Informasjon om Coronaviruset

Vi prioriterer først og fremst alltid våre kunders sikkerhet og helse. Akkurat nå følger vi nøye med på utviklingen av Coronaviruset og tar løpende avgjørelser.

2020-03-16, kl. 16.30

Viktig informasjon

På grunn av reiseråd fra Utenriksdepartementet om alle ikke nødvendige reiser fra 14. mars til 14. april, er alle reiser i denne perioden kansellert. Akkurat nå fokuserer Golf Plaisir på å ta vare på sine kunder som allerede er ute på destinasjonene for å sikre at de kommer hjem. Under denne ekstraordinære situasjonen ber vi deg om din tålmodighet med tanke på refusjon av allerede avbestilte reiser.

Vær oppmerksom på at du ikke trenger å kontakte oss!

For at vi skal takle denne krisesituasjonen så effektivt som mulig, ønsker vi ikke at du ringer til oss, unntatt i en absolutt nødsituasjon. Vi vil kontakte alle i prioritert rekkefølge for å håndtere avbestillingene via telefon eller mail.

 

Hva skjer hvis utenriksdepartementet fraråder reiser til landet eller regionen jeg skal til?

Vi vil alltid følge pakkereiseloven og utenriksdepartementets anbefalinger. Hvis utenriksdepartementet går ut med et reiseråd til et land eller en region, vil vi avbestille alle turer til landet eller regionen det gjelder med avreise frem til 14 April. Hvis dette reiserådet gjelder for deg og din tur, vil vi kontakte deg via telefon, e-post eller sms. Vi ber deg derfor om å sikre at kontaktinformasjonen til din bestillingen er riktig. For avganger etter 14 april 2020 gjelder vanlige avbestillings- og ombestillingsvilkår.

Hva skjer hvis det ikke er reiseråd fra det Norske utenriksdepartementet?

Så lenge det ikke er noen råd fra utenriksdepartementet til et bestemt reisemål, utføres alle turer som planlagt. Golf Plaisirs vanlige reisevilkår gjelder ved kansellering. Om forutsetningene endrer seg, vil vi informere de gjestene det gjelder. Det er viktig å holde seg oppdatert, og mer informasjon finnes på Utenriksdepartementet og det norkse Folkehelseinstituttet.

Hva om du allerede er på en destinasjon som Utenriksdepartementet fraråder?

Hvis du allerede befinner deg på destinasjonen når utenriksdepartementets reiseråd kommer, har du dessverre ikke rett til å kansellere den resterende tiden av reisen. Hvis du fortsatt velger å avbryte reisen tildligere enn avtalt, har du ikke rett til refusjon av den delene av turen som ikke benyttes. Golf Plaisir har et ansvar for å sikre at reisende kommer hjem fra sine destinasjoner.

Hva skjer hvis jeg blir satt i karantene i ferien?

Skulle det oppstå en situasjon der et hotell er satt i karantene, er det først og fremst de lokale myndighetene som håndterer dette. Våre lokale ansatte hjelper med det som skjer på stedet og er stadig i kontakt med hovedkontoret. Du er ansvarlig for tilleggskostnader som påløper, for eksempel. helsetjenester, mat, overnatting, flybilletter eller tapt inntjening. Sørg for å spare kvitteringer som dokumentasjon til forsikringsselskapet ditt når du har kommet hjem.

Hva gjelder for reisende i såkalte risikogrupper?

Hvis du for eksempel ikke kan reise på grunn av sykdom, og har en legeattest, bør du kontakte forsikringsselskapet ditt. Så lenge Utenriksdepartementet ikke fraråder å reise til et bestemt område, gjelder de vanlige reisevilkårene ved kansellering.

Hva skjer hvis jeg avbestilte min reisen før Utenriksdepartementet kom med reiseråd?

Som reisebyrå har vi et stort ansvar for våre reisende, som vi tar svært alvorlig og følger. For å gjøre dette på en funksjonell og profesjonell måte, gjelder avbestillingsvilkår for alle turer. I tillegg følger vi utenriksdepartementets anbefalinger om reiseråd til steder, land eller lignende. Om man avbestiller en reise gjør man det rent juridisk alltid til de vilkårene og betingelsene som gjelder på det nøyaktige tidspunktet for avbestilling. Vi er alle tvunget til å følge og forholde oss til dette faktum.

 

 

Les om Golf Plaisirs reisevilkår

Avbestill din golfreise her