Året som gikk 2022

– Et år med lysglimt, uroligheter og menneskelig lidelse

Det er vanskelig, om ikke umulig, å ikke innlede med at våre tanker først og fremst går til de som ikke er så heldige og akkurat nå gjennomgår noe man aldri hadde trodd skulle skje. En fullskala russisk invasjon av Ukraina har, og fortsetter å skape menneskelig lidelse på nivåer som er vanskelig å ta innover seg. Dette gjelder både for alle som er direkte berørt og for de som indirekte og av ulike årsaker får en endret livssituasjon.

Reiselivsbransjen har slitt seg gjennom kriser tidligere og vil helt sikkert måtte gjøre det igjen. I tråd med lettelsene av covid-restriksjonene i Norden og på mange av destinasjonene vi tilbyr, kunne vi tidlig merke at det var et voksende behov for å reise og spille golf. Bestillingene kom tilbake i et raskt tempo, selv om det i utgangspunktet var et godt stykke fra normale nivåer. I starten merket vi at mange valgte å bestille reisen tett opp mot avreise, men nå ser vi et mer normalt bestillingsmønster som vi kjenner igjen fra tiden før covid.

Vi er ekstremt takknemlige for at vi, takket være sterke eiere, har hatt gode muligheter til å ta vare på alle våre reisende og ansatte under pandemien. Det har også gitt oss muligheten til å fortsette å investere i virksomheten vår i den perioden vi mer eller mindre stod stille, noe vi har hatt glede av i løpet av dette året når reising virkelig har begynt å hente seg inn.

Bedre anmeldelser og tilbakemeldinger

Vi er spesielt glade for at våre gjester også i år er fornøyde med golfreiseopplevelser med Golf Plasir. Dette til tross for at flere av våre golfresorter, akkurat som oss, har måtte takle utfordringer for å sikre god standard på overnatting, mat og golfbane.

Våre kundekonsulenter sammen med opplevelser på destinasjonene ledet av våre golfverter har fått svært gode tilbakemeldinger. En lang rekke skriftlige og positive anmeldelser vitner om at dere føler at vi er der for dere, noe vi verdsetter og prioriterer veldig høyt.

Mange av dere har også møtt oss på svensk jord i forbindelse med Golf Plaisir Reisetouren, som på kort tid har vokst frem til å bli en anerkjent golfturnering på det svenske markedet. I 2022 arrangerte vi rundt 20 turneringer, og nå satser vi videre og planlegger for rundt 30 turneringer over store deler av Sverige til neste år. Vel møtt!

Annerledes er den nye normalen

Vi skrev i fjorårets spalte at annerledes er den nye normalen, og det må vi nok gjøre igjen i år. Det kommer helt sikkert både utfordringer og overraskelser i 2023, men vi har 30 års erfaring, samt en sterk og sikker eier som gjør at vi føler oss godt rustet til å fortsette å utvikle oss i riktig retning. Vi håper at vi har din tillit til å arrangere din neste golfreise og gleder oss til å se deg på en av våre turneringer på svensk jord i 2023.

Sammen ser vi frem til golf- og reiseåret 2023, vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!

 

Mattias Damberg
Manager, Golf Plaisir Golfreiser

mattias.damberg@golfplaisir.se