Golf i Casablanca

Golf i Casablanca og golf i Marokko har blitt synonymt med golf på Mazagan Golf Resort for mange skandinaver. Den Gary Player-designede golfbanen Mazagan Golf, som ligger en drøy time sør for Casablanca er langt fra det eneste alternativet for de som vil spille golf i Casablanca-området.

Det finnes totalt 12 golfbaner rundt Casablanca hvis man regner med de banene som finnes rundt den nærliggende hovedstaden Rabat. Den mest kjente golfbanen er Royal Golf Dar Es Salam som er designet av Robert Trent Jones Sr. og har 45 hull. Dette anlegget kan stolt si at de har vært vert for Marocko Open et antall ganger. Faktumet er at det finnes en mengde veldig bra golfbaner i området som er tegnet av toppdesignere. Det er dessverre veldig få som har et hotell i nærheten til selve golfbanen.

Om Casablanca

Byen Casablanca er for mange nordboere kjent for den klassiske filmen med samme navn, der Ingrid Bergman og Humphrey Bogart spilte hovedrollen. Ricks Café fra filmen Casablanca finnes som en kopi av originalen der flere kjente scener ble spilt inn. Selv om Casablanca ikke er den offisielle hovedstaden så er det en stor kystby samt det finansielle hjertet av Marokko.  Her finnes en hel del turistattraksjoner og en gammel Medina som kanskje ikke er like berømt som medianen i ørkenbyen Marrakech.  Hassan II moské er en av verdens største moskéer og her i Casablanca finner du også Nord-Afrikas største shoppingsenter.

Golfvert 

På Mazagan kan du alltid nyte av vår service med golfverter. Vi gjør alt vi kan for at du skal få en uforglemmelig golfreise til Marokko.

Våre golfreisemål rundt Casablanca

Marokko, Casablanca

Mazagan

Vår, vinter eller høst? Opplev en luksuriøs rett ved Nord-Afrikas atlanterhavskyst i skjønn kombinasjon med Marokkos mystiske og magiske atmosfære.