Golf i Alicante

Golf i Alicante har i mange år vært veldig etterspurt blant skandinaviske golfspillere. Området er idealt for å spille golf i med sitt stabile og varma klima.

Når man snakker om golfbaner i Alicante så kan man dele dett opp i nord og sør for Alicante flyplass.

Nord for Alicante finner man to klassiskere når man tenker på golfreiser til Alicante. La Sella Golf og Villaitana Golf. Begge disse golfreisemålene har vært noen av Golf Plaisirs mest populære reisemål når det gjelder golf i Alicante.

Reiser man sørover fra Alicante finner man blant annet La Finca Golf, Las Ramblas Golf og Las Colinas Golf. Litt lengre sør finner man et av Golf Plaisirs nyere golfreisemål; Hacienda del Alamo. På Hacienda del Alamo tilbyr vi foruten vanlig ukesreiser også mulighet til long stay.

Den spanske byen Alicante ligger ved Middelhavet og den kysten som er kjent som Costa Blanca. Byen er størst i Alicanteprovinsen og her finner du alt du forventer deg av en større by beliggende ved havet – fantastisk mat, herlig strender, shopping og herlig vandremuligheter.

I Alicante finnes alt fra historiske monumenter som slott, palass og festninger til velbesøkte museum og gallerier. Her finner man både større og livligere strender, akkurat som rolig strender for den som ønsker litt mer fred og ro.

 

Golfverter i Alicante

På våre destinasjoner kan du alltid nyte av vår service med golfverter. Vi gjør alt vi kan for at du skal få en uforglemmelig golfreise til Alicante.

 

 

Våre golfreisemål rundt Alicante

Fra 12 995 ,-

Spania, Alicante

La Sella

Helten og Ryder Cup kapteinen José Maria Olazabal gjorde ikke bare et mirakel med det Europeiske laget i Chicago høsten 2012. Han har også skapt et antall veldig fine golfbaner. En av disse er 27-hullsanlegget La Sella Golf Course som ligger nord for Alicante.

Fra 16 995 ,-

Spania, Alicante

Oliva Nova

Oliva Nova Beach & Golf Hotel befinner seg cirka en time nord for Alicante, mellom de sjarmerende kystbyene Denia og Gandia. Dette er et reisemål der du kan nyte både en golfbane designet av Ballesteros og de flotte strendene ved Middelhavet.

Fra 13 495 ,-

Spania, Alicante

Villaitana

Bra flyforbindelser og kort transfer gjør reisen veldig bekvem. På Melia Villaitana Hotel har du to strålende Jack Nicklaus-designa golfbaner rett inntil hotellet og bare minutter til nattelivet i Benidorm.