Hersonissos

Hersonissos

Golf med fantastisk utsikt!

Hellas største øye er den sydligste og den mest populære blant de hundretusentalls turister som besøker de greske øyer. Her ligger også et komplett og utsøkt golfanlegg, Crete Golf Resort, med en herlig golfbane med fantastisk utsikt og et veldig lekkert golfhotell rett ved golfbanen!

Kreta har virkelig alt – perfekt klima, herlige strender, fantastisk mat, forførende vakker natur, interessant historie og hyggelige mennesker. På den vestre delen av øya, i fjellene ovenfor Hersonissos, ligger øyas eneste 18-hulls golfbane. En bane som i seg selv er en god grunn til å besøke Kreta. Vårt hotell ligger rett ved golfbanen. Crete Golf Resort er et golfanlegg av ypperste kvalitet med 18 hull i dramatisk og vakker natur og et toppmoderne boutiquehotell med boende i suiter. På Crete Golf Resort nyter man roen og kobler av. Bortsett fra golfen anbefales også et besök på Knossos. En av verdens mest omfattende arkeologiske utgravninger gir et spennende innblikk i hvordan livet var i den minoiske kulturen for flere tusen år siden. Også det arkelogiske museumet i Heraklion er verdt et besøk for den historieinteresserte.

Fakta

Golfvert Ja
Antall baner i nærheten 1
Avstand til flyplass Heraklion Airport, 20 km
Nærmeste by Hersonissos 3,8 km
Arrangementer Konkurranser, utflukter, mm.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 0,-

7 netter i dobbeltrom alt. leilighet
7 frokoster og 5 middager alt. selvbetjening
5 greenfee på Crete Golf Club
fly
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Halvpensjon
Det er mulig å oppgradere oppholdet på Village Heights til halvpensjon.

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon27.1℃

Crete Golf Club

Kretas eneste 18-hulls golfbane, Crete Golf Club, åpnet i 2003 og var allerede den gang et lite mesterverk. Den engelske designeren Bob Hunt skapte en bane som virkelig er tilpasset naturen. Hullene går gjennom det kuperte terrenget og varierer mellom parkkarakter og hull med raviner og fjell i spill. Resultatet ble en rimelig smal og krevende golfbane for oss feriegolfere som banen er lagd for. Banen var stengt ett år for å bli redesignet. Noen av hullene gjennomgikk omfattende forandringer, men generelt ble fairways og semirough gjort bredere og nye teesteder ble anlagt. Høsten 2015 sto arbeidet ferdig.

Den nye Crete Golf Club er fortsatt magisk vakker, men nå bedre for mellomhandicaperen. Layouten og karakteren er den samme som før, men med variasjon mellom frodig parkgolf og raviner. Finishen er fortsatt av høyeste klasse og utsikten fra banen er like fantastisk. Coursemanagement og presise slag er viktigere enn lengde. Crete Golf er en bane du vil spille om og om igjen for å revansjere deg på de hullene som så lette ut, men som stjal noen poeng fra scorekortet. Det er flere potensielle signaturhull på banen, men spesielt alle par 3-hullene er virkelig herlige.

I forbindelse med ombygging av banen fikk også andre fasiliteter seg en løft. Crete Golf har nå et imponerende klubbhus, en god restaurant og et fremragende treningsanlegg.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Delvis kupert parkbane
Banfakta Par 71/70, 5831 5484 5012 4407
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra gress og matte
Banedesign Bob Hunt

Crete Golf Hotel

Det nybygde boutiquehotellet ligger ret ved golfbanen og holder veldig høy klasse. Her er gjestene alltid i fokus og servicenivået er veldig bra. Det er ikke så stort, bare 25 rom, men på den andre siden er alle som suiter, så her bor man virkelig flott med utsikt over golfbanen og det vakre landskapet. Det finnes utendørsbasseng (ikke oppvarmet) med utsikt over golfbanen og fjellene – veldig hyggelig. Rommene er suiter og av veldig høy standard, alle rom med balkong eller terrasse med fantastisk utsikt. Restauranten er i klubbhuset som du finner rett inntil hotellet, der også den koselige baren finnes. Crete Golf Hotel tilbyr også Fitness Center av god kvalitet.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhet Rett ved golfbanen
Rom 25 suiter. Alle rom med AC, safe, minibar m.m.
Fasiliteter Utendørsbasseng (ikke oppvarmet), fitness center, restaurant og bar.
Wifi På hotellet og i klubbhuset finnes det trådløs tilkobling til internett uten ekstra kostnad.

Village Heights

På en høyde over golfbanen finner du Village Heights og her venter en verden av luksus og komfort deg. Hver detalj er nøye utformet for å skape en koselig atmosfære og gi deg et best mulig opphold. Våkne opp til en fantastisk havutsikt eller slapp av på din private terrasse. Rommene er romslige, smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter for å gjøre oppholdet ditt helt perfekt.

Uansett om du velger en suite eller en leiligheter med separat soverom, venter et velmøblert overnattingssted med komplett kjøkkenkrok for enklere matlaging. Hvis du ikke ønsker å styre med frokost og middag, er det flere restauranter innenfor anlegget å velge mellom. Alle rommene har balkong eller terrasse.

Village Heights består av et stort antall lave hvitkalkede bygninger som smelter godt inn i de vakre omgivelsene. Sentralt innenfor det vidt utbredte anlegget ligger hovedbygningen med resepsjon, kafé, bufférestaurant og hyggelig bassengområde og bassengbar. Det finnes også et treningsstudio og et spa med badstue, dampbad og et bredt utvalg av behandlinger. I nedre del av anlegget er det enda et utendørsbasseng og ulike sportsaktiviteter som tennisbane og volleyball.

Akkurat som på et golfhotell råder fred og ro på Village Heights, med Hersonissos’ utvalg av turistaktiviteter innen en kort taxitur.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhet 3 km fra Crete Golf Club
Rom 227. Alle rom med AC, safe, minibar, hårføner, m.m.
Romtyper Suite med 1 soverom, Juniorsuite
Halvpensjon Det er mulig å oppgradere oppholdet på Village Heights til halvpensjon.
Fasiliteter Flere utendørsbasseng, treningsrom, spa, innendørsbasseng, restaurant og bar
WiFi Hotellet har trådløs internettforbindelse uten ekstra kostnad.

Crete Golf

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.