?>

Novo Sancti Petri

Novo Sancti Petri

Ballesteros første skapelse

I hjertet av Andalusia ligger vårt paradis for våre golftørste gjester. Når Costa del Sol slutter ved Gibraltarklippene, fortsetter kystlinjen langs Atlanterhavet og det gjør også utvalget av lekre golfbaner. I Novo Sancti Petri bor vi langs den lange sandstranden med 36 hull herlige golf over veien.

Novo Sancti Petri har lenge vært en destinasjon for soldyrkere – her ligger en av de lengste og beste sandstrendene i hele Costa del la Luz. Stranden La Barrosa er 5 mil lang og tilbyr fantastiske muligheter for bading og rolig spaserturer eller kanskje bare nytelse for sjelen. Vårt hotell, Iberostar Royal Andaluz ligger selvfølgelig langs stranden og gåavstand fra hotellet ligger også golfbanene. Novo Sancti Petri Golf tilbyr 36 hull golf av ypperste klasse. Parkbanen slingrer seg helt ned til havet på sine hull og passer alle typer av golfere med sin karakteristiske parkkarakter. I området finnes det godt med restauranter og butikker som holder åpent året rundt.

Fakta

GolfvertJa
Golf AcademyNej
Avstand golfbane500 m. Shuttlebuss om ønskelig.
Avstånd flygplatsMalaga Airport, 221 km
Nærmeste byChiclana de la Frontera, 9,2 km

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 13 575,-

7 netter i dobbeltrom
semi all-inclusive
5 greenfee på Novo Sancti Petri
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner tar lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon18.4℃

Club de Golf Novo Sancti Petri

Novo Sancti Petri er et storslagent golfanlegg med 36 hull designet av Seve Ballesteros og har ypperlige treningsfasiliteter. Sea & Pines, eller bane A som den kalles, har en hel del vann i spill de første ni hullene og har finner du også banens signaturhull. Det sjette hullets green ligger nesten ute på stranden og har en fantastisk utsikt utover havet. På de siste ni hullene så finnes det ingen vannhinder som kan skape problemer, her er det istedenfor en hel del pinjetrær som kan gjør innspillene utfordrende. Center (bane B) er en klassisk Ballesteros-design med seks par 3, seks par 4 og seks par 5-hull. Dette er virkelig en hyggelig og varierende bane! I begynnelsen bestod Novo Sancti Petri bare av 27 hull. Hull 5-11 på nåværende bane B er bygd i 2001, men til tross for dette passer disse hullene godt inn med den opprinnelige sløyfen av eldre hull. På banen er det gjennomgående ganske små greener som er voktet av store bunkere som gjør innspillene avgjørende for resultatet. Banedesigneren Seve Ballesteros har satt sin signatur på hull 18 i form av en s-formet bunker.

I følge Novo Sancti Petri sin klubbsjef er begge banene like populære og det er jevnt fordelt rundt hvilken bane man liker best. Det virker rimelig da begge baner er bra, så det er smak og behag som avgjør hvilken som blir din favoritt. Begge banene er veldig lettgått, men det er selvfølgelig golfbil tilgjengelig for de som måtte ønske det. Det er lov å spre ballen litt på utslaget da det er enkelt å finne ballen mellom pinjetrærne. Klubbhuset ligger sentralt mellom de to banene og har de fasiliteter som man kan forvente seg av et riktig bra golfanlegg.

Her er det også en koselig uteservering der man i fred og ro kan nyte etter en fantastisk golfrunde. For å komme til drivingrangen og golfklubbens Golf Academy må man passere veien fremfor klubbhuset. Ved drivingrangen finner du ulike nærspillsområder hvor man kan finjustere svingen i løpet av uken. Novo Sancti Petri fylte nettopp 25 år og kommer garantert til å beholde sin popularitet i ytterligere 25 år.

Fakta

Antall hull 36
Banekarakter Parkbaner med innslag av seaside
Banefakta Sea & Pines, Par 72 6460 6097 5482 5206
Centro, Par 72 6071 5846 5427 5185
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra gress/matte
Banearkitekt Severiano Ballesteros

Iberostar Royal Andalus

Iberostar Royal Andalus er en resort som ligger langs med La Barrosa Beach i Novo Sancti Petri nære Chiclana de la Frontera, Cadiz. Denne elegante og store resorten ligger ved den 5 mil lange sandstranden som regnes som en av de beste i Costa de la Luz. Hotellet har 413 rom som alle er utrustet med det som behøves for en hyggelig ferie. De fleste hotelrommene ligger i en av tre fløyene som går ut mot havet. I det sentrale hotellbygget finner man den koselige lobbyen som ligger i tilknytning til den store baren og bufférestauranten.

Under Golf Plaisirs sesong er det mange golfere på hotellet men det merkes at sol og bad dominere under andre perioder da hotellet har to bassenger, to store solterrasser, spa, boblebad og tyrkisk badstue. Det finnes også to restauranter, Los Olivos og El Chozo. Bufférestauranten er forholdsvis stor og maten er et kapitel for seg selv. Iberostar satser hardt på å gjøre bufféen til noe ekstra. Det  finnes mye godt å velge mellom og bufféen varieres fra deg til dag. Vi har Semi-All Inclusive på hotellet som betyr at drikke inngår til maten og også i baren mellom klokken 18:00 og 24:00.

 

 

Fakta

Standardstarstarstarstar
BeliggenhetPå stranden, nære klubbhuset
Rom413 stk. Alle rom med AC, safebox, hårføner mm.
FasiliteterInnendørsbasseng, utendørsbasseng, restaurant, bar, treningsrom mm.
WifiPå hotellet finnes det trådløstinternett uten ekstra kostnad.

Novo Sancti Petri Golf Club

Iberostar Royal Andalus

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.