Delta og vinn med Golf Plaisir til La Cala!

Nå har du muligheten til å vinne en herlig golfreise til populære La Cala på Costa del Sol! Svar på tre enkle spørsmål om La Cala eller Costa del Sol og gjenkjenn den kjente golferen på det manipulerte bildet, så kan drømmereisen bli din. Vinneren får en golfreise til La Cala med hotellopphold inkludert halvpensjon og 5 heldagsgreenfees.

Delta herFørste premie

Første premie i konkurransen er en ukes ordinær pakkereise til La Cala på Costa del Sol. Reisen inkluderer: flyreisen t/r, 7 netter i dobbeltrom på hotell, halvpensjon, 5 heldagsgreenfees, transport av golf bag, flyplasstransfer, service fra vår golfvert. Reisen skal benyttes 19.- 26. februar 2022. Verdien på golfreisen er fra 13.995 kr.

Om konkurransen

Konkurransen pågår til og med den 30. oktober 2021. Alle som er over 18 år kan delta i konkurransen. Ansatte hos Golf Plaisir eller Out Of Bounds samt deres familie kan ikke delta i konkurransen. Eventuell skatt på premien betales av vinneren selv. Premien kan ikke byttes mot kontanter.

Hver deltager kan kun være med i konkurransen en gang. Om flere enn en deltager lykkes med å prikke inn riktig svar vil konkurransen avgjøres ved hjelp av utslagsspørsmål. En jury bestående av ansatte hos Golf Plaisir og Out Of Bounds velger det beste svaret på eventuelle ekstra utslagsspørsmål. Juryens beslutning kan ikke overklages.

Håndtering av personopplysninger

Når du er med i vår konkurranse registrerer vi ditt navn og din e-postadresse for å kunne sende nyhetsbrev til deg. Vi registrerer også opplysninger om hvilke e-poster du velger å lese, hva du klikker på samt hvilke tilbud du er interessert i. Golf Plaisir etterstreber alltid å tilby den perfekte golfreisen for nettopp deg. Opplysninger om din reisehistorikk, hva du foretrekker samt hvordan du bruker nyhetsbrevet benyttes derfor til å tilpasse innholdet i det vi sender til deg. På den måten kan Golf Plaisir gi deg relevant informasjon og tilbud som passer deg og dine interesser. Vi bruker også opplysningene vi samler inn for å analysere, utvikle og forbedre vår kommunikasjon og våre produkter og tjenester. Du kan når som helst stoppe nyhetsbrevene via en lenke i bunnen av hvert nyhetsbrev. Golf Plaisir sparer bare dine kontaktopplysninger og sender nyhetsbrev til deg så lenge du selv ønsker det.

Vil du vite mer om hvordan vi håndterer dine personopplysninger?

Les mer om vår personopplysningspolicy

Har du spørsmål?

Kontakt oss gjerne på 21 01 75 88 eller send en e-post på info@golfplaisir.no