Golf i Alicante

Golf i Alicante har i mange år vært veldig etterspurt blant skandinaviske golfspillere. Området er idealt for å spille golf i med sitt stabile og varma klima.

Når man snakker om golfbaner i Alicante så kan man dele dett opp i nord og sør for Alicante flyplass.

Nord for Alicante finner man to klassiskere når man tenker på golfreiser til Alicante. La Sella Golf og Villaitana Golf. Begge disse golfreisemålene har vært noen av Golf Plaisirs mest populære reisemål når det gjelder golf i Alicante.

Reiser man sørover fra Alicante finner man blant annet La Finca Golf, Las Ramblas Golf og Las Colinas Golf. Litt lengre sør finner man et av Golf Plaisirs nyere golfreisemål; Hacienda del Alamo. På Hacienda del Alamo tilbyr vi foruten vanlig ukesreiser også mulighet til long stay.

Den spanske byen Alicante ligger ved Middelhavet og den kysten som er kjent som Costa Blanca. Byen er størst i Alicanteprovinsen og her finner du alt du forventer deg av en større by beliggende ved havet – fantastisk mat, herlig strender, shopping og herlig vandremuligheter.

I Alicante finnes alt fra historiske monumenter som slott, palass og festninger til velbesøkte museum og gallerier. Her finner man både større og livligere strender, akkurat som rolig strender for den som ønsker litt mer fred og ro.

 

 

Golfverter og Golf Academy i Alicante

På våre destinasjoner kan du alltid nyte av vår service med golfverter. Vi tilbyr også Golf Academy på våre reiser til Alicante. Der kan du selv velge om du bare vil ta det med ro og fokusere på din egen golf eller forberede deg til neste års sesong med trening på plass. Vi gjør alt vi kan for at du skal få en uforglemmelig golfreise til Alicante.

 

 

Våre golfreisemål rundt Alicante

Spania, Alicante

Hacienda del Alamo

I Murcia-regionen finner du mange bra golfbaner. En av de absolutt beste er Hacienda del Alamo. Banen sto klar i 2006, men anlegget har savnet et bra hotell. Nå når Sheraton Hacienda del Alamo åpner har vi et komplett golfreisemål i beste klasse!

Fra 12 495 ,-

Spania, Alicante

La Sella

Helten og Ryder Cup kapteinen José Maria Olazabal gjorde ikke bare et mirakel med det Europeiske laget i Chicago høsten 2012. Han har også skapt et antall veldig fine golfbaner. En av disse er 27-hullsanlegget La Sella Golf Course som ligger nord for Alicante.

Fra 11 495 ,-

Spania, Alicante

La Torre

Det er lett å nyte den klimasikre La Torre, enten du blir en uke eller blir her på Long Stay i en måned. Med muligheten til å spille på flere forskjellige golfbaner designet av Jack Nicklaus i nærområdet, vil golfopplevelsen være total!

Fra 12 995 ,-

Spania, Alicante

Villaitana

Bra flyforbindelser og kort transfer gjør reisen veldig bekvem. På Melia Villaitana Hotel har du to strålende Jack Nicklaus-designa golfbaner rett inntil hotellet og bare minutter til nattelivet i Benidorm.