Citrus Golf

Citrus Golf

Nyt herlig golf under solen i Tunisia

Citrus Golf utenfor Hammamet er ikke bare en golfbane, men en golfanlegg med 45 hull og generøse treningsområder. Hjertet av anlegget er klubbhuset, man pleier å si at man skal ha kirken midt i landsbyen, og klubbhuset er virkelig sentralt, herfra har man ikke mange meter til første tee, rangen eller restaurantens uteservering.

Citrus Golf har ikke noe hotell direkte ved golfbanen, men vi samarbeider med hotellene Phenicia og Sindbad som begge er medeiere i golfbanen. Det betyr at den kostnadsfrie shuttlebussen går fra begge hotellene til golfklubben. Hammamet er langt fra bare golf og er kanskje mest kjent for sine fine sandstrender og basaren i den koselige medinaen. Når man rusler rundt blant de smale smugene i den gamle delen av Hammamet, er det lett å trives. Tunisia er solsikkert og har et fantastisk klima. Det er perfekt golfvær langt inn på høsten og tidlig på våren.

Fakta

Golfvert Ja
Avstand golfbane Gratis shuttlebuss cirka 15 minutter
Avstand flyplass Tunis 72 km ca 1 time og 15 minutter
Arrangementer Konkurranser, middagsarrangementer, utflukter osv.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 24 495,-

Flyg Oslo-Tunis med mellanlanding
Flyg Tunis-Oslo med mellanlanding
10 st heldagsgreenfee på Citrus Golf Courses
Mat er ikke inkludert på flyet
Flyskatt
Transport av golfbag på flyet t/r
Halvpensjon
Skandinavisk golfvert finns på plass men ej golfproff
Transfer flyplass t/r
Vi har forhåndsbestilte starttider for alle våre reisende, deres nøyaktige starttider vil bli opplyst på stedet. Transport mellom hotellet og golfbanen er inkludert på faste tidspunkter.
Turistskatt kan forekomme, betales ved hotellutsjekking.

Transport av golfbag
Flyselskapet aksepterer kun golfbagbager i mykt materiale.

Turistskatt
På mange av våre reisemål pålegger lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernattinger. Denne turistskatten legges til på deres hotellregning og betales ved utsjekking fra hotellet. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

Missing parameters

Les Oliviers

Dette er den mindre utfordrende av de to 18-hullsrundene. Navnet er ganske avslørende da den er vakkert anlagt i en gammel olivenlund. Når det blåser, kan man høre hvordan bladene rasler på de ofte hundreårige oliventrærne som kantene fairwayen. Det er også noen strategisk plasserte oliventrær på fairwayen som man ikke vil ende opp bak. Det sies at trær består av 90% luft, men det ser ikke ut til å stemme når det gjelder oliventrær. De første 9 hullene går delvis på en platå blant oliventrærne i det vakkert bølgende landskapet. Det er en relativt enkel start, men det mangler ikke på utfordringer. Det er viktig å holde seg på fairwayen hvis man vil komme tilbake til klubbhuset etter 9 hull med et anstendig resultat. Golfbanen endrer karakter når man spiller de avsluttende 9 hullene. Selvfølgelig er det oliventrær, men flere hull er kantet av majestetiske palmer, og det er mer dramatiske høydeforskjeller. Det blir litt tøffere, og hvert feilgrep kan være skjebnesvangert. Det er flere flotte hull, der man slår ut fra en høyde og kan se hvordan hullet brer seg ut. Hull 15 er et godt eksempel på dette, som er et par 5-hull som man definitivt kan nå på to slag hvis man har medvind og god rullelengde på fairwayen. Det gjelder å unngå out of bounds til venstre, og når man nærmer seg greenen, må man holde tunga rett i munnen da man har både en vannhindring og en strategisk bunker å unngå. Les Olivies er ikke en kort golfbane, men relativt brede fairways gjør at den er mer tilpasset de som har litt høyere handicap.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6106 5712 5290 4835
HCP-grense 54
Drivingrange Ja
Banedesign Ronald Fream, 1992

