Golf i Hammamet

Hammamet er en vakker by som ligger ved Middelhavskysten, ca 60 km sør for Tunis. Byen er kjent for sine fantastiske strender, krystallklart vann og solfylte klima. Hammamet er også en populær turistdestinasjon, spesielt blant europeere, på grunn av sin avslappede atmosfære og rike kulturarv. Hammamet er generelt velstående og regnes som en av de rikeste regionene i Tunisia. En gammel lov om bygging bestemte at man ikke fikk bygge høyere enn trærne, noe som gjør at den eldre delen av byen har beholdt sin småskala karakter. En av de mest populære turistattraksjonene i Hammamet er medinaen, som er en gammel bykjerne med smale gater, butikker og kafeer. Her kan besøkende oppleve den tradisjonelle tunisiske livsstilen og finne lokal håndverk som keramikk og vevde tepper.

Det finnes to golfklubber utenfor Hammamet, Citrus Golf og Yasmine Golf (for øyeblikket stengt). Citrus har hele 45 hull, og Yasmine har 27 hull. Alle golfbanene er designet av Ronald Fream og er en del av golfbølgen som ble bygget på tidlig på 1990-tallet. Det er fremtidige planer om å bygge flere golfbaner i Hammamet, men alle planer har blitt utsatt på grunn av jasminrevolusjonen og pandemien.

På litt sørligere breddegrader er vann ofte helt avgjørende, og Citrus Golf og Yasmine Golf har nylig innviet et nytt vannsystem som kan levere mer enn nok vann til å vanne Citrus’ 45 hull og Yasmines 27 hull. Når det er vann, er det også en fremtid, og følelsen er at det kan skje mye positivt når det gjelder golf i Hammamet i de kommende årene.

Våre golfreisemål i Hammamet

Fra 15 495 ,-

Tunisia, Hammamet

Citrus Golf

Citrus Golf utenfor Hammamet er ikke bare en golfbane, men en komplett golfanlegg med 45 hull og generøse treningsområder. Hjertet av anlegget er klubbhuset, herfra er det bare noen få meter til første utslagsted, rangen eller restaurantens utendørs servering.