Golf i Kalamata

Spill golf i Kalamata på en av Europas absolutt beste golfresorter. Det er ikke spart på kruttet på golfbanene og opplevelsen. Hit returnerer våre gjester ofte for den ultimate golfreisen.

I Kalamata får du en deilig badeferie kombinert med herlig golf og storbypuls rett rundt hjørnet. Her er det trendy butikker og hyggelige torg med kaféer og tavernaer. I de mange butikkene inne i byen kan du kjøpe oliven, urtekrydder og andre produkter som området er kjent for. Prisgunstig er det også!

En golfreise til Kalamata er en uforglemmelig opplevelse. Foruten at området er verdensberømt for sin oliven, er det trolig også et av Europas absolutt beste golfanlegg. På den fjerne enden av Peloponnes, hvor det er veldig vakkert, ligger Costa Navarino Golf. Denne golfresorten har to sanseløst fine golfbaner. The Dunes Course og The Bay Course. Golfbanene og hotellet har fått mengder av utmerkelser. I golfsammenheng er IAGTO Awards “Golf Resort of the Year 2017” noe av det beste man kan få. Dette er Hellas eneste riktig superanlegg der du kan spille golf i et fantastisk miljø og er et av de beste og mest populære golfreisemålet vi har!

Golfverter 

På vår destinasjon i Kalamata kan du alltid nyte av Golf Plaisirs service med golfverter.
Vi gjør alt vi kan for at du skal få en uforglemmelig golfreise til Kalamata.

Våre golfreisemål til Kalamata

Hellas, Kalamata

Costa Navarino

Costa Navarino er noe av det beste og mest populære golfreisemålet vi har! Lengst ute på Peloponnesos, der det er som vakrest, ligger denne resorten med sine to sanseløst fantastiske golfbaner. Dette er Hellas eneste ordentlige superanlegg!