Golf på Mauritius

Så godt som all golf på den sørlige delen av Mauritius har beliggenhet langs den fantastiske vakre kysten med sitt turkisblå hav og kritthvite strender. Den sørlige delen er mindre utforsket og har finnes færre hoteller enn på den nordlige siden. Flere av herlige strendene er dessuten nærmest folketomme.

To turistbaner dominerer den sørlige delen av øya, Heritage Golf og Paradis Hotel & Golf, som begge ligger ved kysten. Det er ikke mer enn 30 minutter mellom banene og de kompletterer hverandre bra. Heritage Golf har vært vert for den årlige Europatourturneringen på Mauritius og er designet av Peter Matkovich. Golfbanen åpnet i 2004 og hører til Heritage Awali og Le Telfair som er to høyklasser hotellanlegg. I tillegg til mesterskapsbanen har Heritage Golf også en 9-hullsbane.

Nærmeste by heter Bel Ombre og her er de store severdighetene naturen, snorkling og dyphavsfiske. Paradis Golf åpnet i 1992 og er en av de eldste, moderne bygde golfbanene på øya. Den aller eldste golfbanen på Mauritius er The Mauritius Gymkhana Club som sto klar allerede i 1844 og kvalifiseres som en av de eldste golfbanene i verden. Paradis Golf har noen ordentlig bra hull langs havet. Navnet Paradis stemmer godt overens med beliggenheten som er en av de vakreste på øya med et fantastisk fjell i bakgrunn som virkelig gir en paradisfølelse. Avalon Golf Estate er et av de sist tilskuddene på den sørlige delen av øya. Den er noe som uvanlig som en golfbane i ypperste klasse midt i landet. Plassen kan syntes uvanlig men er fortsatt strategisk plassert da man kan nå golfbanen relativt raskt fra mer eller mindre hele øya. Golf på Mauritius er golf i paradiset…

Golfvert på Mauritius

På Mauritius kan du alltid nyte av vår service med golfvert. Vi gjør alt vi kan for at du skal få en uforglemmelig golfreise til denne fantastiske øya.

Våre golfreismål på Mauritius

Fra 38 495 ,-

Mauritius, Sørlige Mauritius

Heritage Awali

På Mauritius relativt uutforskede sørkyst finner vi Heritage Awali Resort. Her venter komfort med en afrikansk touch. Her bor man som en konge inntil den kritthvite stranden og det krystallklare vannet. Dette er en All Inclusive-pakke med daglig golf på fantastiske Heritage Golf Club inkludert i reisen. Velkommen til paradiset! Det følger med en golfvert på reisen som sørger for at du kan ha fokus på å nyte ferien til det ytterste.