Costa Navarino

Costa Navarino

En av Europas beste golfresorter!

Denne golfresorten er noe av det beste og mest populære golfreisemålet vi har! Langt ute på Peloponnesos, der det er som vakrest, ligger denne resorten med sine to sanseløst fantastiske golfbaner. Dette er Hellas eneste ordentlige superanlegg!

Den store greske skipsrederen Vasilios Konstantakopoulos (1935-2011) hadde en barndomsdrøm – å reise tilbake til sitt vakre fødested for å bygge det optimale feriestedet med tilhørende golfbaner. Har man en stor drøm så koster det også. Det krevdes 1 600 ulike kontrakter for å kjøpe 2 500 hektar land langs kysten, men nå er drømmen sann – resorten er så mye mer enn bare golf og ypperlig boende. Hele kystlinjen kryr av små, koselige viker og her er det også mye å oppleve for den kulturinteresserte. Kalamata-regionens kulturarv går over 4 500 år og her kan du se neolittiske bosetninger, mykenepalasser, bysantinske kirker og middelalderske slott. Kan det bli bedre?

 

Fakta

Golfvert Ja
Golf Academy Ja
Baner i nærområdet 2
Avstand flyplass Kalamata Airport, 48 km
Nærmeste by Kalamata, 52 km
Arrangement Turneringer, utflukter m.m.

Hva er inkludert i denne reisen?

7 netter i dobbeltrom
7 frokoster og 5 middager
5 stk. 27-hullsgreenfee
del i golfbil ved spill på Bay Course
leie av golfkøller
fly
flyskatt
flyplasstransfer
service av vår golfvert og pro

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon29℃

Costa Navarino Golf

Costa Navarino har to 18-hullsbaner; The Dunes Course og The Bay Course. Rett inntil det lukseriøse hotellet ligger The Dunes Course som er designet av den tidligere Ryder Cup-kapteinen og vinner av US Masters, Bernhard Langer. Banen ligger naturlig til i den typisk greske naturen med oliven- og sitronlunder. Flere hull går langs en liten elv som slingrer seg frem gjennom landskapet og nærheten til havet er slående. Det finnes mange fantastiske golfhull, men signaturhullet er hull 2. Panoramautsikt fra tee ned mot havet gjør dette par 4-hullet til noe annerledes og ekstra. Det finnes fem par-5 hull og fem par 3-hull, noe som gjør banen tilgivende for de langstslående på grunn av bra med birdiesjanser, men også den med litt høyere handicap kan få god uttelling på alle par 3-hullene. Golfbanene og hotellet har fått mange utmerkelser gjennom årene. I golfsammenheng er IAGTO Awards «Golf Resort of the Year 2017» noe som er verdt å nevne.

Den andre golfbanen; The Bay Course ligger 7 km fra hotellet og er designet av ingen andre enn Robert Trent Jones Jr. The Bay Course ligger fantastisk vakkert til med utsikt over havet på dem alle fleste hullene. Spiller man banen på ettermiddagen får man garantert oppleve en av de vakreste solnedgangene som finnes.  Denne banen er noe kortere og kan oppleves som litt mer teknisk og premierer ofte den som planlegger vært slag. På The Bay Course er golfbil obligatorisk og inngår i reisens pris.

Etter at man har nyt dagen på en av de herlige golfbanene kan det være greit å vite at det 3 500 kvadratmeter store klubbhuset som ligger ved The Dunes Course har en herlig terrasse. Der blir man fort sittende, forstummet av den magiske utsikten over golfbanen og hele området.

Fakta

Antall hull 36
Banekarakter Seaside-/Parkbaner
Banefakta The Dunes Course, Par 72 6018 5702 5294 4852
The Bay Course, Par 71 5614 5232 4825 4408
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra gress.
Banedesign Bernhard Langer och Robert Trent Jones Jr.
Greenfee På Costa Navarino inngår 27-hålsgreenfee. De ekstra 9 hullene bookes etter avsluttet ordinær runde og er avhengig av plass på banen.
Informasjon På Bay Course er det obligatorisk med golfbil som inngår i reisens pris. Ved spill på Dunes Course låner våre gjester golftralle kostnadsfritt.

The Westin Costa Navarino

Det finne to luksushoteller på området og vi bor på Westin-hotellet som er 5-stjerners. Westin Costa Navarino er en resort av veldig høy klasse med herlig og avslappende golfatmosfære. Det finnes mange ulike restauranter på området som byr på alt fra italiensk til japansk mat, så vel som lokale delikatesser på den populære restauranten Moria. Hotellet har et gedigent spa-anlegg med vekt på «Anazoe», som er basert på gammel visdom og moderne vitenskap. Du finner også et oppvarmet innendørsbasseng for den som ikke vil bli massert og smurt inn i olivenolje. For den som fortsatt er pigg etter dagens golfspill finnes det et ‘Sport & Entertainment’-senter med en mengde ulike aktiviteter. Hvorfor ikke avslutte dagen med tennis, squash, bowling eller en sykkeltur?

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhet På The Dunes Course, ved havet
Rom 445. Alle rum med AC, både dusj og badekar, safebox, minibar, hårføner, strykejern mm. Det finnes mulighet å oppgradere til rom med havsutsikt.
Fasiliteter Innen- og utendørsbasseng, , restauranter, barer, tennis, sykkel, spa, gym mm.
WiFi På hotellet og i klubbhuset finnes det trådløs oppkobling til internett uten ekstra kostnad.
Turistskatt Fra og med januar 2018 tar Hellas ut en turistskatt for hotellopphold. Denne skatten legges på regningen og betales til hotellet ved utsjekking. Turistskatten er 4 euro per rom og overnatting.

Costa Navarino

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.