Ekstra greenfee på Kanariøyene i april!

I aprilmåned byr vi på en ekstra greenfee til alle som bestiller en ukestur til Kanariøyene!*

Vil du få maksimalt med golf på din reise?

Da skal du reise med oss til Kanariøyene i april. I tillegg til 5 heldagsgreenfees på alle våre anlegg så byr vi på en ekstra greenfee å nyte på den spillefrie dagen. Vil og orker du, så kan du sikkert få inn over 10 golfrunder i løpet av en uke. Det er en god start på sesongen.

Vi er den klart største arrangøren av golfreiser til Kanariøyene. Vi har spilt alle banene og vi har prøvd nesten alle hotellene. Spør oss gjerne om Kanariøyene.

*Gjelder ikke Caleta de Fuste på Fuerteventura og Puerto del Carmen på Lanzarote. Gjelder bare nye bestillinger av ukestur med avreise i aprilmåned.


Fuerteventura, Jandia

Golfbanen er nyrenovert og ligger fantastisk vakkert til med utsikt både over fjellene i området og havet. Hotellet ligger så å si direkte ved havet og du bor på VIP-avdelingen. Det er en avslappet og noe mer sofistikert stemning med eget basseng og matsal som server frisk snacks hele dagen, noe som naturligvis inngår i «all-inclusive»-pakken.

Les mer om Jandia

 

 

 


Tenerife, Sandos San Blas

27 varierende hull på en bane som har vært vert for Europeantour-turnering. «All-inclusive» av høyeste klasse, både hotell og golfbane er 5-stjerners.

Les mer om Sandos San Blas

 

 

 

 

 


Tenerife, Golf del Sur

Samme fine golfbane som på Sandos San Blas. Frokostpensjon på 4-stjerners hotell i store rom med havutsikt. Flere restauranter og barer tvers over gaten og i nærheten finner du fiskelandsbyen Los Abrigos.

Les mer om Golf del Sur

 

 

 

 


Tenerife, Buenavista

Vår hemmelige perle. Dette er en unik golfbane langt bort fra masseturismen og stress. Vi vil si at dette er en den vakreste plassen din finner på hele øya. 5-stjerners hotell med buffé og à la carte restaurant, to utendørsbasseng og en vidunderlig utsikt over havet.

Les mer om Buenavista

 

 

 

 


Gran Canaria, Meloneras

Golfbanen ligger langs havet hvor man ellers bare bygger hoteller og luksusvillaer. Her kan man få den magiske følelsen av og nesten slå rett ut mot havet. Hotellet er luksuriøst mer flere restauranter og basseng å velge mellom. Hit kommer flere av våre gjester tilbake, år etter år.

Les mer om Meloneras