Nyheter hos Golf Plaisir

Våre nye reisemål

Hvert år lanserer Golf Plaisir en rekke nye, spennende golfdestinasjoner. Vår blanding av ulike destinasjoner gjør at de aller fleste finner sin favorittdestinasjon hos oss. Det er også betryggende å vite at Golf Plaisir har en golfvert på stedet på alle destinasjoner. Golfverten møter deg på flyplassen og arrangerer konkurranser, utflukter og sørger for at du får en så bekymringsfri golfferie som mulig.

Fra 20 995 ,-

Hellas, Kreta

Hersonissos

Hellas største øye er den sydligste og den mest populære blant de hundretusentalls turister som besøker de greske øyer. Her ligger også et komplett og utsøkt golfanlegg, Crete Golf Resort, med en herlig golfbane med fantastisk utsikt og et veldig lekkert golfhotell rett ved golfbanen!

Fra 17 495 ,-

Kypros, Nord-Kypros

Korineum

Korineum Golf på Nord-Kypros kan lokke med golf av ypperste klasse, men også langstrakte sandstrender med turkisblått hav. I tillegg har Kypros kanskje det mest solrike klimaet i Middelhavet. Den høye gjennomsnittstemperaturen gir en ekstra lang golfsesong med varme tidlig på våren og langt utover høsten.

Fra 43 995 ,-

Sør-Afrika, Cape Town

Stellenbosch med Safari

Golfere forbinder vanligvis Sør-Afrika med golfbaner, men for mange er det også mye annet som også tiltrekker, og en viktig komponent er safari. Har du ikke vært på safari før, vil det selvsagt gi en ekstra dimensjon til opplevelsene du kommer hjem med fra en tur til Cape Town.