Long Stay på Oliva Nova

Oliva Nova

fantastisk golf rett ved siden av Middelhavet

Oliva Nova Beach & Golf Hotel befinner seg cirka en time nord for Alicante, mellom de sjarmerende kystbyene Denia og Gandia. Dette er et reisemål der du kan nyte både en golfbane designet av Ballesteros og de flotte strendene ved Middelhavet.

Mens den spanske kysten ofte er sterkt utbygd med stadig nye feriesteder som dukker opp, skiller området rundt Oliva Nova seg ut med flere autentiske kystbyer og en overvekt av innenlandsk turisme. Oliva Nova Golf befinner seg i en turistregion, og selv om hotellet nylig ble renovert, er ikke golfanlegget nytt – banen åpnet allerede i 1995. Byen Oliva, som ga navn til golfbanen, ligger bare 7 km nord langs kysten.

For matentusiaster er regionen kjent for sine Michelin-stjernede restauranter, og klimaet er ideelt for golfspillere stort sett gjennom hele året. Oliva Nova Golf er et utmerket valg for golfreiser, med overveiende positive aspekter.

Fakta

Golfvert Ja
Avstand golfbane 6-8 minutters gange eller transport med hotellets shuttle (gratis oppbevaring av køller).
Avstand flyplass Alicante Airport 108 km
Nærmeste by Oliva, 9 km, Denia 16 km.
Baner i nærområdet 10
Arrangement Turnering, utflukter, m.m.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 29 995,-

28 netter i leilighet
Selvhushold
16 greenfees på Oliva Nova
Fly
Flyskatt
Transport av golfbag
Del i leiebil, (hentes dagen etter ankomst Oliva Nova og dro dagen før hjemreisen) kategori A
Service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon31.4℃

Oliva Nova Golf

[10:20] wonDER

Oliva Nova Golf, designet av den spanske golflegenden Seve Ballesteros, ligger vakkert ved havet med majestetiske palmer som rammer inn fairways. Banen har et frodig landskap takket være trær og busker som har fått vokse fritt siden åpningen i 1995. Det flate terrenget gjør det enkelt å spasere rundt banen, og det er mulig å høre havet selv om det noen ganger skjules av hus og sanddyner.

Oliva Nova kjennetegnes av sine vannhindre, med vakre og strategisk plasserte dammer som utgjør en utfordring. Ikke mindre enn 15 av de 18 hullene påvirkes av vann, noe som krever strategisk spill. Banen, en par 72-bane med fire par 3- og par 5-hull samt resterende hull som par 4, tilbyr en mangfold av muligheter og utfordringer for spillere på alle nivåer. Gjennom en miks av korte og lange hull, samt interessante doglegs, tilbyr banen en variert spillopplevelse som aldri blir ensformig.

Hull nummer 9 er en sterk kandidat for å være signaturhullet. Det krevende par 4-hullet måler 390 meter fra gult utslag og 345 meter fra rødt utslag, med en svingende bekk langs høyre side som strekker seg helt frem til greenen. Dette utfordrende hullet anses med all rett som banens vanskeligste hull. I tillegg til vanlig øvingsgreen og drivingrange, tilbyr Oliva Nova en pitch & putt-bane med 5 par 3-hull, som gir en morsom og verdifull treningsmulighet.

Klubbhuset er bygget i tradisjonell spansk stil med store valv og terrakottafargede takstein. Det strekker seg over 3000 kvadratmeter og huser blant annet en velfylt golfbutikk. På overetasjen finner man et kafé og en restaurant samt en terrasse hvor man kan nyte utsikten over banen. Dette er et fantastisk sted å slappe av og nyte solen og havluften etter endt runde med golf.

Fakta

Antal hål 18
Banfakta Par 72, 6310 60375411 5157
Drivingrange Ja. fra matte
Bandesign Severiano Ballesteros 1995
Diverse 5 hull par 3-bane

Residencial Las Dunas

Las Dunas är ett klassiskt lägenhetsboende som ligger 150 meter från stranden och gränsar i det närmaste mot de södra delarna av golfbanan. Vi har vårt Long Stay boende främst i någon av de 176 lägenheterna men de finns även 39 bungalows. Det är inte mindre än 8 olika trevåningsbyggnader som ligger i anslutning till någon av de tre utomhuspoolerna. Det är självhushåll men Las Dunas har en reception som är öppen dagtid och med personal som talar skolengelska.

