Sør-Afrika

Sør-Afrika er et herlig og mangfoldig land med mange muligheter for fremragende golf og minneverdige opplevelser. Landet har noen av verdens beste golfbaner og de fleste er dekket i vårt program. Spill på en av verdens beste baner på Fancourt, eller nyt golf på Gary Player Country Club etterfulgt av safari på ettermiddagen i Sun City. Legg så til fantastiske strender, en rik historie, spennende gastronomi og vin i verdensklasse.

Golfreiser til Sør-Afrika er noe av det mest optimale man kan oppnå som en nysgjerrig golfspiller. Den unike muligheten til en kombinasjon av golf og noen av verdens beste golfbaner med safari, fine strender, og en gastronomi i verdensklasse har fått mange nordmenn til å titte på Sør-Afrika når golfreisen skal bestilles.

Når du tenker på golf i Sør-Afrika, så har du nok hørt om baner som Fancourt, Leopard Creek og Pinnacle Point. Alle er golfbaner som garantert vil gi deg en golfopplevelse for livet.

Men det å kombinere golf på Gary Player Country Club med safari i Pilanesberg National Park på ettermiddagen i Sun City, er kanskje den ultimate Sør-Afrika pakken. Hvis du heller foretrekker late dager i tropisk klima med luksureriøse hotell og klandrefri service, er kanskje en reise til KwaZulu-Natal mer for deg?

Rovos Rail med Golf Plaisir

Hos Golf Plaisir er en av de mest populære produktene i Sør-Afrika Rovos Rail – bedre kjent som The most luxurious train in the world. Her ombordstiger du et old-school luksus tog, som frakter deg rundt i landet, gjennom nasjonalparker og ut til noen av landets beste golfbaner. En unik opplevelse, som man sent vil glemme.

Utover det har vi en rekke rundreise-forslag, hvor du kan kombinere noen av de beste golfbaner i Sør-Afrika med vin og safari-opplevelser. Vi har muligheten til å skreddersy din golfferie i Sør-Afrika helt etter dine ønsker, slik at du får den ultimate golfopplevelsen.

Våre destinasjoner i Sør-Afrika

Sør-Afrika

Cape Town

De fleste som drar til Sør-Afrika besøker vanligvis Cape Town eller Western Cape, og da som oftest det velkjente vindistriktet Stellenbosch. Det er rundt 40 golfbaner i området rundt Cape Town. Du finner blant annet Sør-Afrikas eldste golfklubb, Royal Cape, som åpnet allerede i 1885.

Sør-Afrika

KwaZulu-Natal

Spille golf i KwaZulu-Natal er for mange en drøm. Kombiner de fine golfbanene i det tropiske klimaet med luksureriøse hotell og klandrefri service!