Kanariøyene – Ikke bare fly fra Oslo!

Til våre herlige reisemål på Tenerife kan man fly komfortabelt og direkte fra Oslo, Bergen og Stavanger. Til Gran Canaria og utrolig populære Meloneras kan man også fly direkte fra Trondheim. Men det er også alternativer for golf- og soltørste som holder til lenger nord!

Kanariøyene kalles for ”De lykkelige øyene” og det er lett å forstå hvorfor – øyene har alt man forbinder med Syden. Behagelig sommervarme og perfekt klima for golf – hele året! Gran Canaria er den mest populære øyen og det ikke uten grunn. Her finner du det komplette ferieparadiset med gylne sandstrender, shopping, uteliv, restauranter og en drøss av fantastiske golfbaner.

Med et flyprogram som strekker seg fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord er det nå muligheter for ”alle” å reise til fantastiske Gran Canaria, Meloneras med komfortabel og direkte flyreise.  Vi tilbyr avreise med direktefly fra: Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ålesund, Trondheim, Bodø og Tromsø.

Hvis du ikke finner ditt fortrukne avreisested på bestillingssiden kan du ta kontakt med vår salgsavdeling på telefon 21 01 75 88 eller info@golfplaisir.no som gjerne hjelper deg.