Soma Bay Golf

Soma Bay Golf

Fantastisk golf langs Rødehavet

For de som ønsker å sikre seg en varm golfreise om vinteren, er Soma Bay Golf sør for Hurghada et perfekt alternativ. Her får man også luksuriøs innkvartering med golf samtidig som man har nærheten til Rødehavets krystallklare vann.

Hurghada er en av Egypts mest populære feriesteder, og Soma Bay ligger 45 km sørover langs samme kyststripe. Det er fantastisk hvordan vann kan få ørkenen til å blomstre. Når man ankommer Soma Bay, føles det som å komme til en oase, der det er skarpe grenser mellom grøntområder og ørken. Soma Bay er et relativt lite turiststed for soltilbedere, dykkere, kitesurfere og golfspillere. Stedet er bygget på en halvøy med en delvis beskyttet bukt og noen mindre øyer. Det er ikke en stor ferieby, men huser et dusin elegante designhoteller som frister med krystallklart vann og vakre sandstrender. Her kan man nyte all luksusen som hotellene kan tilby, og utenfor hotellområdet er det en vakker strandpromenade med en liten marina i den fjerne enden. Det finnes en rekke butikker og restauranter her, men ellers er Soma Bay ganske rolig og avslappet.

Fakta

Golfvert Ja
Baner i nærområdet 0 m
Avstand flyplass 45 km
Nærmeste by Makadi Bay 27 km, hamnstaden Safaga 28 km
Baner i nærområdet 3
Arrangementer Turneringer, utflukter osv.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 17 495,-

Flyg Oslo-Hurghada t/r
5 st 18-hålsgreenfee Soma Bay Golf
Flyskatt
Transport av golfbag på flyet t/r
Halvpensjon
Mat på flyet er inkludert
Skandinavisk golfvert finns på plass men ej golfproff
Transfer flyplass t/r
turistvisum

Golf Plaisir Tipser
Mange av våre kunder velger å oppgradere oppholdet sitt på The Cascades Golf Resort til det prisgunstige alternativet All-inclusive. Les mer om hva som er inkludert.

Turistskatt
På mange av reisemålene våre krever lokale myndigheter en spesiell turistskatt for hotellopphold. Denne turistskatten legges til på hotellregningen og betales ved utsjekking fra hotellet.
Les mer om turistskatter her..

Vær akkurat nå

weather-icon32℃

Soma Bay Golf

Soma Bay ble bygget allerede i 1998 og var en av de første golfanleggene i Midtøsten som engasjerte internasjonalt anerkjente golfarkitekter, i dette tilfellet golfikonet Gary Player. Gary Player og hans designteam har virkelig lykkes, og Soma Bay regnes fortsatt som en av de beste golfbanene i Egypt og rangeres generelt høyt i denne delen av verden. Den må kategoriseres som en ørkenbane, der fairwayene er nærmest uvirkelig smaragdgrønne i motsetning til all sanden som kantar hver eneste hull. Dette gjør det nesten umulig å slå ballen feil med mindre man ender opp i noen av vannhindrene eller slår ut i havet på de fire hullene som ligger langs kysten. Det som skiller en virkelig god golfbane fra en som bare er bra, er gjennomtenkt design og sans for detaljer. Soma Bays signaturhull er ikke bare ett, men man kan velge hvilket som helst av hull 4, 5, 15 eller 16 som alle spilles langs Rødehavet. Disse hullene er ikke bare vakre og med havutsikt, men også virkelig gode golfhull. Det er også smart design å la to hull på hver ni-hulls runde gå ned mot havet.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Ørkenbane
Baneinformasjon Par 72, 6392 5886 5491 4891
HCP-grense 54
Drivingrange Ja, utslag fra matte og gress. Drivingrangen er belyst om kvelden.
Banedesign Gary Player

The Cascades Golf Resort

The Cascades er det naturlige golfhotellet i Soma Bay og ligger direkte ved golfbanen, og føles som en del av klubbhuset. Det er på hotellets utendørs servering man spiser lunsj og nyter varmen etter dagens runde. Hotellet ser ut til å være ganske stort, men har kun 166 rom. Hotellet har rikelig med fellesområder og to restauranter i tillegg til den store utendørs serveringen. På toppen av hotellet finner man en stor og hyggelig bar med det passende navnet Eagle’s Nest. Det er ofte her man samles før middagen for å ta noe å drikke og nyte solnedgangen.

Standardrommene er hele 44 kvm og er utstyrt med både badekar og separat dusj. Ellers har hotellet alt annet man kan forvente seg på et 5-stjerners hotell. Hotellet heter egentlig The Cascades Golf Resort, Spa & Thalasso, så det er langt fra bare golf som står på programmet. Spa- og Thalasso-avdelingen er på hele 7500 kvm og har 65 behandlingsrom og et fantastisk thalassobasseng på 750 kvm, der man kan nyte ulike typer vannmassasje.

Hvis man av en eller annen merkelig grunn blir lei av golfen, så finnes det både squash, tennis og treningsbasseng for de som er interessert. Mange velger å ligge på stranden eller å drive med kiting når de besøker Soma Bay. Den største attraksjonen finner man imidlertid under vannoverflaten der man kan oppleve en fargerik undervannsverden langs de mange korallreven utenfor kysten. Hotellet ligger ved siden av golfbanen og ikke langt fra havet. Det tar kun 2 minutter med hotellets kostnadsfrie buss til hotellets private strand.»

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhet Inntil golfbane
Rom 166. Alle rom med AC, safe, minibar, hårføner, badekar og dusj, osv.
Fasiliteter Utebasseng, spa, restauranter, tennis, squash mm.
Wifi På hotellet er det trådløs internettforbindelse uten ekstra kostnad.
Strand 2 minutters transport med hotellets egen shuttlebuss.
All-inclusive Det er mulig å oppgradere oppholdet ditt på The Cascades Golf Resort til all-inclusive Les mer om hva som er inkludert.

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.