Din golfreise – vår hverdag

Våre golfverter får i gjennomsnitt 9,2 i karakter på en skala til 10 og de mottar ofte mye ros og flotte tilbakemeldinger fra våre gjester i vårt evalueringsskjema. En god golfvert kan, akkurat som en bra guide, skape en uforglemmelig opplevelse. Det er vår målsetting. Hva er så en bra golfvert og hva kan du som Golf Plaisirs reisende forvente deg av vår golfvert?

 

Golf Plaisir-Teneriffa-Buenavista-couple on green

«Når jeg møter våre gjester på flyplassen blir jeg alltid så glad. De kommer trøtte men forventningsfulle og jeg har forberedt alt så de skal få en fantastisk golfferie. Det pirrer i magen av glede.»

Våre golfverter møter alltid våre gjester på flyplassen. Allerede der får de en utdelt informasjon med starttider, ukeplan, informasjon om hotellet, maten, etc. Reisen til hotellet er forberedt og golfverten kan med engang svare på gjestenes spørsmål og ønskemål.

 

«Velkomstmøte skal være som en happening eller cocktailparty. Bortsett fra all informasjonen om golfen, utflukter, m.m., så er det første muligheten for gjestene å bli kjent med hverandre. Hvis vi ikke er for mange lar jeg alle få presentere seg kort.»

Våre gjester kommer fra hele Skandinavia, ofte med på ulike flyvninger. Så snart alle har kommet ordner golfverten et velkomstmøte. Formålet er å løse praktiske spørsmål omkring for eksempel tralleleie og starttider, informere om golfbanen, hotellets fasiliteter og hva man kan gjøre utenom golfen.  Samt å gi gjestene en sjanse til å bli bedre kjent.

 

«De første dagene finner du meg alltid på første tee. Det er en god måte å fange opp spørsmål og ønskemål. Hvem vil spille sammen? Hvem vil delta i turnering? Hva vil de gjøre etter golfen?»

Golf Plaisir har alltid forhåndsbestilte starttider, oftest på morgenen, så alle som vil spille mer eller de som ønsker å gjøre noe annet har mulighet til det.

Les mer om våre ukesturer

 

«Jeg møter nesten alltid på gjestene til lunsj etter jeg har gjort unna alt det praktiske. Uansett hvor bra eller dårlig det gikk på formiddagens runde er det alltid noen som er sugne på 9 eller 19 hull til. Det er her fordelen med heldagsgreenfee kommer inn. Finnes det plass i ballen bruker jeg å ta sjansen å henge meg på.»

Golf Plaisir har heldagsgreenfee på de fleste av sine reisemål. Er man på en golfreise skal man ha sjansen å spille så mye golf man vil. Akkurat hvor mye det blir kommer an på dagsformen, selskapet, banen, osv. Men muligheten skal være tilstede.

Her tilbyr vi heldagsgreenfee

 

Golf Plaisir_Abu Dhabi_Saadiyat Beach Golf Club_16th bunker

«Det viktigste med lagturneringen er å sette sammen lag så at de får det hyggelig i sammen. Jeg legger ganske mye tid på det og det merkes ofte på prisutdelingen hvor hyggelig det har vært, uavhengig om de vant eller kom sist.»

Golf Plaisir ordner alltid minst to turneringer i løpet av uken. Den første er en lagturnering for å gi gjestene som vil muligheten til å spille sammen med noen andre gjester. Den andre er en stableford-turnering hvor Golf Plaisir bidrar til premiebordet med prissjekk på nye golfreiser. Er det ønske blant gjestene om flere turneringer, ordner naturligvis Golf Plaisir det.

 

«Noen vil bare spille golf, andre vil ligge ved bassengkanten, shoppe eller dra på utflukt. Alle vil spise godt, de er jo på semester! Min spesialitet er å arrangere ‘after golf’ med for eksempel cava-smaking og quiz.»

Golf Plaisir har god kunnskap om restauranter, utfluktsmål og severdigheter i området, så vi kan gi tips til våre gjester ut ifra deres ønskemål. I tillegg ordner vi alltid en eller et par fellesaktiviteter i løpet av uken.

Les mer om våre spesialreiser

 

«Som golfvert blir man ikke rik på penger, men på opplevelser.  Noen hundrelapper i lommepenger er hva man tjener, men hotellet står for mat, husrom og golfklubben byr på golf, så man har knapt noen kostnader. Liker man å treffe nye mennesker hver uke på en herlig golfresort er dette en drømmejobb.»

En golfvert er nesten som gjestens personlige butler. Golfverten møter opp på flyplassen og ordner transporten til hotellet, organiserer starttider og turneringer, ordner utflukter og andre aktiviteter og hjelper til med alle problemene som kan oppstå. Dette er noe ekstra som vi gir alle Golf Plaisirs reisende. Dette er en ekstra bonus som nesten ikke koster våre gjester noen ting, ettersom hotell og golfklubb tar mesteparten av alle kostnader for golfverten.

Les mer om hvordan man kan bli golfvert

 

Golfverten er vårt ansikt utad. Vi er svært stolte av våre golfverter. Vi velger dem nøye og gir dem grundig opplæring og trening. De gjør en god jobb, med stor glede og entusiasme.