Golf i Hurghada

Spill golf i Hurghada på en golfresort i beste Arizona-style! Hurghada er et golfparadis som har alt, inkludert fantastiske snorklemuligheter og et herlig og solsikkert klima.

Hurghada er Egypts mest populære reisemål. Her venter krystallklart vann, deilig vær og fine strender. I sentrum går det egyptiske hverdagslivet sin vante gang og under Rødehavets havoverflate gjemmer det seg en fantastisk verden av fargerik fisk og koraller. Golf Plaisirs hotell i Hurghada er av høy standard og tilbyr alt du trenger for en herlig ferie.

For den som vil spille golf i Hurghada finnes det mengder av golfbaner å velge mellom. Det er ofte hit eller til Sharm El Sheikh som de fleste skandinaviske turister reiser når de skal spille golf i Egypt. Hurghada har et perfekt klima som vinterreisemål og golf i kombinasjon med bra boende, nærhet til stranden og Rødehavet, høyklasse service og ofte all inclusive som gjør at det er lett å trives her. I området finnes flere ulike golfbaner som for eksempel Madinat Makadi Golf, El Gouna Golf, Soma Bay Golf, Steigenberger Golf.

Golfverter fra Golf Plaisir

I Hurghada kan du alltid nyte av Golf Plaisirs service med golfverter. Velg selv om du bare vil ta det med ro og fokusere på din egen golf, eller forberede deg for neste års sesong med trening på plass. Vi gjør alt vi kan for at du skal få en uforglemmelig golfreise til Hurghada.

Våre golfreisemål i Hurghada

Fra 17 495 ,-

Egypt, Hurghada

Soma Bay Golf

För de som vill säkra vinterns golfresa, så är Soma Bay Golf sør for Hurghada et perfekt alternativ. Her kan man også nyte luksuriøs innkvartering med golf samtidig som man har nærheten til Rødehavets krystallklare vann.