Golf på Fuerteventura

Golf på Fuerteventura har lenge vært en spesialitet for Golf Plaisir. Vi har i flere år samarbeidet med alle tre golfbanene på Fuerteventura. Når du spiller golf på Fuerteventura er den storslagne naturen og havet i høyeste grad nærværende.

Fuerteventura er den nest største øya i den spanske øygruppen Kanariøyene. Den er ca. 100 kilometer lang og 31 kilometer på det bredeste og har de lengste strendene av alle øyene i øygruppen. To av golfbanene her; Salinas Golf og Fuerteventura Golf, ligger ved Caleta de Fueste. Caleta de Fueste er et turistområde litt sør for flyplassen der du finner et flertall større hotellanlegg rett ved stranden og golfbanene.

Fuerteventura har godt med strender, men ingen er så fine som de i Jandia, lengst ned på sørspissen av øya. De milelange strendene og den avslappende atmosfæren har lenge attrahert turister med fokus på sol og bad. Jandia har lenge vært et paradis for surfere og soldyrkere. Fler og fler golfere reiser nå hit for å nyte sol, bad, høyklasse all inclusive-boende og øyas mest spennende golfbaner. En golferie på Jandia Golf er preget av avkobling med hyggelig golfrunder på den vakre banen og herlig ettermiddager på stranden eller ved bassenget.

Golfverter på Fuerteventura

På våre destinasjoner kan du alltid nyte av vår service med golfverter.  Vi gjør alt vi kan for at du skal få en uforglemmelig golfreise til Fuerteventura.

Våre golfreiser til Fuerteventura