Meloneras
Nyhet! To forskjellige greenfee-pakker!

Meloneras

Vår perle på Gran Canaria

Glem ”Selskapsreisen” når du tenker på Gran Canaria. I dag er det luksushoteller og flotte golfbaner som gjelder. Men klimaet er selvsagt like bra nå som da.

I dag reiser mange utenlands på ferie og de fleste av oss har en eller annen gang besøkt Kanariøyene. På listen over de mest populære reisemålene ligger Gran Canaria oftest i toppen. Et reisemål har ikke så høy rangering år etter år om ikke flesteparten velger å reise tilbake. Hvis man reiser tilbake er det helt enkelt bra. Gran Canaria har alt; strendene, luksushotellene, klimaet, naturen, barene, restaurantene og til og med golfen. Bandama er en av de aller eldste, og Maspalomas fylte 40 år i fjor, så golf har eksistert lenge på øya, men det er nye tilskudd som Salobre, Anfitauro og Meloneras som lokker golferne til å komme tilbake til denne herlige øya. For å komme tilbake, det kommer man absolutt til å gjøre!

Fakta

GolfvertJa
Golf AcademyJa
Baner i nærområdet7
Avstand Hotell – Golf5 km, transport inngår
Avstand flyplass40 km
Nærmeste byPlaya del Inglés, 3 km
ArrangementerKonkurranser, middagsarrangement, utflukt til annen golfbane mm.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 15 495,-

7 netter i dobbeltrom
7 frokoster og 6 middager
5 heldagsgreenfee
fly
flyskatt
transport av golfbag
transfer hotell til golfbanen til faste tider
flygplasstransfer
service av vår golfvert og pro

Greenfeepakken Play Around
Når du reiser til Meloneras er det også muligheter for spill på andre baner. For kun 295 NOK ekstra kan du spille 3 ganger på Meloneras og en gang hver på Anfi Tauro og Maspalomas. På Anfi Tauro er golfbil inkludert, og selvfølgelig transport t/r til begge banene inkludert.
For å bestille denne greenfeepakken velg "Greenfee" i trinn 1 når du har startet bookingen. Vær oppmerksom på at du må gjøre det samme for alle personer i bookingen.

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon23.9℃

Meloneras Golf

Meloneras Golf Club er formodentlig den dyreste golfbanen som er bygd på Gran Canaria, og det kommer verken av at klubbhuset er enormt (det er ganske lite og uanselig) eller av at man har måttet sprenge bort store fjell. Det er på grunn av marken – beliggenheten.

Golfbanen går langs havet der man på Gran Canaria ellers bare bygger hotell og luksusvillaer. Banen er herlig komponert, og vokser på deg jo mer man spiller. Åpningen er litt forsiktig, og man lærer seg etter hvert å kjenne karakteren og hastigheten på greenene. Det føles herlig å kunne bruke alle klubbene i bagen, og på de første 9 hullene kan man spre ballene ganske friskt uten å straffes altfor hardt. Selv om de første 9 hullene er veldig gode, så har man sett hva som venter fra klubbhuset – og det er de 9 siste hullene som ofte blir avgjørende for poengsummen. De siste ni hullenes signaturhull er hull 12 som er et tøft par 3-hull. Her får man den magiske følelsen av at nesten slå rett ut mot havet. Ikke alle de 9 siste hullene går ved havet, men havet er så dominerende at man allikevel får følelsen av det.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Park-/Seasidebane
Banefakta Par 71, 5902 5394 4926 4400
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra gress og matte.
Banearkitekt Ron Kirby
Transport Transport til og fra golfbanen går på faste tider i henhold til kjøreplan som blir informert om på plass. Ønsker man å kjøre andre tider for å utnytte heldagsgreenfee skjer denne transporten på egen bekostning.

Anfi Tauro Golf

Du visste vel at…

Spill på Anfi Tauro Golf er inkludert når du bestiller vår greenfeepakke “Play Around”. Gjester som har bestilt ordinær greenfeepakke vil på plass bli tilbudt å kjøpe utflukt med spill på en annen bane.

 
Har man aldri tidligere spilt en så kalt ørkenbane blir Anfi Tauro en både spennende og morsom opplevelse. Anfi Tauro Golf ligger på Gran Canarias solrike sørvestkyst, vest for velkjente Playa del Inglés. Her blir man møtt av vakkert utformede fairways som kantes av wasteland som består av lavasand og mengder av kaktuser. Arkitektene Robert von Hagge, Smelek & Baril står for designet og man merker at banen er tegnet med vass penn.

Det føles som om Anfi Tauro er en helt ny golfbane da den er såpass spektakulær. Det moderne designet lurer ofte spilleren litt men banen åpnet sine porter allerede i 2006. Golfbanen ligger ikke langt fra havet og man har også det blå Atlanterhavet i bakgrunnen på noen av hullene. Det oppleves dog som at man spiller i et vakkert dalsøkk i fjellene. Nesten hver eneste tee byr på imponerende vyer der hullene snor seg frem mellom loddrette klippevegger og stup. Åtteren er for eksempel et kort par 4-hull med en green som bokstavelig talt er meislet inn i fjellet, som et amfiteater. Det sies at hullet er det  dyreste som noen gang er blitt bygd i Spania. Det mest fotograferte hullet er nok hull 6 som er et fint par 3 hull der man kan se havet i bakgrunnen. En annen favoritt er hull 13 som er ganske kort med en green som nesten henger på klippekanten og det er utrolig vakkert og utfordrende. Dette er bare tre eksempler av de atten spektakulære hullene på denne mildt sagt unike golfbanen.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Kupert ørkenbane (golfbil anbefales)
Banefakta Par 72,  6275 5843 5459 4640
Fasiliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang.
Banedesign von Hagge, Smelek & Baril (2006)

Maspalomas Golf

Maspalomas Golf var stedet der golfscenene i Lasse Åbergs Sällskapsresan i sin tid ble spilt inn. De fleste slipper nok samme frustrasjon som hovedrolleinnhaveren i filmen, banen er nemlig flat og anses være lettspilt av de fleste, takket være sine brede fairways. Banen åpnet i 1968 og er tegnet av den velrennomerte skotske golfbanearkitekten Mackenzie Ross, som blant annet har designet storheter som Turnberry.

