?>

Golf i Egypt

Egypts historie er nesten uslåelig med sine pyramider, sfinxer, museer og store moskeer. Alt dette er tilgjengelig for deg når du reiser til Egypt med Golf Plaisir. Selvfølgelig spiller du mye golf på golfbanen som kan sammenlignes med de aller beste. Etter golfen kan det være fint med litt kultur, sol og bad. I Egypt finner du de meste for de fleste.

Egypt har bare over 20 golfklubber som er geografisk konsentrert i noen områder. Byen Kairo har nesten halvparten av golfbanene, og flere av dem som ligger i Kairos forsteder, er av overraskende god standard. Hva med følgende designere og Cairo golfbaner; Katameya Dunes – Nick Faldo, Hilton Pyramides – Carl Litton og Allegria – Jack Nicklaus. Flere av golfbanene har overnatting rett ved golfbanen, noe som gjør Kairo til et meget interessant golfreisemål. Bo på et herlig feriested og spille golf om dagen, mens du har den spennende byen med alle severdighetene i nærheten. Hvis du vil kombinere dette med bad så er det to gode golfanlegg bare 90 minutter fra flyplassen. Stella di Mare og Al Sokhna golfklubb er begge strandferiestedene.

For de som virkelig ønsker å kombinere golf og bad, er det en gruppe golfbaner i Hurghada. Det er her eller til Sharm El Sheikh som de fleste skandinaviske turister reiser når de spiller golf i Egypt. Hurghada har et perfekt klima som et vinterreisemål. Det er kanskje ikke så godt kjente golfbanedesignere som har designet golfbanene her som i Kairo, men alle golfbanene er veldig bra. Forskjellen er ofte at de er bygget som en helhet. Det er ikke bare golf uten innkvartering, stranden, service, alt i ett som gjør det enkelt å trives. De fire golfresortene langs denne fine kysten er Makadi Bay, El Gouna, Steigenberger og Soma Bay.