Golfreiser til Egypt

Egypts historie er nærmest uslåelig med sine pyramider, sfinxer, museer og enorme moskéer. Alt dette er tilgjengelig for deg når du reiser til Egypt med Golf Plaisir. Selvfølgelig spiller du enormt mye golf på baner som kan jamføres med de aller beste. Etter golfen kan det være skjønt med litt kultur, sol og bad. I Egypt finnes det meste for de fleste.

Egypt har i overkant av 20 golfklubber som geografisk er ganske konsentrert til noen få områder. Storbyen Kairo har nesten halvparten av golfbanene og flere av de som ligger i Kairos forsteder er i veldig god stand. Dette er noen av designerne og golfbanene; Katameya Dunes – Nick Faldo, Hilton Pyramides – Carl Litton og Allegria – Jack Nicklaus. Flere av golfbanene har boende rett på golfbanen, noe som gjør Kairo til en veldig interessant golfdestinasjon. Bo på en fredelig resort og spill golf på dagene og samtidig ha den spennende storbyen med alle severdigheter i nærheten. Vil man kombinere dette med bad så finnes det to bra golfresorter bare 90 minutter fra flyplassen. Stella di Mare og Al Sokhna Golf Club er begge strandnære golfresorter.

For den som virkelig vil kombinere golf og bad så finnes det en klynge av golfbaner i Hurghada. Det er egentlig hit eller til Sharm El Sheikh som de fleste skandinaviske turister reiser når de skal spille golf i Egypt. Hurghada har et perfekt klima som vinterreisemål, men her finnes bare fire resorter. Det er kanskje ikke like kjente golfbanedesignere som har tegnet golfbanene som i Kairo, men alle banene er veldig bra. En av de bedre golfbanene i Egypt er Madinat Makadi Golf, som du hos oss kan kombinere med Jaz Makadi Star & Spa eller Steigenberger Makadi Golf Hotel for en perfekt golfferie. Det er ikke bare golf, men også boende, stranden, servicen, alt i et som gjør at man lett trives i denne populære feriedestinasjonen. De fire golfresortene langs denne fine kysten er Makadi Bay, El Gouna, Steigenbergen og Soma Bay.

Egypt

Hurghada

Hurghada er Egypts mest populære reisemål! Krystallklart vann, perfekt vær og vakre strender er bare noen av reisemålets kjennetegn. Her finner du også en mengde luksuriøse hotell og golfbaner som er perfekt for en golfreise. Man får ofte veldig mye for pengene her.