Nyheter hos Golf Plaisir

Våre nye reisemål

Hvert år lanserer Golf Plaisir en rekke nye, spennende golfdestinasjoner. Vår blanding av ulike destinasjoner gjør at de aller fleste finner sin favorittdestinasjon hos oss. Det er også betryggende å vite at Golf Plaisir har en golfvert på stedet på alle destinasjoner. Golfverten møter deg på flyplassen og arrangerer konkurranser, utflukter og sørger for at du får en så bekymringsfri golfferie som mulig.

Fra 16 341 ,-

Spania, Alicante

Oliva Nova

Oliva Nova Beach & Golf Hotel befinner seg cirka en time nord for Alicante, mellom de sjarmerende kystbyene Denia og Gandia. Dette er et reisemål der du kan nyte både en golfbane designet av Ballesteros og de flotte strendene ved Middelhavet.

Fra 20 995 ,-

Spania, Tenerife

Barcelo Tenerife

Sør-Tenerife lokker mengder av soltørste nordmenn i løpet av vinterhalvåret. 5-stjerners Barcelo Tenerife ligger i Golf del Sur og man forstår ut i fra navnet at dette er en plass for golfere. Kombinasjonen med golf, varme, og havet er et vinnende konsept.

Den Dominikanske Republikk, Punta Cana

Bavaro Golf

Milevis med kritthvite sandstrender er virkelig fantastisk, og golfbanene er oppstilt som en perlesnor i turistparadiset Punta Cana. Det er uten tvil et av de mest populære strandferiestedene i Kariben og har mye av det du forbinder med en drømmeferie til den karibiske øyverden. Her finner du palmer, varme, strender, paraplydrinker, luksushotell og golfbaner.

Hellas, Kreta

Hersonissos

Hellas største øye er den sydligste og den mest populære blant de hundretusentalls turister som besøker de greske øyer. Her ligger også et komplett og utsøkt golfanlegg, Crete Golf Resort, med en herlig golfbane med fantastisk utsikt og et veldig lekkert golfhotell rett ved golfbanen!

Fra 14 995 ,-

Kypros, Nord-Kypros

Korineum

Korineum Golf på Nord-Kypros kan lokke med golf av ypperste klasse, men også langstrakte sandstrender med turkisblått hav. I tillegg har Kypros kanskje det mest solrike klimaet i Middelhavet. Den høye gjennomsnittstemperaturen gir en ekstra lang golfsesong med varme tidlig på våren og langt utover høsten.