Heritage Awali

Heritage Awali

Velkommen til paradisøya!

På Mauritius relativt uutforskede sørkyst finner vi Heritage Awali Resort. Her venter komfort med en afrikansk touch. Du bor som en konge inntil den kritthvite stranden og sammen med alle fasilitene som inngår i All Inclusive-pakken, er det daglig golf på Heritage Golf Club. Velkommen til paradiset! Det følger med en golfvert på reisen som sørger for at du kan ha fokus på å nyte ferien til det ytterste.

Mauritius er kjent for å være eksotisk og eksklusivt, og det stemmer. På deler av kysten finner man fantastiske hotellanlegg med utmerket service og en unik kombinasjon av ulike kulinariske matopplevelser. Heritage Awali er ikke noe unntak, men skiller seg ut ved å være en av de få hotellene på stranden som har tilknytning til golfbane. Det er åtte golfbaner i Mauritius, og alle er av høy kvalitet, men Heritage Golf Club er etter vår mening gullkornet du søker når man reiser på andre siden av jordkloden. Golf, hotell, strand og All Inclusive av høyeste kvalitet er en vellykket kombinasjon som ikke vil skuffe.

Fakta

GolfvertJa
Golf AcademyNei
Antall baner på Mauritius8 stk. 18-hullsbaner.
Avstand golfbaneCa. 700 meter til klubbhuset, transport inkludert.
Avstand flyplassSir Seewoosagur Ramgoolam International Airport, 45 km.
ArrangemangTurneringer, utflukter m.m.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 35 995,-

10 netter i dobbeltrom
all-inclusive
10 greenfee
fly
flyskatt
flyplasstransfer
transport av golfbag
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon24.4℃

Heritage Golf Club

Den sydafrikanske banedesigneren Peter Matkovitch fikk i oppdrag å forvandle den gamle sukkerrørplantasjen til en fantastisk golfbane. Selv om forutsetningene var veldig gode i det vakre landskapet som ligger på sørsiden av naturreservatet Bel Ombre, må man si at han virkelig har gjort en imponerende jobb. Heritage Golf er rangert som den beste golfbanen i Det indiske hav og har blant annet vært vert for Mauritius Open som har status som en Europatour-turnering.

Det er flere fine golfbaner på Mauritius, men Heritage Golf etter vår mening den absolutt beste på øya. Ingen av hullene på golfbanen går helt ned til sjøen, men fra de fleste hullene, både på første og siste ni har du god utsikt over det turkise havet som omgir øya. Selv om sjøen ikke er i spill er det mange vannhindre på banen. Det er ikke mindre enn fem forskjellige teesteder å spille fra som gjør banen variert og en stor utfordring for alle typer spillere. Fra bakerste tee er banen sannsynligvis et monster, og for å spille fra hvitt bør man nok være singelhandikapper. De fleste spiller fra blå eller rød tee, noe som gjør banen både morsom og utfordrende. Hull 1 er et ganske tøft åpningshull med strategiske fairwaybunkere og en opphøyd green som gjør innspillet en ekstra utfordring. Banen består av en god blanding av flere lengre hull og litt enklere par 4 hull på omtrent 300 meter. Avslutning er derimot ikke enkel med hull 17 rangert som det vanskeligste hullet på golfbanen og hull 18 som er et par 5 hull med en green bevoktet av vann på venstresiden og bunkere på høyresiden.  Finishen på banen er av høy kvalitet og det er sjelden man ligger ordentlig dårlig i ruffen.

I tillegg til 18-hullsbanen er det en dobbeltsidig drivingrange og en veldig fin 9-hullsbane. Sist men ikke minst er det et veldig fint klubbhus som passer perfekt for litt forfriskninger etter runder mens man ser utover det 18. hullet. Det er ikke caddie-tvang på Heritage Golf, og man kan uten problemer gå golfbanen selv om de fleste velger å betale for golfbil (ca. kr. 225 per person). Servicen på klubben holder samme høye standard som golfbanen. Det er ikke noe problem å oppbevare golfsettet sitt på golfklubben til neste dag.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Kupert parkbane
Banefakta Par 72, 6498 6121 5740 5214 4761
HCP-grense 36
Drivingrange Ja, utslag fra gress
Banedesign Peter Matkovitch
Transport Gratis transport fra Heritage Awali Resort.

Heritage Awali Golf & Spa Resort

Mauritius sørkyst er relativt uberørt og allerede når du går inn inngangen til resorten, som er dekorert med grønne planter, herlig blomster og små dammer fylt med fargerik fisk, kjenner man at Heritage Awali Resort er et eksotisk paradis. Anlegget ligger selvsagt rett ved sjøen og er en del av det 2500 hektar naturområdet Le Domaine de Bel Ombre. Stilen på resorten har en afrikansk touch. Det finnes tre forskjellige romtyper på Awali – Deluxe Garden View, Deluxe Sea View og Deluxe Beach Front. Alle er romslige 52 kvm med møblert balkong eller uteplass. I tillegg til dette er det også noen suiter på 100 kvm.

