Golf i Abu Dhabi

Med en golfferie i Abu Dhabi har du mulighet for å kombinere en herlig badeferie på luksushoteller med spill på noen av verdens beste golfbaner. Alt sammen i et skjønt og behagelig klima.

Abu Dhabi er en av de syv emiratene, som til sammen utgjør De Forente Arabiske Emirater. Regionen er kjent for sine oljeressurser og landet har på få år forvandlet seg fra å være et lite fiskevær til en stor metropol med mengder av luksushoteller, imponerende bygninger og ikke minst de imponerende lange strandpromenadene.

Golfen har også gjort sitt inntog i Abu Dhabi og man finner i dag tre golfbaner av høy internasjonal klasse. Den mest kjente er kanskje Abu Dhabi Golf Club med sitt ikoniske klubbhus formet som en kjempe falk med spredte vinger. På Abu Dhabi Golf Club spilles Abu Dhabi HSBC Championship hvert år som en del av Europatouren.

En annen fantastisk golfbane i Abu Dhabi er Saadiyat Beach Golf Club, hvor du spiller helt ute ved Persiabukten. Med Golf Plaisir bor du på det nærliggende 5-stjerners Saadiyat Rotana Resort, som ligger helt ned til stranden og som derfor er en perfekt mulighet for å kombinere en badeferie med golf i verdensklasse.

Sist men ikke minst så har vi Yas Links på programmet. Yas Links regnes av blant annet Golf Digest for å være blant de 50 beste golfbaner i verden og er helt klart en golfbane man bør spille hvis man er på golfferie i Abu Dhabi.

 

 


Ting å gjøre i De Forente Arabiske Emirater

UAE er så mye mer enn Dubai. Aldri mer enn to timers reise fra Dubai finner du seks andre emirater å oppsøke. Følg med til den minst like futuristiske hovedstaden Abu Dhabi. Spasere langs Fujairahs kritthvite paradisstrender. Bli fascinert av av Ras Al Khaimahs 7000 år lange historie og majestetiske fjellkjeder. Besøk Sharjah, landets kulturelle sentrum, med sine mange muséer og orientalske severdigheter. Eller sug til deg den rolige atmosføren i sjarmerende Ajman og Umm al-Qaywayn.

Les mer om alt som finnes å gjøre i De Forente Arabiske Emirater på Visit UAEs hjemmeside.