Fellesskapet på våre destinasjoner

Våre golfverter er hjørnesteinen for vårt konsept og våre gjesters ferieopplevelse. I dag kan du kjøpe nesten alt på internett, og golfturer er langt fra noe unntak. De fleste kan bestille fly, overnatting, leiebil og greenfee. Noen ganger vil det være både billig og bra, men andre ganger blir turen både dyrere og ikke særlig vellykket i det heletatt. Det er imidlertid en viktig detalj som du ikke kan kjøpe på internett, og det er fellesskap. Altså det naturlige fellesskapet som så godt som alltid finner på våre golfreiser. Det er klart at en gruppe voksne mennesker som reiser til en golfresort har muligheten til å bygge sosiale kontakter selv, men på våre reiser og med vår golfverts hjelp går det smidig og mer naturlig.

Golf er i utgangspunktet et veldig sosialt spill, med god tid til å bli kjent med nye mennesker og sosialisere seg. Det som kan være vanskelig når man reiser utenlands og spiller golf er den sårbarheten man noen ganger kan kjenne på. En runde golf med noen som ikke snakker samme språk kan være ganske vanskelig og i noen tilfeller nesten smertefullt – men du vil jo bare at det skal være hyggelig. Det kan også bli litt ensformig om man spiller alle golfrundene med sin partner eller sitt reisefølge. Spille med sin partner eller reisefølge på golfferie er en selvfølge for mange, men under en Golf Plaisir-reise kan det skapes noe ekstra ved å spille med andre likesinnede og til og med nye konstellasjoner.

Hva skaper en naturlig gruppetilhørighet?

  • Faste ankomstdager – Hvis du er på plass i samme periode, skapes forutsetningene for å raskt identifisere gruppen.
  • Starttider i fellesskap – Egne blokker med starttider som grupperes med andre i gruppen skaper raskt nye undergrupper.
  • Turneringer og utflukter – Selv de som vanligvis vil spille med reisefølge bidrar til fellesskapet når de deltar i turneringer og ulike utflukter som arrangeres på plass.
  • Inkludert mat – Et naturlig sted å bli kjent med nye mennesker er ved middagsbordet. Flere nye konstellasjoner for morgendagens golf er skapt under en hyggelig felles middag.
  • Golfvert – Ofte blir vår golfvert en del av gruppen og sørger for at alle som ønsker blir inkludert.

Hvorfor skal gruppen være naturlig?

Alle har ulike forventninger og krav til sin golfreise, så det er ekstremt viktig at man hele tiden selv velger hvor aktiv man ønsker å være. Fellesskap kan aldri tvinges frem. Vi har i over 25 år unngått å arrangere golfturer der reisende er tvunget til å følge en golfvert. I stedet har vi klart å skape en unik Golf Plaisir-ånd der alle kan velge å sosialisere på egne vilkår. På våre destinasjoner finner du den den viktige strukturen med ukeprogram, informasjon om starttider, turneringer og utflukter. Dette i kombinasjon med spontane møter etter golfen i klubbhuset gir perfekte forutsetninger for gruppefellesskap, uten på noen som helst måte å tvinge noen…

Alt er en balansegang og våre golfverter har en ekstremt viktig rolle når det kommer til å skape naturlig forutsetninger for en golfreise utover det vanlige. Service og omtanke er nøkkelord, men også å signalisere den tryggheten som kreves for at du virkelig skal kunne slappe av og nyte din golfferie med dine venner eller nye golfvenner.