Golf på Mauritius

Golf på Mauritius er for deg som vil kombinere golf og luksus. Lukk øynene og forestill deg paradiset. Det du ser er mulig et bilde av Mauritius. Kritthvite strender omgitt av laguner og et skummende hav mot korallrevet som omgir øya. Ingen farlige dyr eller giftige slanger i gresset, heller ikke haier i vannet, bare utsøkt glede i det behagelige klimaet med førsteklasses service. Med andre ord, en perfekt kombinasjon for de som ønsker å oppleve det aller beste.

I lang tid har Mauritius vært det ultimate golfreisemålet for golfspillere. Det er et overraskende stort antall golfbaner over hele øya, alt fra enkle 9-hulls baner til golfbaner i verdensklasse designet av anerkjente designere som Ernie Els, Bernard Langer og David Leadbetter. Golfbanene i Mauritius er utformet for å hente ut det beste i hver golfer som besøker banen. Alle golfbanene byr på en spennende opplevelse i vakker natur. Mange av øyas baner tilbyr også fantastisk utsikt over det turkise havet.

Foruten golfbanene, så er hotellene på Mauritius også av den høyeste standarden. I Golf Plaisir har vi valgt å samarbeide med Heritage Awali hotellene på den sydlige delen av øya og Bel Mar Plage på østkysten. Alle hotellene er elegante resorts, hvor din ferieopplevelse vil være i sentrum og alle dine sanser vil bli stimulert av den nydelige og avslappende atmosfæren. Alle resortene vi samarbeider med har golfbaner rett utenfor døren.

Når du ikke spiller golf på Mauritius

Når golfkøllene tar en pause vil det være tid til å nyte og oppleve øya. De kritthvite strendene omringet turkisblå laguner, sykkeltur i de fine landskapene omkring hotellene eller bare slappe av ved hotellets bassenger.

Foruten de naturlige omgivelsene, så er det behagelige klima og det høye servicenivået du finner på hotellet med på å gjøre Mauritius til den perfekte destinasjonen for deg som vil oppleve det aller beste av hva luksusreiser kan tilby.

Mauritius

Sørlige Mauritius

Den sørlige delen av Mauritius er litt mindre utnyttet en andre deler av øya. Her finner du færre hoteller og restauranter og naturen skiller seg markant fra øvrige deler av øya, og du kommer raskt til å merke på forskjellige måter. Det finnes et flertall golfbaner av veldig høy klasse.