Jule- og nyttårsreiser

Alle våre golfreiser i jul og nyttår

Unn deg selv eller dine kjære en annerledes jul i år. Si farvel til vinterkulden og pakk golfkøllene – det er på tide å skape varme minner på vakre golfbaner i eksotiske destinasjoner.
De fleste av våre reisemål har inkludert julemiddag og nyttårsmiddag i halvpensjon inkludert i prisen.

Fra 13 495 ,-

Spania, Alicante

Villaitana

Bra flyforbindelser og kort transfer gjør reisen veldig bekvem. På Melia Villaitana Hotel har du to strålende Jack Nicklaus-designa golfbaner rett inntil hotellet og bare minutter til nattelivet i Benidorm.

Fra 18 495 ,-

Kypros, Nord-Kypros

Korineum

Korineum Golf på Nord-Kypros kan lokke med golf av ypperste klasse, men også langstrakte sandstrender med turkisblått hav. I tillegg har Kypros kanskje det mest solrike klimaet i Middelhavet. Den høye gjennomsnittstemperaturen gir en ekstra lang golfsesong med varme tidlig på våren og langt utover høsten.

Fra 15 495 ,-

Spania, Malaga

Almerimar

Almerimar har vært et feriested for skandinaviske golfere i over 30 år. Spanias beste klima og den avslappende atmosfæren har lokket tusenvis av golfere på jakt etter den optimale golfdestinasjonen.

Fra 19 995 ,-

Spania, Tenerife

Barcelo Tenerife

Sør-Tenerife lokker mengder av soltørste nordmenn i løpet av vinterhalvåret. 5-stjerners Barcelo Tenerife ligger i Golf del Sur og man forstår ut i fra navnet at dette er en plass for golfere. Kombinasjonen med golf, varme, og havet er et vinnende konsept.

Fra 24 495 ,-

Spania, Gran Canaria

Meloneras, Villa del Conde

Villa del Conde hører virkelig hjemme i luksuskategorien av 5-stjerners hotell. Her får du det lille ekstra i golfferien men også en perfekt beliggenhet sett fra en rekke ulike aspekter. Kanariøyene er ideelt for de som vil spille golf om vinteren, og Gran Canaria er definitivt en av de mest populære øyene for golfere.

Fra 17 995 ,-

Spania, Gran Canaria

Maspalomas

Vårt bosted Kumara Hotel ligger perfekt til mellom den milelange stranden og Maspalomas Golf, som er en voksen golfbane med mer 50 år på baken. En golfbane som ligger kun ett steinkast fra et naturreservat med sanddyner blir riktignok litt skotsk i stilen men dette er ikke en linksbane av den grunn.

Fra 16 495 ,-

Egypt, Hurghada

Soma Bay Golf

För de som vill säkra vinterns golfresa, så är Soma Bay Golf sør for Hurghada et perfekt alternativ. Her kan man også nyte luksuriøs innkvartering med golf samtidig som man har nærheten til Rødehavets krystallklare vann.

Fra 27 495 ,-

Tunisia, Hammamet

Citrus Golf

Citrus Golf utenfor Hammamet er ikke bare en golfbane, men en komplett golfanlegg med 45 hull og generøse treningsområder. Hjertet av anlegget er klubbhuset, herfra er det bare noen få meter til første utslagsted, rangen eller restaurantens utendørs servering.