Takk for at du fortsetter å abonnere!

Så hyggelig at du fortsatt ønsker å abonnere på Golf Plaisirs nyhetsbrev. Du vil nå motta våre eksklusive tilbud, inspirerende golfreisetips og spennende nyheter rett til din innboks.

Håndtering av personopplysninger

Når du velger å abonnere på Golf Plaisirs nyhetsbrev samler vi inn ditt navn og din epostadresse for å kunne sende nyhetsbrev til deg. Vi samler også inn informasjon om hvilken epost du velger å lese, hva du klikker på, samt tilbud du er interessert i.

Golf Plaisirs forsøker alltid å tilby den perfekte golfreisen til akkurat deg. Informasjon om din reisehistorikk, dine preferanser samt hvordan du anvender nyhetsbrevet brukes for å tilpasse innholdet i brevet til deg. På det vis kan Golf Plaisir gi deg relevant informasjon og tilby noe som passer dine interesser.

Vi anvender også informasjonen vi samler inn for å analysere, utvikle og forbedre vår kommunikasjon og våre produkter og tjenester.

Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via lenken i bunn av våre nyhetsbrev. Golf Plaisir lagrer bare din kontaktinformasjon og sender nyhetsbrev til deg så lenge som du selv vil.

Vil du vite mer om hvordan vi håndterer dine personopplysninger? Les vår fullstendig personvernerklaring her.