Golf i Algarve

Når du drar på golfreise og spiller golf i Algarve har du mange bra golfbaner å velge mellom. Klima på Algarve er mildt året rundt og herlig for soltørste skandinaver.

Golf i Algarve betyr valgmuligheter da det ikke er langt mellom de ulike golfbanene. Det er også her mange av Portugals beste golfbaner ligger. Hjertet av golfkysten eller Algarve er Vilamoura som har noen veldig bra golfbaner. Portuguese Open har blitt spilt på både Victoria og Old Course Vilamoura. Disse to golfbanene kompletteres av flere ordentlig gode baner som Vila Sol Golf og Millennium Golf. Nå består Algarve ikke bare av Vilamoura, men det er et 30-talls golfbaner langs kysten. Portugals best rangerte golfbane ligger også her – Jack Nicklaus sitt mesterverk – Monte Rei Golf. Det er i tillegg til golfbaner som perler på en snor også flere hyggelig kystbyer på Algarve som er verdt et besøk.

Skal man spille golf på Algarve så er det Faros flyplass man ankommer. Det som delvis preger golfen på Algarvekysten er variasjonen på golfresortene, her finnes alle typer av greenfeebaner, fra det litt billige til riktig dyrt. Samme sak gjelder boende der man ofte kan velge mellom leilghetsboende i Long Stay-form eller hotellboende i ulike prisklasser. Det finnes et Algarve for alle.

Golfverter på våre golfdestinasjoner i Algarve

På våre destinasjoner i Algarve kan du alltid nyte av vår service med golfverter. Vi gjør alt vi kan for at du skal få en uforglemmelig golfreise til Algarve.

Våre golfreisemål i Algarve

Fra 17 495 ,-

Portugal, Algarve

Vila Sol

Pestana Vila Sol Golf Resort har beliggenhet i veldig populære Vilamoura, på den solfylte Algarvekysten. Her tilbys en perfekt golfresort med veldig bra hotell rett ved en herlig 27-hullsbane i rolig og avkoblende omgivelser.