Golf på Mauritius

Lukk øynene og forestill deg paradiset. Det du ser er mulig et bilde av Mauritius. Kritthvite strender omgitt av laguner og et skummende hav mot korallrevet som omgir øya. Ingen farlige dyr eller giftige slanger i gresset, heller ikke haier i vannet, bare utsøkt glede i det behagelige klimaet med førsteklasses service. Med andre ord, en perfekt kombinasjon for de som ønsker å oppleve det aller beste.

I lang tid har Mauritius vært det ultimate golfreisemålet for golfspillere. Det er et overraskende stort antall golfbaner over hele øya, alt fra enkle 9-hulls baner til golfbaner i verdensklasse designet av anerkjente designere som Ernie Els, Bernard Langer og David Leadbetter. Golfbanene i Mauritius er utformet for å hente ut det beste i hver golfer som besøker banen. Alle golfbanene byr på en spennende opplevelse i vakker natur. Mange av øyas baner tilbyr også fantastisk utsikt over det turkise havet.

Mauritius

Sørlige Mauritius

Den sørlige delen av Mauritius er litt mindre utnyttet en andre deler av øya. Her finner du færre hoteller og restauranter og naturen skiller seg markant fra øvrige deler av øya, og du kommer raskt til å merke på forskjellige måter. Det finnes et flertall golfbaner av veldig høy klasse.