El Rompido

El Rompido

36 hulls golfparadis

I den vestlige delen av Anadalusia, bare 30 minutter fra den portugisiske grensen, ligger det herlige 36-hullsanlegget – El Rompido. Spill og nyt banene og den urørte naturen.

Rett sørøst for den portugisiske grensen, ligger det vidunderlige El Rompido. Her på Costa de la Luz, ”Lysets kyst”, er tempoet lavere og omgivelsene ikke så utnyttet. El Rompido er overlegent et av de beste alternativene for deg som vil ha mye herlig golf i et flott miljø og dessuten nyte god mat og drikke. El Rompidos nye eiere har renovert hele anlegget. Det var bra tidligere også, men de har gjort store investeringer for å øke kvaliteten på hotell, leiligheter og golfbaner – El Rompido er virkelig tilbake!

 

Fakta

Golfvert Ja
Avstand golfbane 0
Avstand flyplass Faro Airport 100 km, Sevilla Airport 110 km
Arrangementer Konkurranser, utflukter mm.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 11 995,-

7 netter i leilighet alt. dobbeltrom
Selvhushold alt. 7 frokoster og 5 middager
5 heldagsgreenfee
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Golf Plaisir tipser
Bestill en leilighet til hele vennegjengen. Dere bor fire personer i en romslig leilighet og lager middagen selv. Veldig koselig og økonomisk. Kan kun bestilles på telefon eller send en e-post til vår salgsavdeling, 21 01 75 88 eller info@golfplaisir.no.

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon26.8℃

El Rompido Golf

El Rompido har to veldig bra 18-hullsbaner, Campo Norte og Campo Sur. De er av ulik karakter, men begge er velstelte med raske greener, store bunkere og strategisk plasserte vannhindre.

Campo Norte ligger i et med det herlige landskapet og kun en kort spasertur fra hotellet og leilighetene. De første ni hullene er lange, men brede generøse fairways gir godt plass til å teste driveren. De siste ni er kortere, litt mer utfordrende og her gjelder det å spille smart. Hull 8 er et heftig par 5-hull som faller kraftig mot venstre. Den langtslående kan legge ballen ovre de høyeste trærne og ha en sjanse til å nå greenen på to slag. Den som slår litt kortere gjør lurest i å slå rett fram og kan utnytte den bratte nedforbakken for å få noen ekstra meters rull. På hull 13 får du herlig utsikt utover våtmarken som omkranser utkanten av Campo Norte. Hullet er relativt kort, men greenen er virkelig en utfordring med sine mange platåer.

Campo Sur ligger i tilknytningen til hotellet og leilighetene. Den spilles i noe mer ondulert landskap, med skarpere konturer i fairway og ikke likeså ondulerte greener. Her gjelder det å plassere utslagene riktig så man ikke havner låst bak tre eller utskytende greiner. Hull nr. 12 er et kort par 5-hull på bare 434 meter. Her gjeldet det å holde tungen rett i munn da man har vann på hele høyresiden og busker langs den venstre. Et hull som med engang kan kjennes som en klar birdiesjanse for den som er dyktig. Etter et par runder så innser man at par er en god score. Det er ikke langt til havet, men det er egentlig bare på hull 17 på Campo Sur hvor man kjenner at man er i nærheten av havet.

Banene er såpass varierende at en eller flere ukers opphold aldri kjennes kjedelig. Det finnes knapt noen bebyggelse rundt banene, bortsett fra det luksuriøse hotellet og våre leiligheter. Du spiller i en urørt natur med himmelen, vannet og fuglene som selskap.

El Rompido har et fint, moderne klubbhus med hyggelig uteplass. Her finner du en restaurant, proshop samt garderobe. Du finner treningsområde ved begge golfbanen; Campo Sur og Campo Norte.

Fakta

Antall hull 36
Banekarakter Parkbane
Banefakta Campo Norte, Par 72 6111 5947 5591 5153 4765
Campo Sur, Par 72 6168 5963 5681 5397 4951
HCP-grense 54
Drivingrange 2 stk. Utslag fra gress og matte.
Banearkitekt Alvaro Arana

Precise Hotel El Rompido

El Rompido er mer enn bare et golfanlegg. Her kan mange velge mellom flere overnattingsmuligheter og lengde på oppholdet. Vi har ukesturer på hotellet med halvpensjon, leiligheter med frokost og vi tilbyr også Long Stay i leiligheter med selvhusholdning. Her finner du alle forutsetninger for en hyggelig og rolig golfferie. Dette uavhengig av om du velger å bo på 5-stjerners hotell eller i de koselig 3-stjerners leilighetene «The Club Apartment». Alle våre overnattingsmuligheter ligger rett ved golfbanen med utsikt over anlegget og det fantastiske naturområde. De fleste av anleggets fasiliteter som basseng, spa, restaurant og bar ligger i eller i tilknytning til hotellbygget – praktisk og enkelt. Rommene er koselige og lyst innredet i moderne stil. Størrelsesmessig er rommene på 35 kvm. Velger man å bo i våre leiligheter har du valgmuligheten om å lage din egen middag eller unne deg et besøk i hotellrestauranten.

Eller hvorfor ikke besøke den lille sjarmerende byen El Rompido i nærheten med flere lokale restauranter.  Leilighetene er freshe og består av stue med kjøkkenhjørne og to separate soverom på hele 75 kvm. Begge overnattingsmulighetene ligger i tilknytning til hverandre så uavhengig av hvor man bor så er det ingen direkte avstand verken til restaurant eller golfbanene. Med andre ord kan du velge hva som passer deg best, allerede når du bestiller din reise. Om du mot formodning blir trøtt på å spille golf hele dagen skal du vite at det er muligheter for tennis, basket, fotball, sykling og riding, dessuten finnes det et gym og en stor spaavdeling.

 

 

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhet 200 meter fra klubbhuset.
Rom 184 rom og 12 suiter
Oppgradering Det er mulig å oppgradere til et Superior room (bassengutsikt) mot en ekstra avgift. På forespørsel.
Fasiliteter Innendørs-/utendørsbasseng, spa-anlegg, treningsfasiliteter, restaurant, bar.
Wifi På hotellet finnes det trådløst internett uten ekstra kostnad.

Precise Resort El Rompido The Club

El Rompido ligger i det sørvestre Spania, ikke langt fra den portugisiske grensen, er en fullkommen golfresort. Her bor man i nyrenoverte, fine leiligheter som er fullt utrustet for et lengre opphold, alle med balkong eller terrasse. Like ved ligger det en mindre matvarebutikk, perfekt for enklere innkjøp.

Golfbanene South og North Course kompletterer hverandre ypperlig, da de skiller seg litt fra hverandre i karakter. Den sørlige banen er litt mer teknisk, mens den nordlige er noe mer åpen. Begge banene ligger inntil leilighetene, med en litt lengre spasertur til 1. tee på den nordlige banen. Under et opphold på El Rompido kan man foruten golf naturligvis nyte bad i utendørsbasseng eller kanskje til og med i havet – eller hvorfor ikke unne seg en behandling i hotellets avkoblende spa? Som sagt, El Rompido er en fullkommen golfresort, perfekt for Long Stay!

Fakta

Standard starstarstarstar
Beliggenhet 300 m fra klubbhuset
Rom 305 stk. Oppholdsrom med kjøkkenavdelig og separat soverom. Bad og WC.
Fasiliteter Vasekrom, utendørsbasseng, minimarked, TV med svensk kanal.
Wifi I leiligheterne finnes det trådløst internett uten ekstra kostnad.

Hotel Precise Resort El Rompido

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.