Inviter dine golfvenner på en golfreise

Vil du ordne en golfreise for deg og dine golfvenner men kjenner at du ikke orker å dra hele lasset og være reiseleder? Slapp av, vi har mer enn 25 års erfaring med golfreiser så vi vet hva som fungerer. På slutten av dette nyhetsbrevet gir vi deg tre tips som gjør det enkelt å invitere dine venner på en golfreise. Men først, hvor skal dere reise?

Tre enkle steg

1. Hvor skal man reise?

Velg hvor du vil reise og send så en invitasjon til de du vil reise med. I dette brevet har vi presentert noen golfdestinasjoner som passer perfekt for grupper. Du kan kopiere bildene rett inn i din invitasjon så den blir ekstra fin (høyreklikk på bildene og velg Kopier). Legg så ved lenkene til vår hjemmeside så de har mulighet til å lese om reisemålene. Før du sender avgårde din invitasjon, kontroller på «Bestill reise» på vår hjemmeside at det er nok plasser igjen på foreslått dato.

2. Hvem kan og vil være med?

Chatgrupper og Excel-skjemaer med lister over deltakerne kan være vanskelig. Doodle er et verktøy der du enkelt skriver inn alle alternativer, hvor du vil reise og alle avreisedatoene som passer deg. Så sender du med «stemmelenken» i din invitasjonsmail. Bildene over viser hvordan det ser ut når man går inn for å svare/stemme.

3. Bestill reisen!

Gi dine venner litt tid for å svare, men drøy ikke for lenge. Når du har funnet dato og den reisen som passer best for de fleste, sender du ut det som forslag og ber alle gå inn å bestille direkte på «Bestill reise» på golfplaisir.no. Da vil alle få en uke på seg for å bekrefte sin bestilling ved å gjøre en depositumsinnbetaling. Under denne tiden kan dere dobbeltsjekke at alle har fått bestilt og at reisen ble som tenkt i utgangspunktet. Til slutt, ring oss og fortell at dere er en gruppe, så vi kan forberede starttider, m.m. før reisen.

Når man reiser med Golf Plaisir blir man alltid hentet på flyplassen, har forhåndsbestilte starttider og felles måltider. Dere bor på 4-5 stjerners hotell med frokost inkludert og ofte spa, gym, basseng, tennis og andre aktiviteter på plass. Vi har alltid golfvert på plass som hjelper til med alt det praktiske. Hvis dere ønsker kan også golfverten hjelpe til med konkurranser, være starter, dommer og prisutdeler. Alt for at dere skal trives og kunne få en så god golfreise til sammen som mulig.


6-12 personer, lav- eller mellomhandicapere

Praia D’El Rey eller Westin Abu Dhabi

Det her er blant de heftigste, mest utfordrende og velstelte golfbanene man kan spille. Fantastisk klubbhus og hotell med gode muligheter for «aftergolf» og hygge utover kvelden. For å garantere bra golfvær vil vi anbefale Westin Abu Dhabi på vinteren og Praia D’El Rey på vår og høst.

Les mer om Praia D’El Rey

Les mer om Westin Abu Dhabi


Liten gruppe med mellom- eller høyhandicapere

Son Antem eller La Sella

Bra, hyggelig og ikke altfor vanskelig golfbaner. 5 stjerners hotell med basseng, spa, m.m. for herlig avkobling fra hverdagen. Vakre omgivelser med interessante utflukter, restauranter og shopping i nærheten.

Les mer om Son Antem

Les mer om La Sella

 

 


Fler enn 10, uansett alder og handicap 

Mazagan eller Novo Sancti Petri

Veldig bra golfbaner og treningsmuligheter som enkelt kan ta imot større grupper. Heldagsgreenfee og forhåndsbestilte starttider. Perfekt anlegg for «alt på et sted, uten transfer». Mange bekvemmeligheter, inkludert service av vår golfvert.

Les mer om Mazagan

Les mer om Novo Sancti Petri