Long Stay på La Sella

La Sella

Long Stay i nærheten av Dénia!

Helten og Ryder Cup kapteinen José Maria Olazabal gjorde ikke bare et mirakel med det Europeiske laget i Chicago høsten 2012. Han har også skapt et antall veldig fine golfbaner. En av disse er 27-hullsanlegget La Sella Golf Course som ligger nord for Alicante.

Ved foten av fjellet Montgó, midt mellom Alicante og Valencia ligger La Sella i nasjonalparken med samme navn. La Sella er et komplett golfanlegg; 27 hull designet av José-Maria Olazabal, fine treningsområder i en herlig natur, alt et steinkast fra de komfortable leilighetene. Vil du ta en pause fra golfen har du kort vei til to byer, Denia er den litt større med shopping og noen veldig gode restauranter eller rolige Javea med fine strender for behagelige stunder på dagen som på kvelden.

 

 

 

Fakta

Golfvert Ja
Golf Academy Nei
Baner i nærområdet 10
Avstand flyplass Alicante Airport, 100 km
Avstand golfbane 0
Nærmeste by Dénia, 7 km
Arrangementer Turneringer, utflukter mm.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 17 995,-

28 netter i leilighet
28 frokoster og 2 middager eller selvhushold*
16 heldagsgreenfee
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon22.7℃

La Sella Golf

Går det å finne en god golfbane i Spania som ikke er omringet av hus? Ja, faktisk! José-Maria Olazabals skapelse ligger vakkert innlemmet i naturreservatet Montgó uten et eneste hus langs banen. Banens tre nihulls-sløyfer er oppkalt etter ulike vinder. Den første sløyfen heter Le beige – den varme vinden fra Sahara på det Valencianske språket, og her har man fin utsikt over nasjonalparken og lay-outen gjør at man ofte har brukt for alle køllene i bagen.

Den andre sløyfen, Gregal, er oppkalt etter den vinden man i antikken benyttet for å segle til Hellas. Her er det mer vann i spill og de siste hullene byr på en spennende avslutning. Den siste og nyeste sløyfen heter Mestral, oppkalt etter vinden i nord og her får man spektakulær utsikt over havet, Segariafjellet og naturparken Montgó. La Sella Golf har også et gedigent treningsområde og en bra drivingrange.

 

Fakta

Antall hull 27
Banekarakter Parkbane
Banefakta Llebeig, Par 36 3166 3074 2648
Gregal, Par 36 3123 3039 2602
Mestral, Par 36 3052 2788 2294
HCP-grense 54
Banearkitekt José-Maria Olazabal

The Residences La Sella

Et opphold på La Sella Golf Resort & Spa gjør at også den mest kresne golferen trives som en fisk i havet. Våre Long Stay-gjester bor på The Residences La Sella ved nasjonalparken Montgó, bare 10 minutter fra strendene i Denia og Javea og et steinkast fra første tee på La Sella Golf.

På The Residences La Sella kan du bo i romslige leiligheter større enn de normale hotellrommene på La Sella. Her finnes et separat soverom, et lite kjøkken og en spisestue. Dessuten er det gratis wifi, safe, satellitt-TV, terrasse med utsikt og romservice.

Denia er et hyggelig sted å spise og det finnes bra med restauranter der feinschmeckeren vil trives.

Fakta

Beliggenhet Rett ved siden av La Sella Golf
Suiter 50. Alle suitene har soverom, stue og kjøkken. I tillegg AC, safe og terrasse.
Fasiliteter Utendørs svømmebasseng, romservice, parkering, bilutleie, treningsstudio og spa.
Wifi Trådløs internettilkobling uten ekstra kostnad.

La Sella Golf Movie

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.