Oliva Nova

Oliva Nova

fantastisk golf rett ved siden av Middelhavet

Oliva Nova Beach & Golf Hotel befinner seg cirka en time nord for Alicante, mellom de sjarmerende kystbyene Denia og Gandia. Dette er et reisemål der du kan nyte både en golfbane designet av Ballesteros og de flotte strendene ved Middelhavet.

Mens den spanske kysten ofte er sterkt utbygd med stadig nye feriesteder som dukker opp, skiller området rundt Oliva Nova seg ut med flere autentiske kystbyer og en overvekt av innenlandsk turisme. Oliva Nova Golf befinner seg i en turistregion, og selv om hotellet nylig ble renovert, er ikke golfanlegget nytt – banen åpnet allerede i 1995. Byen Oliva, som ga navn til golfbanen, ligger bare 7 km nord langs kysten.

For matentusiaster er regionen kjent for sine Michelin-stjernede restauranter, og klimaet er ideelt for golfspillere stort sett gjennom hele året. Oliva Nova Golf er et utmerket valg for golfreiser, med overveiende positive aspekter.

Fakta

Golfvert Ja
Avstand golfbane 6-8 minutters gange eller transport med hotellets shuttle (gratis oppbevaring av køller).
Avstand flyplass Alicante Airport 108 km
Nærmeste by Oliva, 6,8 km, Denia 19,3 km.
Baner i nærområdet 10
Arrangement Turnering, utflukter, m.m.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 16 995,-

7 netter i dobbeltrom
7 frokoster og 5 middager
5 greenfee på Oliva Nova
Fly
Flyskatt
Transport av golfbag
Flyplasstransfer
Service av vår golfvert

Greenfee
Hos Oliva Nova kan gjestene våre spille mer enn 18 hull per dag. Etter 18 hulls spill er det mulighet for å bestille en ny tee time etter 16:00 avhengig av tilgjengelighet.

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon23℃

Oliva Nova Golf

[10:20] wonDER

Oliva Nova Golf, designet av den spanske golflegenden Seve Ballesteros, ligger vakkert ved havet med majestetiske palmer som rammer inn fairways. Banen har et frodig landskap takket være trær og busker som har fått vokse fritt siden åpningen i 1995. Det flate terrenget gjør det enkelt å spasere rundt banen, og det er mulig å høre havet selv om det noen ganger skjules av hus og sanddyner.

Oliva Nova kjennetegnes av sine vannhindre, med vakre og strategisk plasserte dammer som utgjør en utfordring. Ikke mindre enn 15 av de 18 hullene påvirkes av vann, noe som krever strategisk spill. Banen, en par 72-bane med fire par 3- og par 5-hull samt resterende hull som par 4, tilbyr en mangfold av muligheter og utfordringer for spillere på alle nivåer. Gjennom en miks av korte og lange hull, samt interessante doglegs, tilbyr banen en variert spillopplevelse som aldri blir ensformig.

Hull nummer 9 er en sterk kandidat for å være signaturhullet. Det krevende par 4-hullet måler 390 meter fra gult utslag og 345 meter fra rødt utslag, med en svingende bekk langs høyre side som strekker seg helt frem til greenen. Dette utfordrende hullet anses med all rett som banens vanskeligste hull. I tillegg til vanlig øvingsgreen og drivingrange, tilbyr Oliva Nova en pitch & putt-bane med 5 par 3-hull, som gir en morsom og verdifull treningsmulighet.

Klubbhuset er bygget i tradisjonell spansk stil med store valv og terrakottafargede takstein. Det strekker seg over 3000 kvadratmeter og huser blant annet en velfylt golfbutikk. På overetasjen finner man et kafé og en restaurant samt en terrasse hvor man kan nyte utsikten over banen. Dette er et fantastisk sted å slappe av og nyte solen og havluften etter endt runde med golf.

Fakta

Antal hål 18
Banfakta Par 72, 6310 60375411 5157
Drivingrange Ja. fra matte
Bandesign Severiano Ballesteros 1995
Diverse 5 hull par 3-bane

Oliva Nova Beach & Golf Hotel

Oliva Nova Beach & Golf Hotel ligger ideelt til rett ved havet, med umiddelbar nærhet til egen golfbane. De fleste hotellene er kontinuerlig renovert og Oliva Nova gjennomgikk en omfattende totalrenovering i 2017. Hotellet beholder sin 4-stjerners status, men fremstår nå som svært moderne og innbydende. Med sine 207 rom er det, sammenlignet med mange andre spanske strandhoteller, relativt lite og gir en intim atmosfære. Hotellet kan skilte med et laguneinspirert bassengområde samt en romslig, delvis overbygd terrasse. Her kan gjester slå seg ned på en solseng, nyte skyggen og ta en forfriskende dukkert når man måtte ønske det. Ønsker man en svømmetur i havet, er det kun en kort spasertur over sanddynene til den idylliske sandstranden. Hovedrestauranten, Columbus, tilbyr et variert bufféutvalg til både frokost og middag. Lobbyen huser hotellets hovedbar, som ofte blir et naturlig samlingspunkt for gjester før middag og for kveldens sosiale stunder.

Rommene er smakfullt innredet og tilbyr god plass, med en størrelse på omtrent 40 kvadratmeter. Her er det rom for både lenestol og skrivebord. Rommene er utstyrt med fasiliteter man forventer av et 4-stjerners kvalitetshotell som inkluderer AC, TV, hårføner, safe og minibar. De fleste rommene skilter med balkong eller terrasse. Utsikten fra rommene kan variere; noen vender ut mot bassenget og de omkringliggende sanddynene, mens andre gir en storslått utsikt til det imponerende Montgó-fjellets naturreservat. For avslapning tilbyr hotellet et spa der du kan unne deg ulike massasjetyper eller ta en svømmetur i det oppvarmede innendørsbassenget. For de som ønsker ytterligere fysisk aktivitet utover golf, finnes det et velutstyrt treningsstudio og hele 7 padelbaner.

Det tar bare 6-8 minutter å gå til golfbanen, hvor du har muligheten til å oppbevare golfkøllene dine gjennom hele oppholdet. Dette anbefaler vi for å spare deg for bryet med å transportere køllene mellom hotellet og banen hver dag. I området rundt er det flere restauranter, blant annet i det nærliggende forretningssenteret La Plaza. Her finner du også en dagligvarebutikk og et apotek.

Fakta

Standard starstarstarstar
Beliggenhet Ved havet og nær golfbanen i Oliva Nova
Rom 207
Fasiliteter Fasiliteter Utendørsbasseng (ikke oppvarmet), Spa, gym, padel, restauranter og barer.
Wifi På hotellet er det trådløs internett uten ekstra kostnad.

Oliva Nova Beach & Golf Hotel

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.