Vinn en golfreise til Gran Canaria!

Nå har du sjansen til å vinne en reise til fantastiske Gran Canaria – en premie som varmer, og samtidig vedlikeholder golfsvingen i de kalde vintermånedene!

Gran Canaria er feriefavoritten som har alt – et herlig klima året rundt og med det meste av det en forventer at en ferie skal inneholde. Den solsikre sydkysten frister med fine sandstrender, men Gran Canaria byr på mer enn som så – her venter spennende natur, fine småbyer og et variert utvalg av aktiviteter. Øya tilbyr også flere herlige golfbaner, og i premien ligger 5 runder golf på en av Gran Canarias beste golfbane; Meloneras Golf Club.

Konkurransen pågår til og med den 31. mai 2020. Førstepremien er en reise til Gran Canaria, sponset av Golf Plaisir.

Lykke til!

Om konkurransen

For å være med i trekning må du svare på tre spørsmål om Golf Plaisir. Hvis du syntes spørsmålene er vanskelig å svare på, anbefaler vi at du ser etter svarene på vår hjemmeside – www.golfplaisir.no.  Konkurransen avsluttes med et utslagsspørsmål hvor du skal gjette hvor mange reisende Golf Plaisir hadde fra Skandinavia i 2019.

Premien inkluderer

Flyreise t/r, bagasje, mat og golfbag på fly, flyplasstransfer t/r, 7 netter på Lopesan Baobab Resort, halvpensjon: frokost og middag, 5 stk. heldagsgreenfees på Meloneras Golf Club for 1 person.

Konkurranseregler

Alle som er over 18 år kan delta i konkurransen. Ansatte i Golf Plaisir eller deres slektninger kan ikke delta i konkurransen. Premien kan ikke byttes mot kontanter. Du kan kun delta i konkurransen én gang. Hvis flere svar sendes inn fra samme person, vil kun det første svaret bli registrert. Med deltagelse i konkurransen godtar konkurrenten at hans personlige data blir lagret og kan brukes av Golf Plaisir og Norsk Golf til markedsføringsformål. Golf Plaisir og Norsk Golf behandler personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven. Vinneren vil bli varslet via e-post og kan også bli publisert på Facebook og i vårt nyhetsbrev. Premien er kun gyldig på Golf Plaisirs ordinære avganger til Gran Canaria i deres vinter/vår-program 2020-21.