfbaner får man nyte hele uken.

Alcaidesa Golf Resort

Alcaidesa Golf Resort har en ideell beliggenhet. Du får to fine golfbaner med Alcaidesa Links og Alcaidesa Heathland rett utenfor døren, samt kort vei til et flott klubbhus med herlig utsikt utover Middelhavet. De to golfbanene, er som navnet antyder, vidt forskjellige. Heathland passer kanskje best til middel- og lavhandicapperen, mens Alcaidesa Links passer fint til de fleste. Fra begge har man en fantastisk utsikt utover Middelhavet og det gir noe ekstra til golfopplevelsen.

Ikke så langt i fra Alcaidesa Golf Resort ligger Gibralter, det er også kort avstand til både Sotogrande og San Roque. Så ved et opphold på Alcaidesa er du godt plassert for å utforske Costa del Sol, uavhengig om du skulle ønske å oppdage flere golfbaner eller Andalusia.

Fakta

GolfvertNej
Golf AcademyNej
Baner i området10
Avstand til flyplassMalaga lufthavn, 111 km.
Nærmeste byLa Linea, 10 km

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 13 995,-

Fly Oslo Gardermoen – Malaga t/r
Golfbag og bagasje på fly
Flyplasstransfer t/r
7 netter på Hotel Aldiana Alcaidesa i delt dobbeltrom
All Inclusive
5 dager med ubegrenset golf på Alcaidesa Links/Heathland
Ubegrenset drivingrangeballer på dager med golf

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon19.2℃

Alcaidesa Heathland

Alcaidesa Heathland er en 18-hulls golfbane designet av den tidligere Ryder Cup-spilleren; Dave Thomas. Banen ligger i herlige og kupert naturlandskap. På de første fem og de siste 2 hullene viser lynglandskapet og golfbanen seg fra sin beste side med brede fairways og utsikt over Middelhavet.

På de resterende hullene er Alcaidesa Heathland mer preget av de omkringliggende ravinene og banens eneste vannhinder, men det er fortsatt en ordentlig fin opplevelse. Av de to banene (Alcaidesa Links og Heathland), så er den sistnevnte beste egnet for middel- og høyhandicaperen. Mens Links gir en god opplevelse for spillere på alle nivåer.

 

 

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Lynglandskap
Banefakta Par 72 5613 52174777 4337
HCP-Grense 54
Banearkitekt Dave Thomas
Driving Range Utslag fra gress og matter

Alcaidesa Links

Alcaidesa Links er en av de få linksbanene i det sørlige Europa og er en særdeles populær golfbane på Solkysten. Banen åpnet i 1992 og banearkitekten Peter Alliss og Clive Clark har utnyttet det kuperte landskapet ved Middelhavskysten til å lage en morsom og utfordrende golfbane. I 2011 ble Alcaidesa Links satt på listen over de 20 beste links-golfbanene i Europa og Alceidesa har flere ganger vært brukt som bane til store turneringer som Ryder Cup for juniorer i 1997.

Når du spiller banen vil du helt sikkert bli betatt av hullene som ligger ned ved havet. Her har du ikke bare utsikt til det azurblå Middelhavet, men på en klar dag kan man ense Afrikas kyst og kippen «El Peñon», som utgjør Gibraltar, i det fjerne.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Kupert linksbane
Banefakta Par 72 5613 52174777 4337
HCP-Grense 54
Banearkitekt Peter Alliss og Clive Clark.
Driving Range Utslag fra gress og matter

Hotel Aldiana Alcaidesa

Hotel Aldiana Alcaidesa er et sjarmerende 4-stjerners hotell med god beliggenhet i Sotogrande-området, vest for Marbella. Hotellet ligger vel plassert på en liten høyde helt nede ved Middelhavet og like ved de to golfbanene; Alcaidesa Heathland og Alcaidesa Links.

Hotellet har 345 rom som er moderne innredet med alt hva man kan ønske seg av fasiliteter. Utover det har alle rommene enten balkong eller terrasse, samt aircondition. Når du bor på Aldiana Alcaidesa har du fri tilgang til hotellets gym, innendørsbasseng samt jacuzzi og sauna. Det er også mulig å kjøpe behandlinger i spa-avdelingen.

Fra hotellet går det en gratis shuttlebuss til golfbanen som ligger en liten kilometer fra hotellbygget. shuttlebussen kjører hver halvtime.

Fakta

Beliggenhet1 km fra klubbhuset
Antall rom345
FasiliteterSvømmebasseng, Restuaranter, Spa, Bar, Parkering m.m.
WiFiJa

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.