Det finns ingen restaurang på boendet men i närheten av hotellet finns det olika restaurang alternativ. Bara 150 meter från ligger Equestrian Centre (MET) som är ett stort hästhoppningsstadium där det finns flera restauranger som är öppna i samband med tävlingar. Olivia Nova Beach & Golf Hotel är också ett bra restaurant alternativ och inte långt från hotellet ligger affärscentrum La Plaza, där man även hittar en livsmedelsbutik och apotek.

Lägenhetsboendet ligger lite för långt från havet och golfbanan för att det ska kunna säga att det är havs eller golfutsikt från boendet. Det finns gym men även inomhuspool på boendet och ett padelcenter i närheten med 7 banor.
Det finns en mängd olika lägenhetstyper och det som främst skiljer dem åt är antal sovrum och huruvida de har terrass/balkong eller inte.

Ett sovrum med terrass

Detta är den minsta boendetypen och ligger storleksmässigt på 41,2 kvm. Det är ett kombinerat kök och vardagsrum som mynnar ut i en terrass. Lägenheten är inredd i ljusa färgkombinationer med enstaka färgklickar. Det finns ett köksbord anpassat till fyra personer och en bäddsoffa i anslutning till en större TV. Köket är inte jätte stort men förvånansvärt välutrustat även om det är anpassat till enklare matlagning. Det finns spis med ugn, micro, brödrost, kyl och frys, diskmaskin och kaffekokare. Sovrummet har en garderob och en dubbelsäng som kan separeras till två enkelsängar. Badrummet har i det flesta fall dusch. Det finns givetvis även AC, TV och free WiFi.

Två sovrum med eller utan terrass

Inredningsmässigt så skiljer sig lägenheterna med två sovrum väldigt lite i förhållande till de med ett sovrum. I och med att det är två sovrum så är de över lag något större och ligger på 54,6 till 68,5 kvm. I de lägenheter som har terrass så räknas bland annat terrassyta in i kvm antalet.

Vardagsrummet är uppdelat i en köksavdelning med ett bord för fyra personer och en vardagsrumsdel med en bäddsoffa. Färgerna är generellt diskreta med enskilda färgklickar så som en klart blå soffa men det kan variera något i de olika lägenheterna.

Köket är inte jätte stort men förvånansvärt välutrustat även om det är anpassat till enklare matlagning. Det finns spis med ugn, micro, brödrost, kyl och frys, diskmaskin och kaffekokare. Sovrum 1 har en garderob och en dubbelsäng som kan separerat till två enkelsängar. Sovrum två har två enkelsängar och garderob. Badrummet har i det flesta fall dusch och det är bara ett badrum/toalett. Det finns givetvis även AC, TV och free WiFi.

Fakta

Läge Oliva Nova, 150 meter till stranden
Sviter 176 lägenheter och 39 bungalows, 3 våningsplan med hiss. Alla lägenheter har sovrum, vardagsrum och köksdel. Städning och byte av handdukar och lakan en gång i veckan.
Faciliteter 3 utomhuspooler och en inomhuspool, reception dagtid, gym och padel
Wifi Trådlös anslutning till internet utan extra kostnad.

Ting å gjøre i Oliva Nova som en Long Stay-reisende

Vi har vår greenfee-pakke på Oliva Nova, men det finnes også flere andre golfbaner i nærheten som er verdt et besøk. Blant disse kan vi spesielt anbefale La Sella, Villaitana, La Galiana og El Saler. En flott dagstur kan være et besøk til Valencia – en by med mye å by på – etterfulgt av en runde golf på El Saler GC. Parador de El Saler Golf Club er anerkjent som en av Spanias beste golfbaner.

For matentusiaster er Oliva Nova virkelig et kulinarisk paradis, med et rikt utvalg av Michelin-restaurantene. Området rundt Denia, som ligger mindre enn 30 minutter fra Oliva Nova, kan skilte med flere Michelin-stjernerestauranter enn selve storbyen Valencia. Selv om en middag på en 2- eller 3-stjerners restaurant kan være en dyr affære, kan du nyte en enestående matopplevelse til en overkommelig pris på en 1-stjerners restaurant. Om du ønsker å spise på en av de mer eksklusive stedene, kan det være lurt å bestille bord god tid i forveien. Men for de fleste restauranter vil noen dager i forveien være tilstrekkelig.

Montgó-fjellet, som reiser seg 650 meter over havet, er et naturreservat rikt på unik flora og fauna. Her kan du også utforske de fascinerende grottene i La Cova de láigua.

Flere av kystbyene byr på historiske kirker og festningsverk, som Denia slott – et imponerende byggverk fra 1100-tallet.

Altea er berømt for sine kulturpersonligheter og kunstnere som har valgt å bosette seg i byens sjarmerende smug og karakteristiske hvitkalkede hus.

Residencial Las Dunas

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.