Heritage Awali

Heritage Awali

Velkommen til paradisøya!

Mauritius har virkelig etablert seg som et øyparadis også for golfelskere, og mange anser Heritage Golf Club for å være det fremste golfanlegget øya har å tilby. Det er det eneste 45-hulls anlegget i Det indiske hav, og både den originale Le Château GC-banen og den nyere La Réserve Links har vært vertskap for DP World Tour, et bevis på dens eksepsjonelle kvalitet.

Det nydelige Heritage Awali Golf & Spa Resort har all inclusive som standard og golf er inkludert hver dag. Feriestedet ligger på den relativt uberørte sørkysten og tilbyr overnatting i en frisk og avslappet afrikansk stil som får deg til å føle deg som en konge. Med bare noen skritt til den kritthvite sandstranden og nærhet til feriestedets to høyt rangerte golfbaner, er det virkelig en golfentusiasts drømmedestinasjon.

Mauritius har et stempel av å være noe eksotisk og eksklusivt og med rette. Deler av kysten er omkranset av fantastiske hotellfasiliteter med utmerket service og en unik kombinasjon av ulike kulinariske matopplevelser. HeritageAwali er intet unntak, men skiller seg heller ut ved å være et av få strandferiesteder knyttet til en golfbane. Det er åtte golfbaner på Mauritius og alle er av høy kvalitet, men når det gjelder golf er Heritage Golf, etter vår mening, perlen du ser etter og vil ha hvis du krysser halve kloden. Golf, hotell, svømming og All Inclusive av høyeste kvalitet er en vellykket kombinasjon som ikke vil skuffe noen.

Fakta

Golfvert Ja
Antall baner på Mauritius 8 stk. 18-hullsbaner.
Avstand golfbane Ca. 700 meter til klubbhuset, transport inkludert.
Avstand flyplass Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport, 45 km.
Arrangemang Turneringer, utflukter m.m.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 38 495,-

Nattfly til Mauritius tur/retur
transport av golfbag
mat på flyturen
7 nätter i dubbelrum, Deluxe Garden View
5 greenfee på Le Château golfbane og 1 greenfee på La Réserve Golf Links
Awalis All Inclusive med dryck (se flik)
forhåndsbookede starttider
flyskatt
service av vår golfvert

Valgfrie tillegg
Enkeltrom:9 495,-
Oppgrader til Premium inklusive: 7 495,-/person
Oppgrader til Deluxe Beachfront Room: 16 495 ,-/rom
Oppgrader til Deluxe Seaview Room:9 495 ,-/rom

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon22.5℃

Le Château Golf Course

Den sydafrikanske banedesigneren Peter Matkovitch fikk i oppdrag å forvandle den gamle sukkerrørplantasjen til en fantastisk golfbane. Selv om forutsetningene var veldig gode i det vakre landskapet som ligger på sørsiden av naturreservatet Bel Ombre, må man si at han virkelig har gjort en imponerende jobb. Le Château Golf Course er rangert som den beste golfbanen i Det indiske hav og har blant annet vært vert for Mauritius Open som har status som en Europatour-turnering.

Det er flere fine golfbaner på Mauritius, men Le Château Golf Course etter vår mening den absolutt beste på øya. Ingen av hullene på golfbanen går helt ned til sjøen, men fra de fleste hullene, både på første og siste ni har du god utsikt over det turkise havet som omgir øya. Selv om sjøen ikke er i spill er det mange vannhindre på banen. Det er ikke mindre enn fem forskjellige teesteder å spille fra som gjør banen variert og en stor utfordring for alle typer spillere. Fra bakerste tee er banen sannsynligvis et monster, og for å spille fra hvitt bør man nok være singelhandikapper. De fleste spiller fra blå eller rød tee, noe som gjør banen både morsom og utfordrende. Hull 1 er et ganske tøft åpningshull med strategiske fairwaybunkere og en opphøyd green som gjør innspillet en ekstra utfordring. Banen består av en god blanding av flere lengre hull og litt enklere par 4 hull på omtrent 300 meter. Avslutning er derimot ikke enkel med hull 17 rangert som det vanskeligste hullet på golfbanen og hull 18 som er et par 5 hull med en green bevoktet av vann på venstresiden og bunkere på høyresiden.  Finishen på banen er av høy kvalitet og det er sjelden man ligger ordentlig dårlig i ruffen.

