Enkeltrom

For alenereisende gir enkeltrom muligheten til å nyte sin egen tid og reflektere uten å bli forstyrret. Det er et sted hvor man kan være seg selv og samle energi etter en dag med golf og opplevelser. Det gir plass til avkobling, meditasjon og kontemplasjon, noe som kan være gunstig for mental helse og velvære. Sosialt samvær er for det meste veldig hyggelig, men når man reiser alene kan det også være ganske slitsomt, og man vil kunne snorke i fred, uten å måtte høre kommentarer om det dagen derpå. Hvor mange reiser har du unnlatt å bli med på fordi enkeltromstillegget har vært for høyt? Tenk om det fantes en løsning på det.

Her lister vi opp våre destinasjoner og hoteller hvor vi tilbyr enkeltrom nesten uten tillegg i det hele tatt. Her får du valuta for pengene!

TUNISIA, HAMMAMET – CITRUS GOLF

Sindbad Hotel

Enkeltrom om høsten for bare en krone. Bestill før 26. juni.

Sindbad er et 5-stjerners strandhotell som er utrolig populært. Dette privateide hotellet er relativt lite og tilhører ikke noen internasjonal hotellkjede. Faktumet at eieren Philippe er halvt svensk og halvt tunisisk, gir en garanti for at de har forståelse og kunnskap om hva nordiske gjester krever og forventer.

 

Les om våre reiser til Citrus Golf