La Sella

La Sella

Golf i nasjonalparken

Helten og Ryder Cup kapteinen José Maria Olazabal gjorde ikke bare et mirakel med det Europeiske laget i Chicago høsten 2012. Han har også skapt et antall veldig fine golfbaner. En av disse er 27-hullsanlegget La Sella Golf Course som ligger nord for Alicante.

Ved foten av fjellet Montgó, midt mellom Alicante og Valencia ligger La Sella i nasjonalparken med samme navn. La Sella er et komplett golfanlegg; 27 hull designet av José-Maria Olazabal, fine treningsområder i en herlig natur, alt et steinkast fra det komfortable femstjernershotellet. Vil du ta en pause fra golfen har du kort vei til to byer, Denia er den litt større med shopping og noen veldig gode restauranter eller rolige Javea med fine strender for behagelige stunder på dagen som på kvelden.

 

 

Fakta

Golfvert Ja
Golf Academy Nei
Baner i nærområdet 10
Avstand flyplass Alicante Airport, 100 km
Avstand golfbane 0
Nærmeste by Dénia, 7 km
Arrangementer Konkurranser, utflukter mm.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 12 495,-

7 netter i dobbeltrom
7 frokoster og 5 middager
5 heldagsgreenfee
flyg
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon32.9℃

La Sella Golf

Går det å finne en god golfbane i Spania som ikke er omringet av hus? Ja, faktisk! José-Maria Olazabals skapelse ligger vakkert innlemmet i naturreservatet Montgó uten et eneste hus langs banen. Banens tre nihulls-sløyfer er oppkalt etter ulike vinder. Den første sløyfen heter Le beige – den varme vinden fra Sahara på det Valencianske språket, og her har man fin utsikt over nasjonalparken og lay-outen gjør at man ofte har brukt for alle køllene i bagen.

Den andre sløyfen, Gregal, er oppkalt etter den vinden man i antikken benyttet for å segle til Hellas. Her er det mer vann i spill og de siste hullene byr på en spennende avslutning. Den siste og nyeste sløyfen heter Mestral, oppkalt etter vinden i nord og her får man spektakulær utsikt over havet, Segariafjellet og naturparken Montgó. La Sella Golf har også et gedigent treningsområde og en bra drivingrange.

 

Fakta

Antall hull 27
Banekarakter Parkbane
Banefakta Llebeig, Par 36 3166 3074 2648
Gregal, Par 36 3123 3039 2602
Mestral, Par 36 3052 2788 2294
HCP-grense 54
Banearkitekt José-Maria Olazabal

Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa

Hotel Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa får den mest kresne gjesten til å trives som en fisk i havet.  Hotellet ligger ved Montgó nasjonalpark, bare 10 minutter fra strendene i Denia og Javea og bare et steinkast fra første tee på La Sella Golf Course. Her finnes alle tenkelige bekvemmeligheter som gratis WiFi, safe, satellitt-TV, terrasse med utsikt, romservice, parkering, bilutleie, gavebutikk, restauranter, møtefasiliteter, basseng (og en bar i bassenget), treningsrom og selvfølgelig et fortreffelig spa.

Hovedrestauranten på hotellet heter Brasserie Montego og her serveres frokost og buffémiddagene. En av middagene i vår halvpensjon spiser vi på den trivelige thairestauranten Segaria. I den store lobbyen finner vi den hyggelig lobbybaren som er et populært tilholdssted etter middagen. Det går mye i spansk fotball, men de har også Golf Channel som viser de fleste store golfturneringer. Noen kilometer unna ligger den lille, men veldig koselige havnebyen Denia. Her er det flere restauranter å velge i og her blir du neppe misfornøyd med maten. I Denia finner du flere restauranter med Michelin-stjerner enn i selveste Valencia som anses som en ordentlig gourmet-by!

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhet På golfbanen, vegg-i-vegg med klubbhuset
Rom 186 stk. Alle rom med dusj/badekar, hårføner, satellitt-TV, telefon, AC, safe, minibar, strykejern og gratis wifi.
Fasiliteter Restauranter, barer, butikk, utendørsbasseng, spa, gym mm.
Wifi På hotellet finner du trådløst internett som kan benyttes uten ekstra kostnad.

La Sella Golf Movie

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.