Costa Ballena

Costa Ballena

Kan golf i Spania bli bedre enn dette?

Golf i Spania er herlig. Strålende sol, glitrende hav og hele 27 herlig golfhull – visst høres det fantastisk ut? Costa Ballena, med beliggenhet på den spanske atlanterhavskysten rett sør for Sevilla er et perfekt golfreisemål for den som elsker feriegolf av høy klasse!

Kyststrekningen kalles for lysets kyst, mest sannsynlig fordi solen henger igjen på himmelen litt lengre enn på den spanske vestkysten som vender mot Atlanterhavet og her er forholdene perfekte for golf i Spania. Her er tempoet litt tregere, paellaen litt mer genuin, sherryen litt bedre og prisnivået bedre enn på mange andre turistmål hvor en kan spille golf i Spania. Costa de la Luz har veldig god standard på sine golfreisemål og Costa Ballena er absolutt en av de beste. Drøyt en time sør fra Sevilla, mitt i sherryens land finner man det lille ferieanlegget Costa Ballena – her bor man rett ved golfbanen og havet. Et aldeles utmerket golfreisemål som passer alle som elsker sol, hav og herlig golf under den behagelig solen i Spania!

Fakta

GolfvertJa
Golf AcademyNei
Baner i nærområdet10
Avstand golfbane0 m
Avstand flyplassAeropuerto de Sevilla, 120 km
Nærmeste byRota 10 km, Jerez de la Frontera 30 km
ArrangementerKonkurranser, utflukter m.m.

Hva er inkludert i denne reisen?

7 netter i dobbeltrom
7 frokoster og 6 middager
5 heldagsgreenfee på Costa Ballena Ocean Golf Club
ubegrenset greenfee på Costa Ballenas par 3-bane
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon20.2℃

Costa Ballena Ocean Golf Club

Costa Ballena Ocean Golf Club er et utmerket golfanlegg. Banen har en veldig hyggelig 27-hullsbane og dessuten en morsom korthullsbane på 9 hull. Alt er konsentrert omkring det hyggelige klubbhuset med utsikt over den enorme rangen og havet. Banen har eksistert en stund nå, fra begynnelsen besto Costa Ballena av en 18-hulls bane som senere ble utvidet til 27 hull. Banen er flat og det er ikke nødvendig med en golfbil for å få en fantastisk opplevelse. Alle tre 9-hulls sløyfene starter rundt klubbhuset, noe som gjør det enkelt å variere golfbanen under oppholdet. Den “gamle” banen, hull 1-18, tilbyr en variert parkbane omgitt av palmer, oliventrær, busker og til og med litt vann. Golfbanen er generøs, men banen er ikke enkel å mestre, vanskelighetene ligger hovedsakelig i lengden på noen hull – blant annet på det syvende hullet som er et langt par fire. Her er en god drive fra utslaget nødvendig for å gi sjansen for et godt resultat. De første ni hullene er litt enklere enn de siste ni hullene, hvor du også spiller noen hull langs sjøen.

Costa Ballenas hull 19-27 starter ved klubbhuset og hotellet du bor på. De er litt finere enn hull 1-18 hvor banen er enda litt bredere og hindringene litt mindre. Disse hullene er av lignende park karakter og ligger mer i innlandet.

Treningsområdene på Costa Ballena er blant de beste vi kan tilby, rangen er stor og ligger vakkert til med utsikt over havet, og i tillegg er det en fin korthullsbane med hull rundt 100 m som er verdt et besøk eller to. Costa Ballena Ocean Golf Club tilbyr åpenbart bespisning på klubbhuset, her kan du nyte noe kaldt etter runden og se ut over rangen og havet!

Fakta

Antall hull 27 + 9 par 3-hull
Banekarakter Parkbane
Banefakta Los Olivos, par 36 3203 3037 2678 2578
Las Palmeras, par 36 3099 2932 2637 2541
Los Ficus, par 34 2599 2530 2413 2257
Drivingrange Stort drivingrange med utslag fra teppe og gress.
Banedesign José-Maria Olazabal

Barcelo Costa Ballena Golf & Spa

Barcelo Costa Ballena Golf & Spa er et utmerket golfhotell med beliggenhet rett ved golfbanen med nærhet til havet. Hotellet ble totalrenovert i 2018 og opprettholder en meget god 4-stjerners standard. Den er bygget i lave høyder langs hull 19. på Costa Ballena Ocean Golf Club. Hotellet har 228 lyse og friske rom, alle med balkong / terrasse med utsikt over hotellets svømmebasseng og golfbane. Barcelo Costa Ballena er et karakteristisk golfhotell som er perfekt for en vellykket golfferie. Store panoramavinduer som vender mot golfbanen, skaper en nydelig golffølelse allerede i lobbyen. Det samme gjelder for den hyggelige restauranten som tilbyr lokale delikatesser blandet med inspirasjon fra alle verdenshjørner. For de som er sår i kroppen etter å ha spilt mye golf, er vi glade for å anbefale et besøk til hotellets koselige spa.

Vil du utforske det lokale området er stranden en kort spasertur unna, eller hvorfor ikke gjøre en ekskursjon til Jerez de la Frontera? Det er både shopping, massevis av tapasrestauranter og hyggelige smug å tusle rundt i. Ikke glem å besøke en av de store sherrybodegaene, du er tross alt i sherryens hjem. Vi anbefaler virkelig en utflukt eller to under oppholdet for å oppleve det ekte Spania som man møter i denne delen av landet!

Fakta

Standardstarstarstarstar
BeliggenhetLangs fairwayen på Costa Ballenas hull 19.
Rom228 stk. Alle rom med AC, safe, minibar og terrasse/balkong.
FasiliteterUtendørsbasseng, spa, treningsstudio, restaurant og bar.
WifiTrådløs internettilkobling uten ekstra kostnad.

Costa Ballena Ocean Golf Club

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.