Golf i Andalucia

Andalucía er Spanias nest største region og definitivt den hotteste når det gjelder golfturisme med over 100 golfbaner. Kysten strekker seg fra Almeria i øst og helt til den portugisiske grensen i vest. Det mest populære er Costa del Sol hvor golfbanene er som en streng med perler langs kysten fra Malaga i begge retninger. Kjente golfområder er klassiske Marbella og Sotogrande. Ikke så rart at folk ofte snakker om området som Costa del Golf.

Costa de la Luz eller lyskysten strekker seg fra den mektige Gibraltar-klippen til Huelva og grensen til Portugal. I tillegg til en rekke gode golfbaner som Costa Ballena, Montecastillo og El Rompido, er det også sherrybyen Jerez og den verdensberømte skinken Pata Negra. Alle åtte provinser i Andalucía kan skryte av virkelig gode golfbaner, og Real Sevilla er hovedstadens stolthet. Går du nordøst for Malaga, kommer du til Almerimar Golf som i mange år har vært en favoritt blant skandinaviske golfere. Andalucía har ikke bare golf og kanskje Spanias beste klima, men er også rik på kultur og naturopplevelser.

Montecastillo, Costa de la Luz

Montecastillo Golf Resort finner du rett utenfor den koselige byen Jerez de la Frontera og er et fantastisk golfanlegg. Her skinner solen så å si alltid på det herlige golfhotellet og ikke minst den flotte golfbanen.

Les mer om Montecastillo

 

Quiz Andalucia

Kan du like mye som du tror om golf og kultur i Andalucía? Bli med på quizen og test din kunnskap her. Del gjerne lenken med vennene dine og se hvem som kan mest.

Til Quiz

Costa Ballena, Costa de la Luz

Strålende sol, glitrende hav og hele 27 herlig golfhull! Costa Ballena, med beliggenhet på den spanske atlanterhavskysten rett sør for Sevilla er et perfekt golfreisemål for den som elsker feriegolf av høy klasse!

Les mer om Costa Ballena

 

Golf Plaisir tester

Golf Plaisirs testpatrulje besøker Montecastillo. Blant annet vil du oppleve Johans super-duper sandwich, skumle spa-scener, en utfordring på hull nr. 18, en annen test av rommene.

Se video her

La Cala, Costa del Sol

I hjertet av Costa del Sol, med beliggenhet mellom Fuengirola og Marbella ligger La Cala Golf Resort. En fullbyrdes golfresort med hele tre 18-hullsbaner og et utmerket golfhotell rett ved klubbhuset.

Les mer om La Cala

 

Almerimar, Costa del Sol

Almerimar har vært et feriested for skandinaviske golfere i over 30 år. Spanias beste klima og den avslappende atmosfæren har lokket tusenvis av golfere på jakt etter den optimale golfdestinasjonen.

Les mer om Almerimar

 

El Rompido, Costa de la Luz

I den vestlige delen av Anadalusia, bare 30 minutter fra den portugisiske grensen, ligger det herlige 36-hullsanlegget – El Rompido. Spill og nyt banene og den urørte naturen.

Les mer om El Rompido

 

Nuevo Portil, Costa de la Luz

Nå åpner vi nok et golfparadis på Costa de la Luz. Nuevo Portil blir et av våre mest «verdi for pengene»- reisemål med førsteklasses boende, semi all-inclusive og fritt spill.

Les mer om Nuevo Portil