Meloneras

Meloneras

Vår perle på Gran Canaria

Glem ”Selskapsreisen” når du tenker på Gran Canaria. I dag er det luksushoteller og flotte golfbaner som gjelder. Men klimaet er selvsagt like bra nå som da.

I dag reiser mange utenlands på ferie og de fleste av oss har en eller annen gang besøkt Kanariøyene. På listen over de mest populære reisemålene ligger Gran Canaria oftest i toppen. Et reisemål har ikke så høy rangering år etter år om ikke flesteparten velger å reise tilbake. Hvis man reiser tilbake er det helt enkelt bra. Gran Canaria har alt; strendene, luksushotellene, klimaet, naturen, barene, restaurantene og til og med golfen. Bandama er en av de aller eldste, og Maspalomas fylte 40 år i fjor, så golf har eksistert lenge på øya, men det er nye tilskudd som Salobre, Anfitauro og Meloneras som lokker golferne til å komme tilbake til denne herlige øya. For å komme tilbake, det kommer man absolutt til å gjøre!

Fakta

GolfvertJa
Golf AcademyJa
Baner i nærområdet7
Avstand Hotell – Golf5 km, transport inngår
Avstand flyplass40 km
Nærmeste byPlaya del Inglés, 3 km
ArrangementerKonkurranser, middagsarrangement, utflukt til annen golfbane mm.

Hva er inkludert i denne reisen?

7 netter i dobbeltrom
7 frokoster og 6 middager
5 heldagsgreenfee
fly
flyskatt
transport av golfbag
transfer hotell til golfbanen til faste tider
flygplatstransfer
service av vår golfvert og pro

Greenfeekampanje
Ekstra greenfee, avhengig av tilgjengelighet. Gyldig på den dagen du har spillefri. Gjelder for ukentlige reiser på følgende dato: 28/10, 2/12, 9/12, 16/12, 23/12 og 7/4.

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon18.9℃

Meloneras Golf

Meloneras Golf Club er formodentlig den dyreste golfbanen som er bygd på Gran Canaria, og det kommer verken av at klubbhuset er enormt (det er ganske lite og uanselig) eller av at man har måttet sprenge bort store fjell. Det er på grunn av marken – beliggenheten.

Golfbanen går langs havet der man på Gran Canaria ellers bare bygger hotell og luksusvillaer. Banen er herlig komponert, og vokser på deg jo mer man spiller. Åpningen er litt forsiktig, og man lærer seg etter hvert å kjenne karakteren og hastigheten på greenene. Det føles herlig å kunne bruke alle klubbene i bagen, og på de første 9 hullene kan man spre ballene ganske friskt uten å straffes altfor hardt. Selv om de første 9 hullene er veldig gode, så har man sett hva som venter fra klubbhuset – og det er de 9 siste hullene som ofte blir avgjørende for poengsummen. De siste ni hullenes signaturhull er hull 12 som er et tøft par 3-hull. Her får man den magiske følelsen av at nesten slå rett ut mot havet. Ikke alle de 9 siste hullene går ved havet, men havet er så dominerende at man allikevel får følelsen av det.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Park-/Seasidebane
Banefakta Par 71, 5902 5394 4926 4400
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra gress og matte.
Banearkitekt Ron Kirby
Transport Transport til og fra golfbanen går på faste tider i henhold til kjøreplan som blir informert om på plass. Ønsker man å kjøre andre tider for å utnytte heldagsgreenfee skjer denne transporten på egen bekostning.

Lopesan Baobab Resort

Lopesan Baobab Resort er det siste tilskuddet av luksushotell i den litt større klassen på det sørlige Gran Canaria, og antageligvis kommer det til å være slik i noen år framover, ettersom lavkonjunkturen har satt en stopper for nye hotellprosjekt. Store og dyre hotell pleier ofte å bety ganske feig og stram innredning, men det gjelder ikke Baobab, som er vågal og afrikansk stil. Hotellrommene er også innredet i afrikansk stil og som mange andre moderne hoteller er store deler av de 41 kvm store rommene lagt til badet. Det er totalt 9 bassenger hvorav 7 er voksenbasseng og flesteparten er oppvarmet, så det er behagelig å bade. Hotellet har to bufférestauranter og to à la carte-restauranter hvor en er middelhavsinspirert og en afrikansk restaurant. Om man mot formodning skulle ble trøtt på restauranttilbudet på hotellet er det flere restauranter, barer og shopping i Meloneras som er gåavstand fra hotellet.

 

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhetI Costa Meloneras
AvstandCentrum 200 m, stranden 700 m.
Rom676 stk. Alle rom har AC, safe, minibar, hårføner mm.
FasiliteterFlere restauranter og barer, svømmebasseng (oppvarmet) mm.
WifiI hotellobbyen finnes det trådløsinternett uten ekstra kostnad. Det går også å få på rommet mot en ekstra kostnad.

Lopesan Villa del Conde

Villa del Conde er hotellkjeden Lopesans kronjuvel og er klassifisert som et av de absolutt beste hotellene i Costa Meloneras og på hele Gran Canaria. Arkitekturen minner om en liten kanarisk by og det er ikke så rart da hotellet til stor del er en kopi av byen Agüimes. Den karakteristiske katedralen med sitt tårn utgjør resepsjonen. Rommene finnes i ulike bygninger som varierer i størrelse, farge og arktitektur. Hotellrommene er innredet i klassisk spansk stil med flisbelagte gulv og behagelige fargekombinasjoner. De fleste restaurantene er plassert i tilknytning til det store torget som ligger sentralt på anlegget. Alle hotells restauranter rundt torget skaper en intim og koselig følelse. På en 5-stjerners toppresort som denne er maten naturligvis både variert og av høyeste kvalitet. I den frodige hagen er det ikke mindre enn fem svømmebassenger hvor hovedbassenget har en kunstig sandstrand. For de som fortsatt liker å ta en dukkert i havet så ligger hotellet rett ved strandpromenaden.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhetI Costa Meloneras, nære havet.
Rom561 stk. Alle rom med AC, safe, minibar, hårføner m.m.
FasiliteterFlere restauranter og barer, stort bassengområde, m.m.
WifiI hotellobbyen finnes det trådløst internett uten ekstra kostnad. Det går også å få på rommet mot kostnad.

Meloneras Golf

Lopesan Baobab Resort

Lopesan Villa del Conde

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.