Kampanje Kanariøyene

Frem til årsskiftet vil vi i Golf Plaisir kontinuerlig legge mye fokus på alle våre golfdestinasjoner til Kanariøyene. Tanken er at denne kampanjesiden skal være en samlingsside der du kan delta i alle tilbud, men også annen nyttig informasjon om golf på Kanariøyene. Vår gratis kansellering inntil 30 dager før avreise gjelder alle golfdestinasjoner vi har til Kanariøyene.

Kampanjepris til Buenavista, Tenerife

Buenavista er et av våre favorittreisemål. Med sin perfekte beliggenhet helt nede ved kystlinjen til Atlanterhavet på den nordre delene av Tenerife tilbyr Buenavista en mektig opplevelse. Nyt naturen, golfbanen og det herlige hotellet.

Spar 1000 kr og få en ekstra greenfee på kjøpet når du bestiller din reise til Buenavista! Inngang til spa-avdelingen er inkludert under hele uken.
Tilbudet gjeller frem til 31 oktober.

 

Les mer om Buenavista

Fri avbokning

Full frihet frem til 30 dager før avreise

Vi i Golf Plaisir vil at du skal kunne se frem imot og glede deg til golfreisen akkurat som vanlig. Det er viktig for oss at du ikke føler noe uro for at turen vil bli avsluttet, eller at du føler deg økonomisk tvunget til å reise på noe du ikke er komfortabel med.

 

Full frihet frem til 30 dager før avreise

Kampanjepris til Meloneras, Gran Canaria

Meloneras Golf er en av Golf Plaisirs bestselgere med en fantastisk vakker golfbane. Her kan du velge mellom to topphoteller Lopesan Baobab eller Lopesan Villa del Conde.

Spar mellom 1400 og 1800 NOK på reisen din til Meloneras! Tilbudet gjelder til 30. september.

 

Les mer om Meloneras