I tillegg til 18-hullsbanen er det en dobbeltsidig drivingrange og en veldig fin 9-hullsbane. Sist men ikke minst er det et veldig fint klubbhus som passer perfekt for litt forfriskninger etter runder mens man ser utover det 18. hullet. Det er ikke caddie-tvang på Le Château Golf Course, og man kan uten problemer gå golfbanen selv om de fleste velger å betale for golfbil (ca. kr. 225 per person). Servicen på klubben holder samme høye standard som golfbanen. Det er ikke noe problem å oppbevare golfsettet sitt på golfklubben til neste dag.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Kupert parkbane
Banefakta Par 72, 6498 6121 5740 5214 4761
HCP-grense 36
Drivingrange Ja, utslag fra gress
Banedesign Peter Matkovitch
Transport Gratis transport fra Heritage Awali Resort.

La Réserve Golf Links

Mauritius har virkelig etablert seg som en paradisøy også for golfere, og mange av oss anser Heritage Le Château Golf Course som en av, om ikke den aller beste, banen øya tilbyr. I desember åpner imidlertid banen som skal bli tronfølger, også den som tilhører Heritage Resorts

La Réserve Golf Links åpnet først i 2022 og var allerede året etter vertskap for Mauritius eneste DP World Tour-konkurranse. Hjernen bak golfbanen, som på søsterbanen Le Chateau GC, er sørafrikaneren Peter Matkovic. Han har hatt ingen ringere enn British Open-vinner Louis Oosthuizen til å hjelpe seg. Meglere pleier å si at det bare handler om beliggenhet og du kan neppe få en mye bedre beliggenhet enn dette. Golfbanen er vakkert anlagt i en skråning ned mot det blå indiske hav. Hull 1 ligger på banens høyeste punkt med en fantastisk utsikt over hele området og banen ender nederst hvor du også finner klubbhuset. Det er unektelig et smart designgrep da man slipper å ha flere hull som går bratt oppover, men nå er de fleste hullene litt nedoverbakke med en fantastisk utsikt langs det UNESCO-vernede naturreservatet Bel Ombre. Golfbanen har et utpreget linkskarakter og i de tidligere sukkerrørfeltene er det omhyggelig plantet ulike typer lokalt gress for å skape en moderne linksbane. Det er veldig vakkert og ser også ut som et linkkurs. De første 9 hullene har de fleste hullene med panoramautsikt. Både hull 3 og 5 har flott utsikt og spesielt den hevede greenen til det tredje hullet har nesten en uendelig følelse. Banen går aldri helt ned til havet, men det er to større demninger som definitivt er i spill. Det er en golfbane som kun er åpen for medlemmer og, via utvalgte pakker, for gjester på Heritage Resorts.

Fakta

Antal hull 18
Banekarakter Indian Ocean’s first and only contemporary links
Banefakta Par 72, 6604 6169 5812 5414 4964 4418
Fasiliteter Driving Range, puttinggreen, vogner/buggies, utleieklubber, butikk, restaurant, garderobe, David Leadbetter Golf Academy
Banedesign Peter Matkovich (codesigned Louis Oosthuizen) 2022

Heritage Awali Golf & Spa Resort

Mauritius sørkyst er relativt uberørt og allerede når du går inn inngangen til resorten, som er dekorert med grønne planter, herlig blomster og små dammer fylt med fargerik fisk, kjenner man at Heritage Awali Resort er et eksotisk paradis. Anlegget ligger selvsagt rett ved sjøen og er en del av det 2500 hektar naturområdet Le Domaine de Bel Ombre. Stilen på resorten har en afrikansk touch. Det finnes tre forskjellige romtyper på Awali – Deluxe Garden View, Deluxe Sea View og Deluxe Beach Front. Alle er romslige 52 kvm med møblert balkong eller uteplass. I tillegg til dette er det også noen suiter på 100 kvm.

Det finnes også fem restauranter i forskjellige stilarter og tre barer. På Balafon Restaurant serveres frokost og mildt sagt en veldig variert buffé til middag. Men du kan også spise på Infinity Blue, som ligger på stranden og serverer lunsj om dagen, samt fiskespesialiteter på kveldene. I tillegg er det et godt utvalg på Amafrotty-bassengrestauranten eller kanskje den nye, moderne beachklubben C-Beach Club som ligger i tilknytning til søskenhotellet Heritage Le Telfair som ligger vegg-i-vegg med Heritage Awali. Det er fantastisk å bo på Heritage Awali Resort med All Inclusive!

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhet Rett på stranden, ca. 5 minutters gåavstand fra klubbhuset
Rom 500 stk. Alle rom med AC, safe, hårføner, m.m. Gratis WiFi i alle fellesarealer og på klubbhuset.
Fasiliteter En bufférestaurant og 3 stk. à la carte restauranter og et flertall barer. Flere ulike utendørsbassenger. Ett mindre gym.
Wifi I hotellobbyen finner du trådløst internett uten ekstra kostnad. Det går også å få på hotellrommet mot en ekstra kostnad.

