Marrakech

På golfreiser til Marokko vil du bli møtt av en spennende kultur, gode shoppingmuligheter, en flott blanding av gammelt og nytt og fremfor alt massevis av gode golfbaner.

Marokko var en gang en fransk koloni og her venter både orientalske og vestlige elementer sammen med en spesiell atmosfære av mystikk med fransk preg. Siden kong Muhammad VI av Marokko for noen år siden bestemte at landet skulle satse på golfbaner, har disse dukket opp som svamper i landet. Flere kjente designere har vært på stedet og Marokko er i dag et virkelig godt golfland. Marrakech er en av landets mest spennende byer og intet unntak når det kommer til golf. Like utenfor byen ligger The Montgomerie, Samanah Golf, Al Maaden Golf Club, Amelkis Golf og Assoufid for å nevne noen.

Marrakech tilbyr en rik kulturell opplevelse med sin blanding av arabisk, berberisk og afrikansk påvirkning. Den unike atmosfæren med fargerike markeder, livlige gater og historiske steder, er vanskelig å sammenligne med noe annet. En av de mest spennende delene av å besøke Marrakech er å utforske de travle basarene (soukene). Her kan du finne alt fra håndverk og klær til krydder og mat. Et av verdens mest kjente steder, Jemaa el-Fna, ligger her og det er nettopp et slikt marked som er vel verdt et besøk.

Våre golfreiser til Marrakech