Golf i Ras al-Khaimah

Ras Al Khaimah er den perfekte destinasjonen for oss nordmenn. Her finner du fantastiske strender med hvit sand og et herlig golfanlegg i form av Al Hamra.

Ras al Khaimah er et av syv emirater i De Forente Arabiske Emirater, hvor det mest kjente emiratet er Dubai. De Forente Arabiske Emirater har alltid vært et idealistisk og populært reisemål takket være beliggenheten, klima og vennlig befolkning. Det ligger strategisk plassert langs den gamle handelsveien fra Europa til den fjerne østen.

I RAK, som Ras al Khaimah populært blir kalt, finnes en 40 kilometer lang kystlinje langs Persiabukten og Hajarfjellet som stiger til en høyde av 1900 meter. Klimaet er veldig varmt på sommeren, men behagelig og perfekt golftemperatur om vinteren.

Den mest populære golfbanen i regionen er Al Hamra Golf Club, som blant annet er vert for Challangetouren hvert eneste år. Hvis du er innlosjert på fantastiske Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort er du i direkte tilknytning til dette fantastisk golfanlegget.

Golfverter i Ras al-Khaimah

På vårt reisemål i Ras al-Khaimah kan du alltid nyte av vår service med golfverter.  Vi gjør alt vi kan for at du skal få en uforglemmelig golfreise til Ras al-Khaimah.


Ting å gjøre i De Forente Arabiske Emirater

UAE er så mye mer enn Dubai. Aldri mer enn to timers reise fra Dubai finner du seks andre emirater å oppsøke. Følg med til den minst like futuristiske hovedstaden Abu Dhabi. Spasere langs Fujairahs kritthvite paradisstrender. Bli fascinert av av Ras Al Khaimahs 7000 år lange historie og majestetiske fjellkjeder. Besøk Sharjah, landets kulturelle sentrum, med sine mange muséer og orientalske severdigheter. Eller sug til deg den rolige atmosføren i sjarmerende Ajman og Umm al-Qaywayn.

Les mer om alt som finnes å gjøre i De Forente Arabiske Emirater på Visit UAEs hjemmeside.

Våre golfreisemål i Ras al-Khaimah

De Forente Arabiske Emirater, Ras al-Khaimah

Al Hamra Marjan Island

En golfreise til Al Hamra er en opplevelse – her bor man rett ved den hvite stranden og spiller golf på en fantastisk golfbane designet av Peter Harradine. Gå heller ikke glipp av Dubai hvor man blant annet kan besøke verdens høyeste bygning – Burj Khalifa – det er garantert et minne for livet!

De Forente Arabiske Emirater, Ras al-Khaimah

Al Hamra Waldorf Astoria

En golfreise til Al Hamra er en opplevelse – her bor du direkte på den finkornede, hvite stranden og spiller på en fantastisk golfbane designet av Peter Harradine. Gå heller ikke glipp av å oppleve Dubai hvor du kan besøke verdens høyeste bygning – Burj Khalifa – det er garantert et minne for livet!