Maspalomas er for det meste en klassisk spansk parkbane i god stand med sine palmer og varme vinder. Dog finner man en hel del skotske innslag siden hull 3 til hull 6 går i langs sanddynene i Maspalomas’ naturreservat. Her er det relativt lett å holde ballen i spill og banen er bare svakt kupert så det trengs ikke golfbil for å orke 18 hull. Treffer man ikke fairwayen og slår over palmeklyngene, som kanter hullene her, så reddes man ofte av at man kan ligge brukbart til på en nærliggende fairway.

Det er egentlig bare to vannhinder som er i spill. Hull 16 er et fint par 3-hull der det er mye vann mellom tee og green. Banen er hele 5953 meter lang fra gul tee, men man skal huske på at den er en par 73 bane og kun har tre par 3-hull. Dette er den golfbanen som er mest populær blant alle de som har feriehus på Gran Canaria. Foruten at det er en meget hyggelig golfbane så bidrar nok restauranten til banens popularitet. Maten er utmerket og fra restaurantens uteservering har man en fin utsikt både over de som skal slå ut på første hull og de som setter sine avsluttende putter på hull 18.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Flat parkbane
Banefakta Par 73, 6389 5953 5265
Fasiliteter Drivingrange, puttinggreen, chipping, traller/buggies, kølleleie, shop, restaurant.
Banedesign Mackenzie Ross (1968)

Lopesan Baobab Resort

Lopesan Baobab Resort er det siste tilskuddet av luksushotell i den litt større klassen på det sørlige Gran Canaria, og antageligvis kommer det til å være slik i noen år framover, ettersom lavkonjunkturen har satt en stopper for nye hotellprosjekt. Store og dyre hotell pleier ofte å bety ganske feig og stram innredning, men det gjelder ikke Baobab, som er vågal og afrikansk stil. Hotellrommene er også innredet i afrikansk stil og som mange andre moderne hoteller er store deler av de 41 kvm store rommene lagt til badet. Det er totalt 9 bassenger hvorav 7 er voksenbasseng og flesteparten er oppvarmet, så det er behagelig å bade. Hotellet har to bufférestauranter og to à la carte-restauranter hvor en er middelhavsinspirert og en afrikansk restaurant. Om man mot formodning skulle ble trøtt på restauranttilbudet på hotellet er det flere restauranter, barer og shopping i Meloneras som er gåavstand fra hotellet.

 

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhetI Costa Meloneras
AvstandCentrum 200 m, stranden 700 m.
Rom676 stk. Alle rom har AC, safe, minibar, hårføner mm.
FasiliteterFlere restauranter og barer, svømmebasseng (oppvarmet) mm.
WifiTrådløs internettilkobling uten ekstra kostnad.

Lopesan Villa del Conde

Villa del Conde er hotellkjeden Lopesans kronjuvel og er klassifisert som et av de absolutt beste hotellene i Costa Meloneras og på hele Gran Canaria. Arkitekturen minner om en liten kanarisk by og det er ikke så rart da hotellet til stor del er en kopi av byen Agüimes. Den karakteristiske katedralen med sitt tårn utgjør resepsjonen. Rommene finnes i ulike bygninger som varierer i størrelse, farge og arktitektur. Hotellrommene er innredet i klassisk spansk stil med flisbelagte gulv og behagelige fargekombinasjoner. De fleste restaurantene er plassert i tilknytning til det store torget som ligger sentralt på anlegget. Alle hotells restauranter rundt torget skaper en intim og koselig følelse. På en 5-stjerners toppresort som denne er maten naturligvis både variert og av høyeste kvalitet. I den frodige hagen er det ikke mindre enn fem svømmebassenger hvor hovedbassenget har en kunstig sandstrand. For de som fortsatt liker å ta en dukkert i havet så ligger hotellet rett ved strandpromenaden.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhetI Costa Meloneras, nære havet.
Rom561 stk. Alle rom med AC, safe, minibar, hårføner m.m.
FasiliteterFlere restauranter og barer, stort bassengområde, m.m.
WifiTrådløs internettilkobling uten ekstra kostnad.

Greenfee-pakker

Når du reiser til Meloneras er det også muligheter for spill på andre baner. For kun 295 NOK ekstra kan du spille 3 ganger på Meloneras og en gang hver på Anfi Tauro og Maspalomas. På Anfi Tauro er golfbil inkludert, og selvfølgelig transport t/r til begge banene inkludert.

5 x Meloneras Golf

Dette er den tradisjonelle greenfee-pakken hvor du spiller 5 golfrunder på Meloneras Golf og har muligheten på den spillfrie dagen til å spille en annen golfbane.

Nyhet! Play Around

Den nye greenfee-pakken som du kan velge i forbindelse med bestillingen. I tillegg til tre runder på Meloneras er også spill på både Anfi Tauro og Maspalomas inkludert. På Anfi Tauro er også en golfbil inkludert.

Meloneras Golf

Lopesan Baobab Resort

Lopesan Villa del Conde

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.