Aroeira

Aroeira Golf

36 hull i herlig pinjeskog!

Aroeira Lisbon Hotel ligger rett sør for Lisboa på den vakre kysten Costa Caparica. Med det nybygde boutiquehotellet blir den klassiske portugisiske golfresorten Aroeira helt komplett.

For den som vil spille golf i Lisboa finnes nå det helt nye hotellet Aroeira Lisbon Hotel. På Aroeira, med det herlige anlegget Aroeira Golf, bor man i vakre omgivelser og i et fredet naturreservat. I nærområdet er det flere rekreasjonsmuligheter. I området sør for Aroeira kan man oppleve forhistorie med unike dinosaurspor i fjellene. I området Alentejo besøker man vingårder som produserer noen av de beste viner Portugal har å tilby.

Sesimbra, Setubal og Lisboa ligger alle innen rekkevidde og er perfekt om man vil nyte av vakre strender og havet. Fiske er en viktig deg av reginonen og det kan man tydelig se på restaurantenes menyer. Utenfor hotelldøren finner du Aroerias 36 utmerkede golfhull der den ene banen ble bygget allerede i 1973. De siste årene har store investeringer blitt gjort, noe som virkelig kan merkes. Med det nye hotellet er Aroeria en komplett golfresort for deg som søker en golfreise til Lisboa.

Fakta

GolfvertJa
Golf AcademyNei
Avstand golfbane2 km/3 km
Avstand flyplassAeroporto de Lisboa, 30 km
Baner i nærområdet7
ArrangementTurneringer, utflukter mm.

Hva er inkludert i denne reisen?

7 netter i dobbeltrom
7 frokost og 5 middager
5 heldagsgreenfee
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon20.4℃

Aroeira Golf

På Aroeira finner du to 18-hullsbaner å spille. Til tross for at begge banene spilles i pinjeskog er de ganske så ulike i karakter. Aroeira Pines Classic ble åpnet i 1973 og er en ganske smal bane der presisjon premieres fremfor lengde. Det forenkler spillet om man kan så rett og kan man også kunsten av å slå en kontrollert skru i begge retninger er det en klar fordel. Greenene er ganske små og lett ondulerte. Holder man ballen i spill fra tee finnes det god mulighet til en bra score. Aroeira Pines Classic har vært vert til Portugese Open 1996 og 1997 på Europatouren og holder fortsatt høy stand.

På Aroeira Challenge, som stod klar i 2000 spiller man inn mot store innbydende greener som generelt er både raske og jevne. Fra tee er Aroeira Challenge relativt generøs. Skulle man slå inn i pinjeskogen ved et tilfelle er det relativt stor sjanse for at man finner ballen. Her har golfbanen lagt store ressurser på å rense bort busker og kratt for å gjøre banen mer spillevennlig for middelgolferen. Signaturhullet er det vakre 15. hullet, et par 4-hull der man, med litt vind i ryggen kan nå greenen om man våger å gå over vannet. Begge banene har vært sitt klubbhus som ligger et lite stykke fra hverandre. Rangen finner man i tilknytning til klubbhuset på Aroeira Challenge.

Fakta

Banekarakter Park-/skogsbanor
Banefakta Aroeira Pines Classic, Par 72 6049 5755 5403 5221
Aroeira Challenge, Par 72 6367 5903 5339 4805
Banedesign Frank Pennink och Donald Steel
Baner i nærområdet 6
HCP-grense 54
Transport Transport til og fra golfbanen går på faste tidspunkter i henhold til skjema som blir informert på plass. Ønsker man reise på andre tider for å utnytte heldagsgreenfee skjer det på egen bekostning.

Aroeira Lisbon Hotel

Det siste tilskuddet på Aroeira er det fine firestjeners boutiquehotelelt, som ligger bare 25 kilometer sør for Lisboas sentrum og flyplass. Hotellet har 66 lyse og smakfullt innredde rom med enten balkong eller terrasse. Hotellet designet med flotte detaljer, et eksempel er det lille Aroeira-treet som du finner foran resepsjonen. Hotellet er moderne og enkelt, møblementet bærer tydelig skandinavisk preg. Restauranten på hoteller serverer mat som er basert på det lokale portugisiske kjøkkenet. På Aroeira Lisbon Hotel finnes alle de bekvemeligheter som kan forventer fra et nytt firestjerners boutiquehotell.

Aroeira har sin egen beachclub på den vakre stranden, bare drøyt tre km fra hotellet. Plassen anbefales varmt og er perfekt for en spaserstur på ettermiddag med etterfølgende dypp i Atlanterhavet eller en drink på beachcluben i solnedgangen. Aroeira-banene ligger begge i kort avstand fra hotellet, og det tilbys gratis transport til golfbanene. Aroeira har nå overnattingssteder som samsvarer med de to utmerkede golfbanene, og er et av Portugals beste golfanlegg.

Fakta

Standardstarstarstarstar
BeliggenhetVed Aroeiras golfbaner
Rom66 rom, alle med balkong eller terrasse. AC, TV, hårføner, etc.
FasiliteterUtendørsbasseng, konferenserom, lounge, spa, gym og beachclub.
WifiTrådløs internett uten ekstar kostnad.

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.