La Forêt

Skogsbanen, oversatt fra fransk som «Le Forêt», er en variert og morsom bane å spille på. Den er definitivt tøffere enn søsterbanen Les Olivie og krever at man spiller mer strategiskt. Når man går opp på utslagsstedet, føles det naturlig å velge driver på de fleste hull, men det gjelder å tenke seg om både en og to ganger da en forventet birdie eller par raskt kan bli en frustrerende dobbeltbogey. Signaturhullet er hull 6, som er et virkelig godt par 3-hull. Her har den erfarne golfarkitekten Ronald Fream tenkt seg om og tilpasset hullets lengde til feriegolfspillerens nivå. Det er ikke noe vannhull, men følelsen er at greenen er som en øy. Fra gul tee må man krysse en ravine og også over en bunker før man kan lande trygt på greenen. Hullet er bare litt over 120 meter, og dameteeen er smart plassert slik at man egentlig ikke trenger å slå over ravinen. Selv med et mindre vellykket slag kan man klare par med et chippslag og en putt. Umiddelbart etter dette vakre, men likevel relativt enkle par 3-hullet, kommer banens vanskeligste hull med indeks 1. Det er med andre ord en god miks av ulike typer golfhull og vanskelighetsgrader. For mange er hull 12 en favoritt der den langtslående kan nå dette flotte par 5-hullet på to slag. Det er imidlertid forbundet med en del risikoer, og selv om man ligger midt i fairway på utslaget, er greenen godt beskyttet og har ikke mindre enn sju bunkere rundt seg. En god golfbane bør selvfølgelig ha et utfordrende avslutningshull, og det er også tilfelle på Le Forêt. Lykkes man i å unngå både vann og bunkere, kan man se frem til en herlig lunsj på den solfylte klubbhus terrassen.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6066 5693 5235 4804
HCP-grense 54
Drivingrange Ja
Banedesign Ronald Fream, 1992

Hotel Sindbad

Sindbad er et 5-stjerners strandhotell som er svært populært. Dette privatdrevne hotellet er relativt lite og tilhører ikke noen internasjonal hotellkjede. Det faktum at eieren Philippe er halvt svensk og halvt tunisisk, garanterer at de har både forståelse og kunnskap om hva nordiske gjester har av krav og forventninger.

I hovedbygningen finnes det ingen hotellrom, men her finner man lobbyen, spa, treningssenter og de ulike restaurantene. I bufférestauranten får man en blanding av klassisk buffé men open cooking, men andre dager blandes dette med en à la carte-meny hvor man kan velge mellom 5 forretter, 5 hovedretter og til slutt 5 desserter. Det er et litt annerledes konsept, men gir en god variasjon som settes pris på av hotellets gjester. I tilknytning til lobbyen har man hotellets store bar, men det finnes også «Hål 19» som er populært blant golfere. «Hål 19» har en tydelig britisk karakter, og her møtes mange over et glass øl og diskuterer dagens golfrunde.

Hotellrommene ligger i bungalower som er innrammet av hagen mellom hovedbygningen og stranden. Rommene har en grunnfarge som er hvit, men en rekke fargerike detaljer som gir litt liv og karakter til rommene. De er på 32 kvadratmeter, og badene har både badekar og dusj, og i de fleste tilfeller separat toalett. Hvert rom har en egen uteplass med variert utsikt, men det er alltid koselig å kunne sitte utendørs og filosofere i den sjarmerende hagen. Det er ikke langt til stranden, og der finner man også lunsjrestauranten rett ved havet. Det finnes også en såkalt infinity pool med et stort soldekk hvor man kan ligge og nyte varmen. Sindbad ligger beskyttet midt i bukten, og man kan se den gamle delen av Hammamet ute på odden. For de som ønsker å ta en litt lengre spasertur og besøke basaren i medinaen, tar det ca. 20 minutter å gå langs stranden.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhet Direkte ved stranden
Romm 156
Oppgradering Mulighet for oppgradering til "full sjøutsikt" mot tillegg. På forespørsel.
Fasiliteter To bassengområder og et oppvarmet innendørsbasseng. SPA-behandlinger, treningssenter, restauranter og barer.
Transfer Shuttle-buss t/r golfbanen i henhold til hyppig tidstabell. 6,9 km eller 13-18 minutter.
WiFi På hotellet er det trådløs internettforbindelse uten ekstra kostnad.

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.