All Inclusive på Heritage Awali Resort

Ved opphold på Heritage Awali Golf & Spa Resort er en virkelig god variant av All Inclusive inkludert i reisens pris. Dette er inkludert direkte ved ankomst helt til avreise, uavhengig av innsjekking kl. 14 og utsjekking kl. 12. Nedenfor presenteres hele listen over hva som er inkludert i pakken på Awali i deres generøse all-inclusive.

Se også informasjonen lenger ned angående det mulige tillegget som kalles Premium All-inclusive.

Mat og drikke

Frokost

 • Kontinental frokost for morgenfugler, Savana: 05:00 – 07:00
 • Full frokostbuffé på Savana: 07:00 – 10:30
 • Frokostbuffé på C-Beach Club: 07:00 – 10:30

Lunsj

 • Infinity Blue strandrestaurant (à la carte): 12:00 – 15:00
 • Amafrooty (à la carte): 12:00 – 15:00
 • C Beach Club: 12:00 – 15:00
 • Heritage Golf Club – enten i klubbhuset, baren etter 9 hull eller Food & Beverage-vogn: 12:00 – 18:00
 • Kaz’Alala Restaurant: 12:00 – 15:00

Ettermiddagste

 • Kaker og pannekaker serveres på Zenzibar: 16:00 – 17:00
 • Iskiosk: 12:00 – 17:00

Middag

 • Savana – Hovedrestaurant: Temabuffé: 19:00 – 22:00
 • Infinity Blue – Strandrestaurant: À la carte: 19:00 – 22:00
 • Zafarani – Indisk restaurant: À la carte / Bare for voksne: 19:00 – 22:00
 • C Beach Club – À la carte: 19:00 – 22:00

Gjestene tilbys en matkreditt når de spiser på følgende restauranter som ikke er inkludert i all inclusive-pakken:

 • På Heritage Awali: Boma (væravhengig)
 • På Heritage Le Telfair: Gin’Ja (tar imot barn fra 12 år), Le Palmier, Annabella’s
 • Le Château de Bel Ombre
 • På Le Château golfbane: O’Grill

Velvære

 • En 45-minutters ryggmassasje per gjest og opphold på Seven Colours Spa. Må benyttes i løpet av oppholdets to første dager mellom 09:00–15:00.
 • Gratis tilgang til det 3000 m² store Seven Colours SPA-området med treningssenter osv.
 • Vann-gym og yoga i henhold til hotellets aktivitetsplan

Vannsport

 • Inkludert: Tur med elektriske båter, Snorklingstur, Tradisjonelt fiske i lagunen, tråkkbåter, kanoer, seilbåter, SUP.
 • Mot tillegg: Dykking, Kite Surfing, Havfiske, Delfinsafari

Aktiviteter på land

 • Tilgang til Umuzi Sports Centre med bueskyting, tennis (to belyste baner), strandvolleyball, bordtennis osv. Lån av utstyr inkludert. (unntatt tennisballer som må kjøpes)

Underholdning

 • Live musikk på Heritage Awali/Heritage Le Telfair/Heritage C Beach Club i henhold til lokale kunngjøringer.

 

Les fullstendig informasjon om All-Inclusive

Premium Inclusive på Heritage Awali

 

Ved opphold på Heritage Awali Golf & Spa Resort er en skikkelig god variant av All Inclusive inkludert i reisens pris. Til tross for dette kan du oppgradere AI enda mer! Tillegget heter Premium Inclusive og innholdet er alt som er inkludert i det vanlige all-inclusive pluss listen under.

 • Gratis golfbil
 • En runde på La Reserve (inkludert velkomstgave, golfbil, rangeballer og halvveis forfriskning)
 • Mauritisk lunsj med utvalgte drinker på Le Chateau de Bel Ombre
 • Lunsj og middager med utvalgte drinker også på C-Beach Club
 • Lunsj og middager også på restauranten på golfklubben O’Grill
 • En middag med hummer (fast meny) på Infinity Blue
 • Et glass champagne serveres fra 18-23 på utvalgte barer
 • Oppgradert minibar
 • Ingen kostnad for romservice
 • Dedikert serviceskranke i resepsjonen for førsteklasses gjester
 • Inngang til World of Seashells Museum som har den største samlingen av skjell i Afrika.
 • Gratis inngang til «Chamarel 7 Colored Earth». Fosser, geologi og skilpadder. Ingen transport (bestilles på hotellet).

Les fullstendig informasjon om Premium Inclusive

Heritage Golf Club

Heritage Awali Golf & Spa Resort

Mauritius Tourism

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.