Costa del Sol

- a (w)hole in one destination

Reis til Costa del Sol på din neste golfreise. Den spanske solkysten tilbyr, i tillegg til et makeløst herlig klima, også golfbaner i absolutt verdensklasse!


Vi sees på Costa del Sol!

SPANIA, COSTA DEL SOL

Villa Padierna, Atalaya Park

Villa Padierna Golf med overnatting i Atalaya Park er en av vårens nyheter. Atalaya Park er et velkjent golfhotell som ligger rett ved kysten, men har et hav av forskjellige golfbaner bare noen få minutter unna. Det er til og med to baner som heter Atalaya Old og New, men vi har valgt å kombinere overnatting med 45-hullsanlegget Villa Padierna GC som vi synes er litt kvassere.

 

Les om våre reiser til Villa Padierna

 

SPANIA, COSTA DEL SOL

Long Stay på Valle Romano

Langs Costa del Sol i Sør-Spania ligger golfbanene virkelig i kø og for mange er denne vakre kyststrekningen det opplagte valget når man skal på golfferie. Det milde og stabile klimaet er selvsagt en avgjørende faktor, så fort vi nordlendinger kan få litt sol på nesetippen er vi fornøyde. Når du skal på Long Stay-reise til Valle Romano, kan du også nyte andre baner. Noen dagers spill på La Canada og Azata Golf er inkludert i prisen for Long Stay-reisen. Det er virkelig noe her for alle feriegolfere.

 

Läs om våra Long Stay-resor till Valle Romano

 

SPANIA, COSTA DEL SOL

La Cala Golf Resort

I hjertet av Costa del Sol, mellom Fuengirola og Marbella, finner du det umåtelig populære golfanlegget La Cala. Et perfekt golfanlegg med tre fantastiske 18-hulls golfbaner og et utmerket golfhotell som ligger i tilknytning til klubbhuset. La Cala Golf Resort er det opplagte valget for de som ønsker den optimale golfreisen med overnatting ved golfbanen og hele tre golfbaner til disposisjon!

 

Les om våre reiser till La Cala

 

SETT SAMMEN REISEN SELV

Skap din egen golfreise til Costa del Sol

Velg mellom 100-vis av hoteller og rundt 40 av Costa del Sols golfbaner. Med bare noen få enkle knappetrykk kan du bestille drømmereisen med fly, overnatting og greenfee på nett og motta din bekreftelse umiddelbart.

 

Skap din egen golfreise her