Det finnes også fem restauranter i forskjellige stilarter og tre barer. På Balafon Restaurant serveres frokost og mildt sagt en veldig variert buffé til middag. Men du kan også spise på Infinity Blue, som ligger på stranden og serverer lunsj om dagen, samt fiskespesialiteter på kveldene. I tillegg er det et godt utvalg på Amafrotty-bassengrestauranten eller kanskje den nye, moderne beachklubben C-Beach Club som ligger i tilknytning til søskenhotellet Heritage Le Telfair som ligger vegg-i-vegg med Heritage Awali. Det er fantastisk å bo på Heritage Awali Resort med All Inclusive!

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhetRett på stranden, ca. 5 minutters gåavstand fra klubbhuset
Rom500 stk. Alle rom med AC, safe, hårføner, m.m. Gratis WiFi i alle fellesarealer og på klubbhuset.
FasiliteterEn bufférestaurant og 3 stk. à la carte restauranter og et flertall barer. Flere ulike utendørsbassenger. Ett mindre gym.
WifiI hotellobbyen finner du trådløst internett uten ekstra kostnad. Det går også å få på hotellrommet mot en ekstra kostnad.

All Inclusive på Heritage Awali Resort

All Inclusive-pakken er tilgjengelig fra det du ankommer Heritage Awali Resort til du forlater anlegget. På avreisedagen er All Inclusive-pakken tilgjengelig selv om romutsjekkingen er gjort.

Mat og drikke

Hele programmet tilgjengelig under åpningstidene til restauranter og barer.

 • Frokost på Awali hovedrestaurant, Balafon.
 • Lunsj på Infinity Blue eller buffé på Amafrooty eller Balafon «à la carte» eller utvalgte retter på C-Beach Club.
 • Iskiosk mellom 12:00 – 18:00 daglig.
 • Etter middag – kaker og pannekaker serveres i Zenzibar fra 16:00 – 18:00.
 • Middag tilgjengelig på noen av de 5 restaurantene; Zafarani, Infinit Blue, Balafon «à la carte» og Balafonbuffé på Heritage Awali og C-Beach Club (utvalgte retter). Merk at Zafarani er en restaurant kun for voksne.
 • Utvalgte alkoholholdige og alkoholfrie drikker serveres på C-Beach Club (ingen strand- og bassengservice)
 • 24-timers romservice bare tilgjengelig for utvalgte matvarer (mot ekstra serviceavgift på RS. 250).
 • Alle gjester har tilgang til alle andre restauranter innen Domaine de Bel Ombre mot tillegg.
 • På Heritage Awali og C-Beach Club under gjeldende åpningstider: Lokal og importert øl, brus, juice, premium lokal og importert drikke, inkludert 12 års whisky, coctails, vin fra Europa og New World og utvalgt sjampanje og musserende viner (Frankrike, Sør-Afrika, Italia og Australia) serveres i glass i barer og restauranter. Barer er åpne fra 10:00 til midnatt.
 • Minibar (inklusiv chips, brus, juice, vann og lokal øl) blir påfylt én gang om dagen.
 • Strand- og bassengservice ved Awali, 12:00 – 17:00.
 • Cocktail i solnedgangen på Awali-stranden fra 17:00 til 19:00. En piknikkurv vil være tilgjengelig for gjester som forlater resorten for dagen (bestilles på Guest Relation Center).
 • Te og kaffe på rommet.

 

Golf

 • En gratis greenfee per person per dag på Championship Heritage Golf Course og ubegrenset greenfee på par 3-banen, eksklusiv utstyr, leksjoner og treningsballer.

 

Wellness

 • En ryggmassasje på 45 minutter per person per opphold på Seven Colors Spa som tas på en av de første tre dagene etter ankomst, mellom 09:00 og 15:00. Bare for voksne over 16 år.
 • Fri tilgang til den 3 000 kvm store Seven Colors Spa Village.
 • Fri tilgang til Umuzi Sports & Fitness Center (Aerobics, cardio…).
 • Aquagym og yogasesjon i henhold til tidtabell på hotellet.

 

Vannsport

 • Seilbåt, vindsurfing, kano, padlebåter, snorkling og båtturer i båt med glassbunn.

 

Øvrig sport og aktiviteter

 • Dart, tilgang til Umuzi sportsenter, bueskyting, sjakkbrett, mountainbikes, tennisbaner (inkludert flombelysning og tennisracket). Beachvolleyball, strandfotball, innendørsbasseng, bordtennis, strandfotball og bocciball.

Heritage Golf Club

Heritage Awali Golf & Spa Resort

Mauritius Tourism

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.