Hua Hin

Hua Hin, som ligger 23 mil från Bangkoks internasjonale flyplass, er en kystby med rundt 70 000 innbyggere og anses som en av de mer kjente turiststedene i Thailand. Byen er også kjent for å være stedet der det thailandske kongehuset har sitt sommerresidens siden 1920-tallet, noe som utgjorde startpunktet for Hua Hins utvikling som et populært badested. Mange thailendere velger å tilbringe helgen i Hua Hin for avslapning, mat og underholdning på grunn av nærheten til Bangkok.

Stranden i Hua Hin har en bueform og består av fin sand, kantet av flere hoteller langs kysten. Til tross for dette strekker stranden seg langt og tilbyr muligheter for avskjerming. Ved høyvann kan imidlertid stranden bli smalere. Det er en fantastisk opplevelse å tilbringe en dag eller ettermiddag på stranden og deretter enkelt flytte deg til Hua Hins mange barer og restauranter.

Selv om Hua Hin ikke er en storby, tilbyr byen en rekke severdigheter som jernbanestasjonen og den kongelige paviljongen. Railway Hotel, eller Central Grand Beach Resort, serverer fortsatt ettermiddagste med scones, og det er også mulig å besøke havnen for å se på fiskeraktivitetene. I tillegg finnes det flere imponerende buddhistiske templer med storslåtte statuer å utforske.

For de naturinteresserte er en tur til nasjonalparken Sam Roi Yot en opplevelse, kjent for sitt rike fugleliv, muligheten til å se aper og de mange interessante grottene.
Historisk sett åpnet Royal Hua Hin GC allerede i 1924 og ble Thailands første golfbane. I dag huser byen ikke mindre enn 11 golfklubber, hvorav flere har en høy internasjonal standard. Blant dem skiller Black Mountain, Banyan og Springfield seg spesielt ut som høykvalitets golfbaner.

Våre golfdestinasjoner i Hua Hin

Fra 29 995 ,-

Thailand, Hua Hin

Black Mountain

Utenfor strandbyen Hua Hin ligger den svenske golfbanen Black Mountain GC. Banen åpnet i 2007 og ble innen 2 år utpekt som den beste mesterskapsbanen i Thailand. Beliggende i en dal ved foten av fjellet Black Mountain, finner man 27-hulls anlegget, med en fantastisk layout blant vakre vannveier og utrolig bra tilstand, så det er enkelt å forstå hvorfor Stig Notlövs golfdrøm faller i smak for mange.